Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Są ty kolesie których żony straciły cnoty z innymi bo moja niestety też nie była

Polecane posty

Gość aniulka 1234
Nie piszę żadnych hipokryzji. ja po prostu wiem, że musiałabym mieć bardzo poważny powód, zeby zrobić coś takiego. Na pewno nie zemsta, na pewno nie chęć poznania smaku przygodnego seksu i na pewno nie zauroczenie jakimś facetem. Co do puszczania sie to ja odnoszę wrażenie, że wy widzicie wszystko w czarno-białych kolorach. Albo coś jest bezgranicznie złe, albo bezgranicznie dobre. A tak naprawdę najwięcej rzeczy jest po środku. Kobieta mająca dwóch czy trzech, czy czterech partnerów z którymi spała nie zasługuje na miano puszczalskiej, tym bardziej jeśli nikt nie zna okoliczności w jakich to wszystko miało miejsce. Nie jestem hipokrytką. Tylko oceniajcie lepiej siebie, bo jeszcze niech będzie, ze taki prawiczek chce dziewicę, żeby było sprawiedliwie i ocenia dziewczyny swoją miare. Ale cała wasza reszta, co zamiast myśleć rżnęła a na żonę chce dziewicę to hipokryci. Żenada.

"Nie piszę żadnych hipokryzji. ja po prostu wiem, że musiałabym mieć bardzo poważny powód, zeby zrobić coś takiego. Na pewno nie zemsta, na pewno nie chęć poznania smaku przygodnego seksu i na pewno nie zauroczenie jakimś facetem." W takim razie nie wypowiadaj się za wszystkie kobiety, bo tak to można się przegadywać w pisaniu "faktów" co do płci przeciwnej i nic to nie wnosi do dyskusji. Ja się wypowiadam za siebie(ewentualnie za kropkę :classic_cool:). "Co do puszczania sie to ja odnoszę wrażenie, że wy widzicie wszystko w czarno-białych kolorach. Albo coś jest bezgranicznie złe, albo bezgranicznie dobre. A tak naprawdę najwięcej rzeczy jest po środku. Kobieta mająca dwóch czy trzech, czy czterech partnerów z którymi spała nie zasługuje na miano puszczalskiej, tym bardziej jeśli nikt nie zna okoliczności w jakich to wszystko miało miejsce. Nie jestem hipokrytką." Kobieta uprawiająca seks nawet z ilością 100+ facetów nie jest dla mnie puszczalska. Tym bardziej kobieta mająca 2-3 partnerów. Dla mnie puszczalskość ma negatywny wydzwięk, a zatem musi uwzględniać czyn negatywny, a takim jest zdrada i tylko wtedy powinno się go moim zdaniem używać. Nie zmienia to faktu, że nie chciałbym kobiety mającej 2-3 partnerów z miłości. Co nie znaczy, że jest ona puszczalska. Wolę dziewicę, a dlaczego już opisałem wcześniej. "Tylko oceniajcie lepiej siebie, bo jeszcze niech będzie, ze taki prawiczek chce dziewicę, żeby było sprawiedliwie i ocenia dziewczyny swoją miare. Ale cała wasza reszta, co zamiast myśleć rżnęła a na żonę chce dziewicę to hipokryci. " Ale kogo ja mam oceniać? Tamci faceci niech się wypowiadają za siebie, ja wszystko opisuję w odniesieniu do mojej sytuacji. Kobiety też tak postępują, chcą się wyszaleć, a potem chciałyby grzecznego chłopca na męza, co to pocieszy i przytuli, gdy źle. Ja potępiam oba przypadki, nie bawię się w faworyzowanie jednej z płci.

Gość aniulka 1234
Ja nie faworyzuję. Ja po prostu czytam to wszystko i to jest przerażające w jaki sposób mężczyźni wypowiadajacy sie na tym forum oceniają kobiety, w jaki sposób o nich mówią. I to nie tylko w tym temacie, śledzę wiele wątków i naprawdę, to jest przykre, że na świecie żyją jeszcze takie świnie, które powinny już dawno nie istnieć, naturalnie wyparte przez postęp ewolucji. I nigdy nie powiedziałam o tobie prawiczku z wiarą złego słowa.

"Ja nie faworyzuję. Ja po prostu czytam to wszystko i to jest przerażające w jaki sposób mężczyźni wypowiadajacy sie na tym forum oceniają kobiety, w jaki sposób o nich mówią. I to nie tylko w tym temacie, śledzę wiele wątków i naprawdę, to jest przykre, że na świecie żyją jeszcze takie świnie, które powinny już dawno nie istnieć, naturalnie wyparte przez postęp ewolucji." Tak jest, było i będzie. Są pewne utarte schematy postępowania zarówno dla kobiety, jak i mężczyzny. Większość zawsze będzie oceniać wedle nich i tak kobieta mająca więcej niż jednego partnera może być nazwana puszczalską przez facetów, a z kolei prawiczek bedzie wyzywany od ciot i nieudaczników przez kobiety. Idywidualne przypadki myślące inaczej nie są w stanie tego zmienić.

Gość frufru
"prawiczek i kropka 1987 - frufru, jestem ciekaw czy w realu niegrzecznie wygladasz" a co to dla Ciebie znaczy "niegrzecznie" w tym temacie?...

Gość frufru
"prawiczek i kropka 1987 - czy jestes wyzywajaca i taka ogolnie kokietujaca, czasem lekko wyuzdana i prowokujaca?" jestem spokojna i elegancka raczej. taką mam pracę że nie może być inaczej. wyuzdana i prowokujaca jestem dla mojego męża. resztę facetów - no cóż, jak mam bardzo dobry humor a facet ma klasę to poflirtuję słownie. jak byłam wolna to lubiłam gierki i flirty, ale raczej słowne. nie znoszę facetów którzy startują z łapami od razu. chyba nie pasuję Ci do profilu :P

Gość frufru
prawik, seryjnie Ci powiem - ja bym Cie nie szanowała w realu. nie za to żeś prawik, tylko za to żeś z przeproszeniem pizda :) "seksu mi sie chce, ale kobiety szukal nie bede, ta mi nie pasuje, tamta mi nie pasuje" - to kurde jak chcesz czekac do slubu to nie jęcz!, bo poki co to piszesz jak koleś co to chętnie by poświńtuszył, ale żadna mu dac nie chce. a nie jak ktoś kto podjął taką decyzję. mój mąż też był prawik, a szacun dla niego mam wielki bo to wspaniały męzczyzna i świetny człowiek. wiec sie poogarniaj, to moze bedzie dla Ciebie jakaś przyszlosc. ide se :) milego weekenda.

Gość frufru
twierdzi że czekał na mnie :) a jak było naprawde to nie wiem. z żadną nie spał, z żadną nie był związany.

Żaden się nie znalazł ktory byłby szczęśliwy że jego żona puszczala się z innymi.

a w babskich pisemkach piorą kobietom możgi że dziewictwo nie ma dla mężczyzn znaczenia

Gość głupi chłopie jesteś
i jeszcze babskie pisemka czytasz

Gość upupppppppupppppppppppuppppppp

Gość A.Babinicz_
Do:Mackoo i Prawiczek i im podobni!!!! Rozumiem was tylko w jednej sprawie;ze chcecie miec za zone dziewice,i bardzo dobrze dla was.I to wszystko. Ale ja wiem ze chcecie taka zeby ona porownania nie miala bo moze sie okazac ze jestescie kalekami w sferach sexu.Takimi nieudacznikami,looserami,przegranymi w zyciu. Zreszta pisac o laskach juz nie dziewicach,ze sa puszczalskie,proponuje pogadac z ze swoja mamusia:P ps:"a ja swoja malgosie poznalem w bibliotece"........Cezary P. 🖐️:classic_cool:

Gość poszukaj takiej
ktorej wsadzal tylko w jedna jame:D takie sa mniej obrzydliwe:classic_cool:

"a w babskich pisemkach piorą kobietom możgi że dziewictwo nie ma dla mężczyzn znaczenia" za rzadko czytam babskie pisemka, zeby wiedziec, czy to prawda, ale jesli tak, to szczerze sie ciesze - bo nawet jesli 80% facetow ma obsesje na punkcie dziewictwa, to kiedy kobiety beda myslec, ze tak nie jest, panowie beda musieli z braku laku sie z tym pogodzic :D

"Ale ja wiem ze chcecie taka zeby ona porownania nie miala bo moze sie okazac ze jestescie kalekami w sferach sexu." Nie potrzebuję uprawiać seksu, by wiedzieć, że nie jestem w tym dobry. Powiem więcej, nie czuje potrzeby rozwijania się do statusu super ogiera, w końcu sobie orgazm dać potrafię, to wystarczy. :classic_cool: "Zreszta pisac o laskach juz nie dziewicach,ze sa puszczalskie,proponuje pogadac z ze swoja mamusia" Nie będę po raz n-ty się na ten temat wypowiadał. :P "za rzadko czytam babskie pisemka, zeby wiedziec, czy to prawda, ale jesli tak, to szczerze sie ciesze - bo nawet jesli 80% facetow ma obsesje na punkcie dziewictwa, to kiedy kobiety beda myslec, ze tak nie jest, panowie beda musieli z braku laku sie z tym pogodzic " Fajnie by było na takiego trafić, wiedząc, że jest się substytutem na czas bliżej nieokreślony? :classic_cool:

\"Fajnie by było na takiego trafić, wiedząc, że jest się substytutem na czas bliżej nieokreślony?\" Raczej chodzilo mi nie o zdesperowanych frustratow, ale o ogolna zmiane podejscia - choc i tak nadal uwazam, ze zdrowy czlowiek nie uwaza osoby z doswiadczeniami seksualnymi za brudna. I, ogolnie, gardze facetami, ktory sie \'szmaca\' z niedziewicami, a potem szukaja \'czystych\'. Licze na to, ze Wy, Prawiczki, tez, mimo wszystko.

"Raczej chodzilo mi nie o zdesperowanych frustratow, ale o ogolna zmiane podejscia - choc i tak nadal uwazam, ze zdrowy czlowiek nie uwaza osoby z doswiadczeniami seksualnymi za brudna. " Nie chodzi o bycie brudną, tylko nieodpowiednią dla prawiczka. :p "I, ogolnie, gardze facetami, ktory sie 'szmaca' z niedziewicami, a potem szukaja 'czystych'. Licze na to, ze Wy, Prawiczki, tez, mimo wszystko." My też nimi gardzimy. Z tym, że Ty powinnaś również gardzić kobietami, które się "szmacą", a potem szukają ułożonego prawiczka. :classic_cool:

My nie możemy się z tym pogodzić a wyżywać będziemy się na tych kobietach więc na dobre im to nie wyjdzie

Gość hehej
ostatnio jedna mnie oklamywala czywiście się poznalem tak szmacie przyjebalem ze nos złamany i jedynka wybita i sprawiło mi to przyjemność...

nikt sie nie boi kobiet - poprostu wiemy czego chcemy

sam napisales ze nie mozna sprawdzic,wiec jak ci sie trafi cnotka ktora miala anala to bedziesz zyl w nieswiadomosci,biedaku!

"Tez gardze. A sa takie? Mnie ogolnie ludzie dowolnej plci, przykladajacy zbytnia uwage do dziewictwa, smiesza. Dlatego chocby, ze w zamierzchlych czasach mojego dziewictwa, nijak nie myslalam o tym, z iloma moj partner sie brudzil wczesniej " No ale co w tym dziwnego i śmiesznego, że ktoś nie chce kobiety po przejściach będąc prawiczkiem?

wiec uwazam za objaw seksizmu i niesprawiedliwosci, ze dla mezczyzn ma ;p A prawiczki niech sobie chca, kogo chca, mnie na nich wybitnie nie zalezy. I w sumie, wierny, nie wiem, nie pamietam, jak to jest z Toba, ale Kropka to sobie dorabia ideologie, zeby lepiej 'wygladac', jestem prawie pewna, wiec mnie to smieszy.

Kobieta to nie prezerwatywa! Nie jest jednorazowego użytku. Do prawiczków, którzy przedstawili tu swoje opinie mogę powiedzieć tyle: z takimi poglądami i podejściem czeka was bardzo ciężka droga do tego żeby się z kimś związać na poważnie i obym nie był złym prorokiem jeśli powiem, że zostaniecie starymi, nietkniętymi kawalerami.