Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1991monika

DIETA DR HAYA - od dzis kto ze mna???

Polecane posty

Gość Agnissia
Ja od jutra zaczynam, naczytałam się tyle o dietach cud, że postanowiłam przeprowadzić dietę rozsądną i na moją kieszeń. Padło na rozdzielczą, zobaczymy jak to będzie.

Zaskoczyłaś mnie tą dietą bo myślałam, że już o wszystkich dietach czytałam, a tu coś nowego:) No ale poszperałam w necie, poczytałam i powiem, że ta dieta jest super. Też ją stosuję od dziś i wreszcie nie chodzę głodna. Mam zamiar ją stosować aż osiągnę wymarzoną wagę.

powoli zaczynam ją też stosować od dziś do tego siłownia. Mam 63 kg muszę zgubić 9 kg do lipca. Więc moge pozwolić sobie na odchudzanie z głową. Jeśli będę do tego się stosować to nie powinno być problemu.

Gość ladjfrhbc
trzyma ktoś diete?

Gość po co mam pisac..
margoska , to ktory jest wg ciebie dobry?

Gość alina 44 ,
jest ktos na hayu? :)

Gość alina 44 ,
dzis zaczynam, i najpirew kawa za godzinke snaidanie 3 małe grzanki z chleba z ziarnami , pomidor z cebulka przekaska- ? napisze pozniej?

Gość alina 44 ,
wybiore cos z tego Śniadanie (do wyboru): Węglowodanowe: sok ze świeżych warzyw, kanapka z pełnowartościowego pieczywa z masłem roślinnym i pomidorem, banan sałatka owocowa i tost z dżemem niskosłodzonym Białkowe: chudy serek wiejski z rzodkiewką i pomidorem jajecznica z szynką Obiad (do wyboru): Węglowodanowy: kasza gryczana lub brązowy ryż z warzywami (np. brokuły, kalafior) spaghetti neapolitańskie Białkowy: pierś z kurczaka pieczona w folii z gotowanymi na parze warzywami (bakłażan, brokuły) pieczona ryba z gotowanymi brokułami Kolacja (do wyboru): surówka z warzyw z sosem winegret gotowana fasolka szparagowa polana masłem sałatka ze świeżych owoców (kiwi, ananas, arbuz, winogrona, banan) Przekąski: głównie owoce i soki owocowe: jabłka, pomarańcze, mandarynki, banany, ananasy, winogrona, śliwki, gruszki itd.

Gość madzia m.
ja tez dzis zaczełam jak na razie idzie mi super, ale okaze sie po tygodniu ile schudne

Gość Paulina WUM
Uwaga bardzo proszę o pomoc!! Jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego (Dietetyka) i piszę pracę magisterską na temat diet alternatywnych i ich wpływie na wybrane aspekty życia i zdrowia. Potrzebuję, aby ktoś, kto stosował dietę rodzielną dr. Haya, paleolityczną lub bezglutenową wypełnił mi krótką ankietę (dosłownie 5 min). Bardzo proszę o pomoc, wyniki będą użyte jedynie do celów naukowych. Jeżeli ktoś jest chętny mi pomóc proszę o e-maila na adres dietyalternatywne@interia.pl. W odpowiedzi wyślę link z ankietą internetową. To zajmie naprawdę chwilę a będę bardzo wdzięczna! W zamian mogę pomóc w kwestiach żywieniowych. Pozdrawiam