Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oRly

Nastolatki+dorośli mężczyźni

Polecane posty

Gość oRly
No ale jak sie z tymi dziewczynami poznawales to co..? co o nich myslales, obawiales sie roznicy wieku..?myslales o nich powaznie.?

Gość Peanut
Crank - oj wiem coś o tym nieprzychylnym patrzeniu na takie związki, mój luby również. I nawet nie chodzi tu o rodziców, ale o znajomych. Część ma do nas jakieś pretensje, uważa to za niemoralne etc. - no cóż, różni ludzie, różne poglądy.

Gość adamek87
jak kocham to na serio!

Gość adamek87
Najgorsze to, że oba związki skończyły się nagle, bez wcześniejszych znaków ostrzeżenia. I oba w taki sam sposób.

Gość Mala polna rozyczka
oRly Ale czy dojrzały mężczyzna w wieku np. 29,30 lat moze myslec powaznie o dziewczynie w wieku 16,17 lat..? Widzialam duzo wypowiedzi facetow w tym wieku na kafe i brzmia one, cytuje \"bo taka mloda nie chce sie jeszcze wiazac na powaznie, nie wymaga, nie chce slubu, jak 26latka i trzydziecha\" - wniosek z tego, ze kobiet w tym wieku poszukuja patologiczni starzy kawalerowie. Zazwyczaj. Dlatego ja bym sie bala... bo po co mi facet,ktory pieknie mowi o wspolnej przyszlosci ale tak naprawde sie do niej nei spieszy

Gość oRly
No tak..ale na pewnym etapie roznica wieku zanika..

Gość oRly
No okej, ale jak dziewczyna skonczy 16 lat , gdzie wspolzycie z osoba w tym wieku nie jest karalne..

Gość aseghae
no tak bo przeciez dzien przed 16urodzinami to dzieckoa dzien po16urodzinach to juz dorosla :o

Gość oRly
Nie chodzi mi o dojrzałość emocjonalną, tylko o prawo :) a takie są realia

Gość Yep23
dzien przed wydaniem dowodu osobistego nie bedziesz mogl sobie pozwolic na pewne rzeczy.. dzien po bedziesz

Gość aseghae
niewazne, facet spotykajacy sie z dzieckiem to patologia

Gość adamek87
Te moje dnia dziecka to chyba juz od dawna nie obchodziły. Same z łapami do mnie!

Gość Orly
Większosc nastolatek w dziesiejszych czasach nie wyglada na swoj wiek, a po za tym zachowuja sie duzo dojrzalej niz co po niektóre starsze wiekiem kobiety.

Gość makabra1993
Zawsze byłam zdania, że związek tak do dziesięciu lat starszym jest całkowicie normalną sytuacją. Skoro u większości par różnica wieku średnio waha się do 5-6 lat, to te 3-4 lata więcej czemu ma być uważane za coś kontrowersyjnego? Wiek nie jest wyznacznikiem charakteru. Związek piętnastolatki z trzydziestopięcioletnim to rzeczywiście tragedia, ale z dwudziestopięcioletnim wydaje mi się zupełnie na miejscu, jeśli ta dziewczyna jest inteligentną, mądrą osobą, a facet nie ma głowie tylko seksu. Tak czy siak z życia wiem, że generalnie prędzej napalony 18-latek dobierze się od razu do majtek 15-latce, niż facet po dwudziestce, który chce znaleźć sobie partnerkę.

Gość zgadzam sie z makabra
...

tu nie chodzi o roznice, tylko o wiek ludzi ktorzy sie wiaza. nie wiem co moze widziec 20kilku latek w 15 czy 16latce :o

Gość Werrrronika
sama mam 17 lat i mam chłopaka który ma 29 lat i co w tym dziwnego?? Chłopak mi mówił że często jego koleżanki wkurzają się tym że on i jego znajomi zamiast się z nimi zadawać, spotykają się z młodymi. Tez mi chłopak opowiadał że przeważnie te starsze są zazdrosne jak widzą młoda laskę.

Gość makabra1993
Taki dwudziestopięcioletni facet spotykający się z nastolatką nie zwiastuje, że na pewno od razu zaciąga ją do łóżka. Częściej są zdolni poczekać do konsumpcji niż nie jeden młodociany. ;/ Kolejny argument, który został podany przez kogoś to, że niby im starszego weźmie sobie mężczyznę tym na dłuższą samotność jest skazana na starość... Fakt faktem, ale większość ludzi nawet sobie nie jest w stanie wyobrazić przyszłości za lat trzydzieści, czterdzieści... Mam odmawiać sobie szczęścia, który jest teraźniejszością? Przecież mogę umrzeć bardzo szybko, nie dożyć trzydziestki, a co dopiero osiemdziesiątki. Po za tym z wiekiem ludziom priorytety się zmieniają.

Gość Orly
Jak to co ?:) Jeśli dziewczyna jest ładna,zgrabna to już jeden powód na zwrócenie na nią uwagi jest... a jak jest inteligenta,dojrzała jak na swój wiek... to już mamy kolejny powód.

Gość bueheheheheheheee
jak 30-latek chce 16-letnią dziewczynę to jest pedofilem a nie poważnym facetem

Gość AnimozzzZ
Ellinka : czy ty jesteś facetem ?? nie zrozumiesz tego co my widzimy w młodych laskach, młodość, świeżość, nie da sie tego opisać.

Gość adamek87
ellinka jak jest uczucie to uwierz mi to że mają 16- 18 lat nie ma znaczenia. lepiej mi powiedz co one w nas widzą?

Gość Orly
Pedofilia – rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym... więc dlaczego odrazu pedofilia..?

Gość ..... popieram
ty chyba jestes nie powazna, sam mam 32 lata i interesuja mnie tylko panienki od 16 roku życia, s one tryskają sexem, nie musza nawet nic robic wystarczy na nie spojrzec.

\" prędzej napalony 18-latek dobierze się od razu do majtek 15-latce, niż facet po dwudziestce, który chce znaleźć sobie partnerkę.\" wszystko sie zgadza...predzej sie dobierze, ale... nawet jesli to zrobi - to bedzie raczej naturalne, oboje poznaja swiat i obracaja sie w podobnym kregu zainteresowan z racji wieku A teraz sie pytam: PO CO 25-30-latkowi PARTNERKA w wieku 15-16 lat? Ma do niej na wywiadowki chodzic? To jest niestety patologia. Konkretnie: taki mezczyzna nie bardzo wie, co to jest partnerstwo.

Gość ..... popieram
Szukanie dziury w... zazdrośc czyżby??

Szukanie dziury w... mnije wiecje sie zgadzam. dodatkowo dodam, doswiadczenie (i nie chodzi o seksualne),dojrzalosc emocjonalna itp ktorej nabiera sie z wiekiem, wiec nie uwierze ze 15latka jest tak dojrzala jak ktos ok30. no chyba ze ten 30latek zatrzymal sie w rozwoju i reprezentuje poziom gimnazjum/liceum

Gość Orly
adamek87... Co w Was widzimy? to czego nie mają nasi rówieśnicy... chlopcy w tym przedziale wiekowym są zwyklymi podlotkami,którym zalezy czasami tylko na jednym... albo zeby ich 'laska' była ładna,miała fajną du.pe...no i żebyoczywiscie była w miare normalna.Dziewczyny na tym etapie są duzo dojrzalsze emocjonalnie niż ich koledzy i oczekuja czegos wiecej niż infantylnego zachowania swoich kolegow... Zreszta starszy facet może dostrzec w dziewczynie zupelnie inne wartosci..

Gość Dannniell
ja też wole młode, a mam 26 lat, i przyznam ze jak idą dwie laski jedna 16 a duga dajmy na to 25 to ogladam sie za tą 16, pomimo tego ze ta 25 jest zadbana, sexi ubrana itp... ale nie wiem jak to wytłumaczyc, nie ja jeden to mam. kogo ze znajomych nie spytam wszytkich krecą małolaty, ale nie przyznaja sie temu swoim pannom