Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JudkaDytka

wesele okolice Trzebini, Chrzanowa, Krzeszowic, Balic

Polecane posty

Gość karooooo
dziewczyno,ja tez nie jestem żadna firma,gdybym nia była nie polecałabym konkurencji :P biore ślub w przyszlym roku i chciałam wypowiedzieć swoje zdanie w tym temacie,uwazam ze te firmy sa godne polecenia i dlatego chcialam sie tym podzielic z innymi,nikogo nie namowie na wybor tych firm,decyzja należy do was już :)

Gość chrzanowianka
Faktem jest jednak, że firmy które podałyście to mizerny poziom i nie mówcie, że o gustach się nie dyskutuje, bo jakby tak było nie byłoby krytyki jako takiej czy for internetowych. Ale może akurat komuś tam się spodoba, ja na szczęście mam normalnie rozwinięty zmysł smaku, również w takiej odmianie ;-) Nie przemawia do mnie nawet argument ceny, bo za takie coś szkoda każdej stówy no i pamiątki ;-) Jak byście moje drogie trochę czasu poświęciły na szukanie to by się okazało, że można mieć coś fajnego w normalnej cenie.

Gość chrzanowianka
To samo jest z orkiestrami, to co niektóre z was zachwalają to zgroza :-D

Gość spine_czka
Witam, bardzo proszę o komentarz osób, które miały okazje być na weselu w Rezydencji pod Zegarem w Trzebini. Jakie jedzenie? organizacja?

Gość Swiezy malzonek
Jak chodzi o wesela to polecam Gosciniec na Rozdrozu w Libiazu.Jedzenie i organizacja super, piekna sala, wszystko idealnie przygotowane, obsluga swietna - szczegolnie wysoka blondynka i wysoka dlugowlosa opalona brunetka :-) pani meneger dla gosci sympatyczna ale jesli chodzi o jej zachowanie w stosunku do dziewczynn to zostawie to bez komentarza. Ogulnie - polecam Gosciniec!!

Gość gościu gościu gościu
coś za bardzo patrzysz na obce jak na świeżego małżonka. Pod zegarem ogólnie ok, bez szału jak by się mogło wydawać, z tym że mają swoją specyfikę np korkowe o ile wiem, no i zapłata za całośc przed albo do połnocy dnia ślubu.

Gość iwoneczka_88
Czy ktos z Was slyszal wiecej informacji na temat restauracji 4 pory roku w Alwerni???

Gość Patusia07
Salowa jeśli chcesz wpisz sobie w facebooku Patrycja Ciupek, bądź też na nk, porozmawiamy gdzie tylko chcesz jeśli tak bardzo wierzysz że nie jestem przyszłą Panną Młodą;] Nie lubię takiego oceniania ;) a co do niby tego że to mizerne gusty ;) moja koleżanka miesiąc temu brała ślub, miała fotografa za 5 tysięcy i co to dało? Zdjęcia są takie jak tych za 3 tysiace. Więc może podasz tego super fotografa czy kamerzystę w tej samej cenie ? ;) Co do 4 Pór Roku, moja tesciowa była tam teraz na Andrzejkach i hm.. Jakąś radością nie tryskała pod względem jedzenia itd.. Mi tam np postawili warunki, że nie mogę zabardzo jakiejś kolorystyki dobrać, z menu też nie bardzo mogłam cokolwiek zmieniać.. Więc..

Gość chrzanowianka
Za 5 tys to czasem gorzej niż za te 3 bo nazbyt modnie czy artystycznie a to nie zawsze służy ;-) Nie będę podawać, bo zaraz się któraś odezwie że reklama, wystarczy wpisać w googlach i poklikać, pooglądać zapytać o ceny - dla mnie jasne, dla kogoś kto nie jest ślepy tez będzie :-) Każdy ma swój gust wiadomo ale też pewne rzeczy można ocenić obiektywnie czy ok czy do kitu.

Gość chrzanowianka
Ja tez nie mam na wesele nie wiadomo ile kasy i dobrze pewne rzeczy przemyślałam, liczyć tez umiem (jestem ksiegowa w końcu hehe) i np 5 tys bym za fotografa nie dała, ale 2 tys też nie dam za takie produkcje jak tu podają niektóre z was, bo to strata pieniędzy i nerwów, założyłam sobie ok 3 tys i za taką kwotę można znaleźć super ofertęi pewna bez niespodzianek, nieraz faktycznie lepszą niż te za 5 czy 7 tys jak tu ktos polecał jednego.

Gość chrzanowianka
Moja dobra kumpela z Libiąża miała 2 lata temu tego gościa: http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=11281.0 Na początku jak te dziewczyny z tego wątku, identycznie, była bardzo zadowolona, że taki album widziała, że cena dobra a tyle na płycie, no i fajny facet będzie można jechać na plener wszędzie. Skończyło się jak opisują dalej w tym wątku - kropka w kropkę, żal mi jej było, ale tak po prawdzie to jej wina, bo jej siostra miała innego i o wiele lepiej to wyszło, więc dało się wybrać no ale cóż. Kamerzystę dobrego jest jednak trudniej znaleźć, jeśli się ma jakieś większe wymagania i nie bardzo pękaty portfel :-) Ja ciągle go szukam.

Gość iwoneczka_88
chrzanowianka a masz w ogole jakies obiekcje jezeli chodzi o kamerzystow? Ja mam jeszcze duzo czasu do wesela ale tak jakos z ciekawosci powoli sie juz rozgladam..

Gość chrzanowianka
No mam takie, że ciężko coś znaleźć, bo ci tani poniżej 2 tys to mamy dość oglądania u znajomych takich produkcji ;] Chciałabym coś do 3 tys, ale innego i nie jest łatwo niestety. 5 tys też nie dam, ale szukam cały czas, choć akurat zdjęcia to jakoś łatwiej ocenić po www.

Gość jasssminka
macie moze jeszcze jakichś fotografów godnych polecenia z okolic chrzanowa czy oświęcimia? Tylko też zeby nie brali 5 tysiaków.... Zakładam sobie tak do 2.500....

Gość anestia
Wpisz sobie w googlach fotograf chrzanów potem fotograf oświęcim, porównaj galerie, jak ci się coś spodoba to zadzwoń zapytaj o ceny, umów się osobiście, my tak zrobiliśmy i trafiliśmy fajnie. Wiadomo że internet to nie koniec ale na początek dobry i można już przesiać :-)

Gość jasssminka
tak już szukałam, ale może ktoś ma kogoś wypróbowanego kogo mógłby polecić, bo wiadomo że na stronach int. to w portfolio raczej wrzuca się te wybrane najlepsze zdjęcia, natomiast całość to tez już troszkę inna sprawa

Gość anestia
No zgadza się, ale jeśli w portfolio jest odpowiednio dużo zdjęć to już można ocenić, czy to przypadek czy jest jakaś powtarzalnośc, my znaleźliśmy w chrzanowie, był tu polecany, ale i tak zwróciliśmy uwagę bo zdjecia super a wiesz jak tu jest z podawaniem nazwisk zaraz będzie że reklama, choć ten wątek jest trochę normalniejszy niż inne na kafe ;-) oglądaliśmy też tego z ośiwecimia co bierze 7 tys, niezłe ale tamte lepsze i o połowe tansze.

Gość jasssminka
Anestia - a czy moglabym cię prosić o podanie nazwiska tego fotografa? Chyba nikt się nie obrazi ;)

Gość anestia
jasssminka my wybraliśmy daniela gromalę, ale tak naprawdę fotografa może polecać ktoś już kto odebrał zdjęcia i jest zadowolony, a nie szuka jak my tutaj ;) ale jest w czym wybierać, a każda ma inne wymagania więc powodzenia na pewno cos trafisz ;-)

Gość jasssminka
dzięki :) Pana Gromalę znam akurat i rzeczywiscie ładne zdjecia robi, on ma chyba nawet ekipę fotografów z tego co wiem...

Gość jasssminka
a słuchajcie, kojarzycie Pana Malczyka z chrzanowa?

Gość anestia
K. Malczyka też braliśmy pod uwagę, ale cieżki z nim kontakt, niby fajne zdjęcia podobno ale nie można ich nigdzie zobaczyć, poza tym znajoma mojej kumpeli miała z nim jakieś przeboje więc daliśmy spokój, ale podobno też jest ok.

Gość Betka-TT
Dziewczyny a słyszał ktoś o M studio video? Jakieś opinie o Marek Kowalski, to fotograf?

Gość jasssminka
bo właśnie zdjęcia Pana Malczyka miałam okazje widzieć i po prostu cudo jak dla mnie, ale słyszałam że terminy odbioru zdjęć to nawet do roku mogą być (!)

Gość anestia
No ta dziewczyna czekała dłużej jeszcze i do dziś chyba ich nie ma, dla mnie dziwne... i to nie tylko ona z tego co wiem, wiadomo że trzeba poczekac jesli ma być dobrze zrobione, ale nie aż tyle ;]

Gość adolator
4 pory roku... super lokal obsługa profesjonalna, menu wybierałam jakie chciałam. I to bylo fajne, że są bardzo elastyczni. Menager bardzo elastyczny i ma podejście do klienta. jedzenie pierwsza klasa mniam mniam :)

Gość jasssminka
jesli chodzi o catering to bede brala pana jacka nowaka, a odnosnie fotografow to moze ktos slyszal opinie o leszku palińskim?

Gość pytajacaaa1234
A ile Pan Nowak liczy za catering i co jest w cenie?