Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej_Grodzki

Tak bardzo chciałbym znaleźć kobietę wartościową dziewczyne...

Polecane posty

Gość Andrzej_Grodzki

która zostałaby moją królową i którą mógłbym kochać i uwielbiać.... Dlaczego wciąż nie mogę Cię znaleźć... w tym roku kończę 24 lata i nadal jestem sam. Tak bardzo chciałbym jeszcze kogoś w tym życiu pokochać..... NASZA KLASA: Profil na naszek klasie> Andrzej Grodzki, fotka z kolegą, ja to ten w okularkach... O mnie kilka słów... dla zainteresowanych. Jestem człowiekiem, który od wielu lat stara się połączyć wrodzoną ciekawość świata, potrzebę bawienia się i tworzenia z może nieco naiwnie brzmiącą chęcią ulepszenia otaczającej mnie rzeczywistości. Coś więcej o mnie?! I tylko do pełni szczęścia brakuje Jej, Tej, która położy się obok. Pozwoli słuchać swojego oddechu i ciepłym dotykiem zapewni, że to najbezpieczniejsze miejsce na ziemi. I tylko tego oddechu ciągle brakuje, i tylko tego ciepłego dotyku i kojącego głosu. I tylko Jej brakuje... Bo brakuje mi: miłej dziewczyny, która pójdzie ze mną na spacer, do kina, na randkę. Dla której będę ważny o poranku, gdy na dworze jeszcze mroźno i po południu, kiedy słońce chylić się będzie ku zachodowi. Dla której ja będę TYM JEDYNYM i która dla mnie będzie TĄ JEDYNĄ. Numer buta: nie, proszę, nie żartuj :-) Wzrost: 178 centymetrów. Waga: 85 kilogramów. Region: Warszawa, Polska, najpiękniejsze z polskich miast. Partner: ktoś się pojawił, ktoś zniknął... Każdy coś daje, by zaraz to zabrać. A gdy ja chcę dać, ucieka i porzuca prezent. Prezent serca. Albo zabiera go i nie mówi "dziękuję". Ucieka długo, daleko i bezszelestnie. Kolor oczu: brązowe. Kolor włosów: ciemny brąz. Wykaształcenie: student. Życie studenta nie jest łatwe. Rano na uczelni, wieczorem w klubie. Po południu... Właśnie, co ja robię po południu? Panoszę się po mieście... Często można mnie spotkać w Ogrdzie Saskim. To moja odskocznia od życia codziennego, namiastka wolności dla skołatanego serca i duszy... Dowcip, który wywołał u mnie szczery uśmiech: 3 stycznia 2006 r. W akademickiej stołówce rozmawia trzech studentów. - Ja Sylwestra spędziłem na Kanarach. Mówię wam, super laseczki, kąpiel w morzu, drinki z parasolkami, cudo. - zagaja pierwszy. - A ja - przechwala się drugi - byłem w Alpach. Narty, dziewczyny zarumienione od mrozu, grzane wino do łóżka, cos wspaniałego. A co ty robiłeś ? - pyta trzeciego. - A ja siedziałem razem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tego gówna. Najkrótszy dowcip: Profesor Andrzej Lepper. Ulubiona Muzyka: trance, techno, rock. Papierosy: nie palę. Alkohol: piję rzadko. Książki: czytam zawsze do połowy. Życie: się toczy. A Ty?

Gość a ja nie
Ty tak serio????????????

Gość Andrzej_Grodzki
Na poważnie.... Ale tu nie ma kobiet. Wiem, naiwny jestem..

Gość a ja nie
nooo nie ma

Gość Andrzej_Grodzki
To ciekawe swoją drogą, na innym forum... musiałem pisac z podstawionymi dziewczynami... :) a szkoda

Gość utrapienie
HALO!!! jestem!!! :)

Gość a ja nie
mi za to płacą

Gość Andrzej_Grodzki
ale i tak lubię nasikać sobie do kapcia :)

Gość Andrzej_Grodzki oryginał
To sobie nasikaj. Idioto.

dopsz, jak kazesz ;)

Jeśli to nadal aktualne to ja się zgłaszam.Przypominasz mi kogoś...Kogoś wyjątkowego...Kogoś na kogo czekałam całe życie.Odezwij się...

Gość a ja nie
oryginala poznasz po języku ":P

dupa dupa dupa dupa!

tak, mam fioletowy

Jeśli to nadal aktualne to ja się zgłaszam.Przypominasz mi kogoś...Kogoś wyjątkowego...Kogoś na kogo czekałam całe życie.Odezwij się...

Gość a ja nie
hmmmm, od walenia w stół??????????

Gość tym razem to ja
Andrzej zaczernij sobie nicka! widać żeś w porzo gośc, trochę kopniety może i nie pasujesz na kafeterię...ale cóż. zaczernij nicka i powodzenia w szukaniu;)

Gość Andrzej_Grodzki autor
Silvia20... wiesz jak mnie szukać, tutaj nie pogadamy, bo podszywają sie pode mnie idioci... :(

Jak mam zaczernic nick, pierwszy raz tu jestem, pomocy przyjacielu!!

tak bardzo chciałbym żeby to było "od walenia" :(

beeeeeeeeeeee ;(

Gość tym razem to ja
nie jestem Twoim przyjacielem ale Ci powiem, kliknij Forum i na samej górze masz "zarezerwuj swojego nicka" tam instrukje znajdziesz

Tak to jest, ajk nie ma przymusowej rejestracji...

Gość podszywacz z klasą
nie jestem idiotą! wypraszam sobie! nmam 2 klasy podstawuwki!

Gość tym razem to ja
aha i nie bądz taki hm nachalny bo to wygląda jak desperacja...a kobiety nie lubią desperatów...więcej męskości..przeklnij czasem może chociaż jakieś "cholera" albo "motyla noga"...no ale co ja Ci będę radził;)

wygladzasz na wiecej ale fajny jestes.znajdziesz jeszcze sobie kogos ja jestem zajeta wiec odpadam

Gość ja myslę ze andrzej
to niezły projekt jego znajomych

To mnie zaczyna wkurzac, utworzyłem sobie profil, ale nick nie jest czarny... uff

Nie, wszystko działa poprawnie, profil utworzyłem, ale... co z tym nickiem?