Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 JudkaDytka

wesele okolice Trzebini, Chrzanowa, Krzeszowic, Balic

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Typowe studio 2w1, co to oznacza wiadomo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pyta艂am si臋 o opinie os贸b, kt贸re mia艂y do czynienia z Studiowall, a nie osoby, kt贸re nic o nich nie wiedz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julia z Limanowej
Je艣li chodzi o firm臋 dekoracyjn膮 kavairubin.pl, jaki maj膮 zasi臋g? Wiem, 偶e w granicach Ma艂opolski, ale orientuje si臋 kto艣 czy skusiliby si臋 na Bielsko? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AniaZp
Witam wszystkich :) jestem pann膮 m艂od膮 2014 dok艂adnie 5 lipca. Z narzeczonym zdecydowali艣my si臋 na sal臋 o kt贸rej nikt nie wspomnia艂 " Katarzyna" w Balinie http://www.kawiarnia-katarzyna.pl/ Jest droga, ale warta swojej ceny ( by艂am tam na 2 weselach). Co do zespo艂u wybrali艣my Tango Luz. Fotograf www.fotosiemek.com kamerzysta Talik TV - mi si臋 jego filmy podobaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rybeczka911
Planujecie wesele? Nie macie jeszcze zaprosze艅, winietek czy podzi臋kowa艅? Zapraszam do kontaktu ze mn膮 hanna.dziwoki@onet.pl , 535006900 Robi臋 r臋cznie zaproszenia, winietki itp. niedrogo i profesjonalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Julia z Limanowej, nie wiem, ale nie zaszkodzi zapyta膰 si臋, prawda? Wydaje mi si臋, 偶e tak, ale pewno艣ci nie mam. Dekorowali sal臋 na wesele mojej siostry, ale odby艂o si臋 ono w Nowym S膮czu, tak wi臋c troch臋 inna sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIEmogeWYMYSLECpseudo
czy kto艣 mial do czynienia z weselem w PLATANIE ? a w Gamie Smak贸w ? bede wdzieczna za wszelkie informacje ;) planuj臋 malutkie wesele- max 50 os贸b- jakie艣 lokale na tak ma艂膮 liczb臋 go艣ci polecacie ? :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 z Was mia艂 zesp贸l z Bol臋cina?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na ma艂e wesele polecam ZAJAZD POD D臉BAMI w Chrzanowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja艣ka ONA
Co do firmy dekoracyjnej KAVAiRUBIN na pewno by si臋 skusili na Bielsko, tym bardziej, 偶e widzia艂am ich efekty pracy w Skoczowie, a to zaledwie ciut dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am w Gammie smak贸w cho膰 nie na weselu ale jedzenie jak dla mnie okropne, podobno ja jakim艣 sylwestrze w艂a艣ciciel sali wyprosi艂 go艣ci wcze艣nie nad ranem dziwne je艣li to prawda, z takim podej艣ciem to ja bym si臋 ba艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A i P
Mieli艣my wesele w Starym Dworze w Por臋bie 呕egoty nasza impreza na 100 os贸b. Okolica - jak z bajki, sala 艣liczna, dzieciaki maj膮 si臋 gdzie wyszale膰, a i go艣cie np. w poprawiny maj膮 mo偶liwo艣膰 艂apania energii na tarasie. P艂on膮ce 艣wiece na 偶yrandolach, kinkietach i na sto艂ach dodaj膮 i tak pi臋knej sali dodatkowego klimatu. Posi艂ki bardzo smaczne, czas wydawania posi艂k贸w zostawili艣my obs艂udze sali i by艂a to trafna decyzja. Tort i ciasta do paczek i na sto艂y mimo, 偶e obawiali艣my si臋 o to na podstawie wcze艣niejszych opinii by艂y rewelacyjne. Kszta艂t tortu wykonany na podstawie dostarczonego zdj臋cia - smak i wygl膮d dla nas rewelacja. Mimo, 偶e dzie艅 przed naszym weselem by艂o tam inne wesele do rana, sala by艂a przygotowana rewelacyjnie. Koszty ustalone rok przed weselem nie uleg艂y zmianie. Obs艂uga Kelnerska uwija艂a si臋 b艂yskawicznie. P艂on膮cy Udziec - Polecam!! T臋cza nad sal膮 i bociany by艂y w cenie :) Napoje i alkohole sch艂odzone bardzo dobrze. Stoliki na jednej sali z parkietem to pocz膮tek dla dobrej imprezy do bia艂ego rana, reszta zale偶y od go艣ci i orkiestry. Kawa z ekspresu do dyspozycji go艣ci - 艣wietne rozwi膮zanie. Pokoje go艣cinne eleganckie i czy艣ciutkie. Orkiestra chwali艂a sobie du偶膮 scen臋, na kt贸rej nie by艂o 艣cisku. Komentarz wystawiamy bo naprawd臋 si臋 nale偶y.

