Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynka007

Szukam chetnej na zgubienie razem 12 kg

Polecane posty

Gość Cytrynka007
SB - co to ?

Gość banieczka mydlana
mi jakoś chleb wasa nie smakuje może dlatego ze jem go już 3 lata , teraz kupiłam sobie pumpielnikiel taki czarny chleb , na śniadanie zjem 3 kromeczki , ( one sa bardzo małe) z sekiem wiejskim pózniej jabko i banana , a na obiad ryż z szpinakiem kolacja -- jeszcze nie wiem jak mi zakwasy przejda to bede ćwiczyć teraz czuje sie taka cieżka

Gość Cytrynka007
zapomnij o bananie chyab ze z samego rana. Bo jest strasznie ciezki i dlugo sie go trawi . ja osobiscie odradzam

Gość banieczka mydlana
dzięki , to banana nie zjem :) spoko dzieki za rade

Gość Kiwunia
No to ja chcę ważyć 55 kg. Niestety przy 164 cm wzrostu ważę 80 kg tzn dchudzam się już jak napisałam 9 dni na diecie 1000 kcal ale często jemm mniej np. wczoraj zjadłam 500 kcal. Dziś juz ważę 78 kg czyli 2 kg za mną. A dziś zjadłam: Serek homogenizowany waniliowy Szklanka kefiru owocowego 0% Malutkiego kwaśnego śledzia ale to takiego bardzo małego pół grejpfruta pół ogórka kiszonego No to tyle. Na cały dzień myślę, że jakieś 600 kcal albo i mniej. Nie mogę jeść więcej bo zaraz zamiast 1000 kcal potrafię zjeść dwa razy tyle. Będę to czesto zaglądać i patrzeć jak wam idzie ;) