Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blooogowa

Gdzie reklamować swojego bloga?

Polecane posty

Gość gość
Zapraszam do mnie na porcję kolorowych zdjęć (jestem modelką i fotomodelką), moich rysunków (dyplomowana pani grafik plastyk) i rozdziałów mojej książki- kocham pisać i zamierzam się tym z Wami dzielić! Pozostaw komentarz i odpłacę Ci się tym samym :) Zapraszam: www.ewadymek.blogspot.com

Gość gość
zapraszamy tasteinvogue.blogspot.com

Gość gość
jadeitgirl.blogspot.com blog o darmowych próbkach i konkursach

Gość gość
michalchoina.pl Zapraszam

Gość gościówka/(.)(.)\
najlepiej odwiedzać dużo innych bogów i zosatwiać linki do bloga jako wizytówkę. zaglądać do polecanych, oczywiście trzeba mieć coś ciekawego do powiedzenia. Ale z tym to róznie. Jest pełno egzaltowanych grafomanek z wianuszkiem słodko pierdzących członków kółka wzajemnej adoracji. To bywa żenujące. Jedna durna baba zwłaszcza działa mi na nerwy. Onet co rusz poleca jej wpis. W zasadzie o d***e Maryni, ewentualnie jakieś wymądrzanie się na temat braku gustu, lub braku kultury itp. Pieprzy o związkach a sama jest 3x rozwódka, o dzieciach a mieszka z bezrobotna córka po studiach, która zajmuje się tarotem. :( Od czasu do czasu publikuje grafomańskie opowiadanka i wszyscy się nimi jarają. Jak ktokolwiek chce jej powiedzieć na temat poziomu artystycznego tej pisaniny, to miesza go z błotem a potem dołączają się blogowe psiapsiółki. Tematy to żarcie, działka i strzykanie w kolanach. ALe cóż - internet wszystko przyjmie, o wiele więcej niż tradycyjny papier. Tak więc- wartościowych blogów jest bardzo mało...

Gość babeczkarnia
Zapraszam również do siebie: www.babeczkarnia.blogspot.com Blog literacko-cukierniczy. Jeśli ktoś lubi tematykę erotyczno-romansową :)))

Gość Ebooki4u
Jest wiele sposobów na reklamowanie bloga, najprostszym i bardzo wydajnym sposobem jest po prostu komentowanie wpisów na blogach o podobnej tematyce. To ma sens tylko wtedy, gdy komentowany wpis, znajduje się na blogu bardzo popularnym, 2-3 komentarze dziennie i po kilku tygodniach zobaczysz różnicę. Nie zapominaj również o tym , że to treść jest najważniejsza , bo inaczej nikt nie wróci na Twojego bloga

Gość Maciej44
Reklamować wszędzie gdzie to jest możliwe: inne blogi, fora, wyszukiwarki, portale społecznościowe, znajomi... Jeżeli ******adal będzie mizerny to zgłoś się do www.seoventure.pl/ - być może Twoją stronę należy zoptymalizować, aby była lepiej widoczna w sieci.

Gość gość
Można też założyć konto na www.zblogowani.pl . To agregat blogowy skupiający różne blogi. Zawsze to więcej odwiedzin :)

Gość gość
jestem na zblogowanych.pl i moim zdaniem super serwis.

najlepiej w katalogach wielotematycznych, jest trochę darmowych trzeba się tylko dobrze rozejrzeć wwwdomowyazylblogspotcom

Gość gość
Jesli to nie jest blog w konkretnym temacie, ale z gatunku "życie codzienne", "ja i moje widzimisie na milion spraw" to zostawiając linki gdzie popadnie mało zdziałasz. Chyba że masz sporo talentu i naprawdę dobrze piszesz (jak np. i10 albo ranyboskie). Jeśli tematyczny to zostawiaj link nie tylko na innych blogach, ale na roznych stronach poswieconych tematyce, warto powiązać bloga z facebookiem, o ile nie zamieszczasz tam tresci których się wstydzisz przed znajomymi. Ważny jest też tytuł notki, jeślijest w miarę precyzyjny to trafią do ciebie uzytkownicy szukajacy informacji na dany temat. Ja piszę blog, ale go nie reklamuje, nie mam zamiaru. Wśród znajomych - zbyt kompromitujący mógłbybyć. Poza tym to taka blablanina o niczym, więc rzeszy czytelników się nie doczekam. Prowadze go 2 miesiąc, zajrzało na niego ok 100 osób... czyli marnie:p czasem wpadam do kogoś i zostawiam ślad po sobie, ale też rzadko.

Gość gość
Najgorsze sa blogi mamusiek, na kazdym zachwyt nad normalnymi etapami rozwoju czlowieka, jakby wielkim sukcesem bylo ze ich dziecko nie jest niedorozwinięte. Ja rozumiem ze pierwsze slowa rozczulaja, pierwsze kroki lapią za serce, że nieodpowiednia konsystencja stolca spędza sen z powiek... ale na litość boską to są rzeczy które reszte świata mało obchodzą. Mamuski maja kupe wyswietlen... bo nabijaja je skbie wzajem, wymieniajac się informacjami jaka papke zjadl czyj szkrab i co po niej zostawil w pieluszce. A mozna przeciez prowadzic nloga o dzieciach, ktory będzie ciekawy i bedzie zawieral jakies sensowne informacje o etapach rozwoju, o stymulacji rozwoju, o edukacji od najmlodszych lat... a nie sranie, bekanie, żarcie i pierdzenie w pępuszek.