Udost臋pnij ten post

艁adne obiekty, kt贸re maj膮 obszern膮 galeri臋 zdj臋膰 znajdziecie na www.GdzieWesele.pl/Krakow/ na pewno co艣 wybierzecie z tej listy sal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂86
Witam, Stoimy przed powa偶nym wyborem sali i chcemy tego dokona膰 do ko艅ca przysz艂ego tygodnia. Troch臋 popytali艣my i poczytali艣my ca艂y powy偶szy w膮tek. Na dzie艅 dzisiejszy w gr臋 wchodz膮 2 sale: Stary Dw贸r w Por臋bie 呕egoty albo Stella w Chrzanowie. Odwiedzili艣my i jedn膮 i drug膮 sal臋. Obie bardzo 艂adne. Czytaj膮c jednak Wasze opinie ju偶 sam nie wiem. Co do Stelli opinie s膮 bardzo dobre, jednak co z tym Stary Dworem? Jedni, 偶e super, inni 偶e tragedia. Zawsze b臋d膮 rozbie偶no艣ci, ale a偶 takie? Prosz臋 o opinie dotycz膮ce tych 2 sal od os贸b, kt贸re w ostatnim czasie si臋 tam bawi艂y. Dzi臋ki z g贸ry za pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am 2 razy tu i 2 razu u i dla mnie zdecydowanie Stella, swoje te偶 tam zrobi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i za stella przemawia pi臋kne otoczenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przede wszystkim czytaj kto to pisz臋 czy te tak bardzo aktywne nie menagerowie, pr贸buj膮cy przyci膮gn膮膰 jako艣 go艣ci, czy pa艅stwo m艂odzi organizuj膮cy te imprezy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak otoczenie przemawia za Stell膮, bo przynajmniej go艣cie bawi膮 si臋 na sali a nie siedz膮 w ogrodach przez p贸艂 imprezy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaa260490
Witajcie, w przysz艂ym roku wychodz臋 za m膮偶, w zwi膮zku z tym powoli musz臋 zacz膮膰 szuka膰 sali. Wesele szykuje si臋 na oko艂o 100 os贸b (mo偶e ciut mniej). Ceremonia odb臋dzie si臋 w Jaworznie, gdy偶 oboje z narzeczonym st膮d jeste艣my. Teraz pojawia si臋 problemem - jaka sala? My艣la艂am o Katarzynie w Balinie, opinie s膮 r贸偶ne, jednak zazwyczaj dobre. Problem, 偶e podobno nie pomie艣ci 100 os贸b... dlatego zacz臋艂am rozgl膮da膰 si臋 za innymi i przypad艂y mi do gustu takie jak: Cztery pory roku w Alwernii, Stary Dw贸r w Por臋bie 呕egoty, Pogoria Residence, Szyb Bo艅czyk. Czy kto艣 w wymienionych przeze mnie salach organizowa艂 wesele, b膮d藕 by艂 uczestnikiem jakiego艣? Jakie macie opinie? Co by艂o nie tak? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasia, je艣li interesuj膮 Cie te sale to najpierw zadzwo艅 i zapytaj czy jaki艣 termin maj膮 wolny, bo przypuszczam, 偶e Cztery Pory Roku (a raczej tu na pewno, bo kuzyn mojego narzeczonego ledwo znalaz艂 wolny termin we wrze艣niu, bo kto艣 zrezygnowa艂, jakie艣 p贸艂 roku temu) i Stary Dw贸r maj膮 ju偶 zaj臋te. Dw贸ch pozosta艂ych sal nie znam, wi臋c si臋 nie wypowiem,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o "Katarzyn臋" w Balinie, to raczej odradzam. By艂am u kuzyna na weselu tam i w艂a艣cicielka robi problemy z byle powodu i delikatnie m贸wi膮c, jest do艣膰 pazerna. W tej restauracji, to g贸ra 90 os贸b, powy偶ej to ju偶 raczej b臋dzie za t艂oczno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂 kto艣 mo偶e z Was wesele lub by艂 na weselu w centurum weselno-kongresowym GRAND 404 w 艁膮czanach?? Albo w Szafranie w Zagaciu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka i Marcin
Witam wszystkich, polecamy razem z m臋偶em studiowall prowadzone przez Pana Roberta http://studiowall.pl/. Mieli艣my 艣lub i wesele w lipcu tego roku. Jeste艣my bardzo zadowoleni- pe艂ny profesjonalizm, uchwycone wszystkie wa偶ne momenty, sesja zdj臋ciowa super, film rewelacja:) Wywiady z go艣膰mi - polecamy:) Pozdrowienia dla wszystkich przysz艂ych nowo偶e艅c贸w:) Agnieszka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wall znowu sam sobie robi reklam臋 znany jest z tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co wy si臋 czepiacie tego studiowall ,chyba jeste艣cie po prostu niezadowolon膮 konkurencj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ty ich tak ciagle polecasz takie disko polo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam! Sw贸j wielki dzie艅 mam ju偶 za sob膮. Razem z m臋偶em zdecydowali艣my si臋 na wynaj臋cie sali i cateringu. Ze wzgl臋du na du偶膮 ilo艣膰 osob (200) wybralismy Dom Kultury w Olszynach i catering z restauracji Antidotum w Wygie艂zowie. Jeste艣my bardzo zadowoleni z ich obs艂ugi. Jedzonko by艂o pyszne, by艂o go du偶o. Obs艂uga rewelacja. Wszystko sz艂o szybko i sprawnie, na stolikach by艂o czy艣ciutko i niczego nie brakowa艂o. Cen臋 maj膮 艣wietn膮 jak na tak膮 ofert臋. Mia艂am okazj臋 por贸wna膰 ich z restauracj膮 Cztery Pory Roku w Alwerni i wiem 偶e zrobili艣my bardzo dobrze wybieraj膮c Antidotum. S膮 nie do przebicia. Orkiestre mieli艣my z Olkusza: diverse. Ch艂opaki s膮 rewelacyjni :) Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to w Olszynach jest jaka艣 kultura oraz jej dom?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Benita07
Organizowa艂 kto艣 ostatnio przyj臋cia w restauracji "4 pory" w Alwerni? Jak wygl膮da menu i obs艂uga weselna? Z wyczytanych wy偶ej komentarzy wynika 偶e jedzenia jest zbyt ma艂o i stoliki puste czy to prawda jak jest waszym zdaniem? Prosz臋 o szybk膮 odpowiedz. Dzi臋kuje i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G艂贸wnym problemem nie jest tam raczej jedzenie, tylko brak klimy, ma艂o wprawiona obs艂uga i og贸lnie organizacja na pocz膮tkuj膮cym etapie, ucz膮 si臋 dopiero po prostu

Udost臋pnij ten post