Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Trenuj膮cy

5 rano

Polecane posty

Go艣膰 biulasek
taki kiczowaty monolog;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 biulasek
dopierdalacz ,zwal sobie konia ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bielasek
ni藕ej dna ,na kt贸rym si臋 znajdujesz, napewno nie upadniesz ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bielasek
艣wiat mo藕na podzieli膰 na tych ,ktorzy my艣l膮 trze藕wo i na tych ,ktorzy poza swoj膮 p艂ciowo艣ci膮 nic wi臋cej nie widz膮 ;-)ograniczeni fizycznie i umys艂owo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bielasek
Nic straconego ;-),towszystko da si臋 odbudowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak tak tak tak
bielasek a ty kim by艂e艣?:P

Udost臋pnij ten post

No dobrze! Starczy ju偶 tych g艂upot. Ja zacz膮艂em ten topic i mia艂 on s艂u偶y膰 jedynie sprawie pohamowania zbyt wczesnego wytrysku. Jak widz臋 zmieni艂 si臋 w Hyde Park wyzwisk rzucanych przez zapewne takich kt贸rym ten problem jest bliski. Zamykam wi臋c ten topic i od tej pory wszystko co tutaj si臋 b臋dzie odbywa膰 nie dotyczy ju偶 mnie i tematu. Dzi臋kuj臋 tym kt贸rzy czytaj膮c nasze s艂owa mogli si臋 cieszy膰. Tym, kt贸rzy bluzgali niech to sprawi przyjemno艣膰 cielesn膮 (mo偶e b臋d膮 wiedzieli jak zacz膮膰 si臋 powstrzymywa膰).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bielasek
sob膮 i tylko sob膮 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bielasek
pozdro;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty se mozesz
zamkn膮膰...drzwi od kibla zby cie stara na samogwa艂cie nie nakry艂a

Udost臋pnij ten post

a jakie znaczenie ma to - kto kim jest ? umowa byla taka,ze jest to tylko dobra zabawa.... wiec skad to rozczarowanie ?... nie rozumiem. Jezeli okazalo sie w trakcie,ze jedna z dziewczyn jest facetem ... to chyba nawet lepiej,bo akurat ich Wam brakowalo :) A odnosnie nickow, to juz spotkalam sie z tym,ze powtarzaja sie - nawet te bardziej wymyslone. Dla mnie wiec nie jest to tak calkiem pewne,ze Si oszukala Was. Prawde mowiac jestem zaskoczona tym,ze zwracacie uwage na posty ludzi,ktorzy Wam zazdroszcza dobrej zabawy. Sama mialam ochote przylaczyc sie do Was,ale chyba zabraklo mi odwagi.Teraz zaluje,ze tego nie zrobilam.... bo napewno nie pozwolilabym na to,zeby jakis palant nam to zepsul.

Udost臋pnij ten post

Przez kilka dni nie mia艂am czasu zagl膮da膰 na kafe, a tutaj tyle rewolucyjnych rzeczy si臋 wydarzy艂o. Kto艣 kilkoma zdaniami zepsu艂 ca艂膮 zabaw臋:( Nawet nie wiem, czy jaki艣 sens ma ustosunkowywanie si臋 do pyta艅 i zabaw, kt贸re pojawi艂y si臋 kiedy mnie nie by艂o...Zgadzam si臋 z Tob膮 To tylko ja odno艣nie nick贸w-nawet te bardziej wymy艣lne mog膮 si臋 powt贸rzy膰. Zreszt膮 tak naprawd臋 nie ma dla mnie znaczenia, czy Si realnie jest kobiet膮 czy m臋偶czyzn膮. Od pocz膮tku twierdzi艂am, 偶e obecno艣膰 tutaj dla mnie jest wy艂膮cznie form膮 cyber zabawy i nawet, gdy my艣li wybiega艂y dalej to traktowa艂am to tylko jako \"gdybanie\". Pozdrawiam wszystkich wsp贸艂rozm贸wc贸w i dzi臋kuj臋 za dobr膮 zabaw臋. Mam nadziej臋, 偶e nie sko艅czy si臋 to tak smutnie, jak teraz si臋 to przedstawia...

Udost臋pnij ten post

Szepcz膮ca jak mi艂o znowu Tw贸j szept us艂ysze膰... To tylko ja - czemu wcze艣niej si臋 nie przy艂aczy艂a艣... Bardzo si臋 ciesz臋 z Twego poznania.

Udost臋pnij ten post

niestety to taka nasza polska natura 偶e lubimy wszystko zepsu膰 co zaczyna by膰 fajne i mi艂e dla pewnej grupy ludzi.Wcale nie mam na my艣li seksu ,ale popatrzcie na nasz膮 histori臋 Pocz膮wszy od organizacji pa艅stwa polskiego. Jak Chrobry zorganizowa艂 to Krzywousty rozpieprzy艂.Jak Wa艂臋sa z innymi da艂 nam wolno艣膰 wykorzystuj膮c sytuacj臋 w bloku komunistycznym. to teraz go szkaluj膮 ,osmieszj膮 ,kompromituj膮 itd.itp. itd.Jak jaki艣 przemys艂owiec zacznie dawa膰 prace w 艣rodowisku to go niszcz膮 ,nasy艂aj膮c kontrole, nierealne 偶膮dania ,a jak to nie pomo偶e go go spal膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zc
Jcd,Szepc膮c ,Trenuj膮cy,Kate:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktos tam taki
no kurwa Wa艂臋sa nam da艂 ,chyba swoim kolesiom tym pseudosolidarno艣ciowcom.Jak mo藕esz pieprzy膰 takie g艂upoty .Popatrz jak膮 kariere zrobili Ci ,ktorzy naprawde walczyli za Polske .Jak nie ziemie gryz膮 ,to 藕yj膮 za sze艣膰 stowek emerytury .Po twej wypowiedzi rozumie,藕e jeste艣 zbyt ograniczona umys艂owo.Powtarzasz to co mowi膮 media i tak samo g艂osujesz we wyborach ,a藕 mi 藕al takich ludzi ,co poradzi膰.Opami臋tania 藕ycze i jasnego umys艂u .Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki, ale broni膰 mojej p艂ci nie musicie. Skoro mam by膰 facetem - kto艣 powiedzia艂, 偶e prawdziwego poznaje si臋 jak ko艅czy a nie jak zaczyna ;). Ja mam jeszcze pewne rzeczy do doko艅czenia na tym topicu ... Prawda jcd? Poza tym nie za艂amujcie r膮k - jeste艣cie pewni, 偶e 5 rano ju偶 si臋 zako艅czy艂a? Trenuj膮cy jak widz臋 po godzinie wpisu dzia艂a. Zgadzam si臋 z Facetem i jego stanowiskiem, a spraw臋 Wa艂臋sy zostawiam bez komentarza (dla tych kt贸rzy stoj膮 przy ksero... magistrowie od siedmiu bole艣ci). I tak uwa偶am, 偶e ma cierpliwo艣膰 jeszcze znosi膰 takie rzeczy. Ale jak wida膰 to na stron臋 gdzie sta艂a solidarno艣膰 dzia艂a. Wykszta艂ciuchy po stronie zomo oczywi艣cie si臋 myl膮

Udost臋pnij ten post

Widz臋, 偶e wywi膮za艂a si臋 dyskusja o lekko politycznym wyd藕wi臋ku:) Witam wszystkich, a szczeg贸lnie Si, Trenuj膮cego i ZC. Nie mam teraz zbyt wiele czasu, ale rozumiem, 偶e mo偶liwy jest te偶 powr贸t do wcze艣niejszych w膮tk贸w. Film, kt贸ry podgrzewa moje zmys艂y: \"Szko艂a uwodzenia\" oczywi艣cie pierwsza cz臋艣膰, bo na kolejne moim zdaniem szkoda komentarzy. Konkretna scena? Np. Pisanie j臋zykiem na muszelce liter alfabetu ;)

Udost臋pnij ten post

Znaczy si臋 b臋d臋 musia艂a si臋 podpisywa膰 Si czy SI (wersja damska i m臋ska - Do wybrania). Ale to ju偶 ustalimy w czasie trwania zapisywania... Mo偶liwe powt贸rzenia - zawsze mog臋 si臋 pomyli膰)

Udost臋pnij ten post

Si takie powt贸rzenia z pewno艣ci膮 b臋d膮 mile widziane ;) osobi艣cie chyba wola艂abym \"i\"....ta kropeczka umiejscowiona odpowiednio i jej nacisk w odpowiednim momencie :D

Udost臋pnij ten post

Ta kropeczka umiejscowiona... Szepcz膮ca zaczynasz bardzo niwinnie (?), ale jak to si臋 sko艅czy膰 mo偶e. Jej umiejscowienie chyba nawet wiem gdzie winno si臋 znale藕膰, ale to ci szeptem w tajemnicy powiem p贸藕niej...

Udost臋pnij ten post

Hmmmm, czy tak niewinnie Si? W ko艅cu j臋zyk z piersi zaw臋drowa艂 du偶o ni偶ej:) To dobrze, 偶e mog臋 liczy膰 na Twoj膮 domy艣lno艣膰 ;) Wydaje mi si臋, 偶e ju偶 s艂ysz臋 Tw贸j szept, ale nie w uchu, a w g艂owie...A jego moc jest du偶o silniejsza...

Udost臋pnij ten post

Szept jest mocny i nasila si臋 lub zamiera wraz z dotykiem... Poniewa偶 my艣li twoje obejmuj膮 moj膮 g艂ow臋 i mo偶esz kierowa膰 ni膮 wiem kiedy kropeczk臋 mam znale藕膰 i mocniej nacisn膮膰 a kiedy chcesz oddech sw贸j wyr贸wna膰 by nikt nie zauwa偶y艂 ;)

Udost臋pnij ten post

A w g艂owie... tysi膮ce b膮belk贸w z szampana zaraz eksploduje... Tylko by nikt nie us艂ysza艂 :) Bo je艣li wyczuj膮 te偶 b臋d膮 chcieli, a my im nie damy przecie偶

Udost臋pnij ten post

Si te b膮belki...bo pomy艣l臋, 偶e chcesz mnie spi膰 przyjemno艣ci膮 i wykorzysta膰 do niecnych cel贸w...masz racj臋, tym razem si臋 nie podzielimy:)

Udost臋pnij ten post

Nie chc臋 ci臋 upi膰 szepcz膮ca w ciemno艣ci cicho jak myszka. Sama si臋 zach艂ystujesz t膮 chwil膮. My艣li powoduj膮, 偶e szmpan tak buzuje, ja w og贸le nie bior臋 w tym udzia艂u przecie偶. Sa,ma gdy tak pryskaj膮 dooko艂a jestem lekko oszo艂omiona

Udost臋pnij ten post

B臋d臋 si臋 do Ciebie dzi艣 wieczorem tuli艂a i w nogach ci usn臋 szepcz膮ca a gdy za艣niesz posun臋 si臋 dalej i przez sen wejd臋 i wtedy b臋dziesz mia艂a pi臋kne sny, Zgadnij jakie...

Udost臋pnij ten post

Witaj JCD - ten topic jest nasz i nikt w to nie w膮tpi przecie偶... S艂odka i podniecaj膮ca jcd... czekali艣my wszyscy... Dobrze, 偶e wpad艂a艣 ;). Wyci膮gnij wreszcie ze swojej sypialni trenujacego hihi

Udost臋pnij ten post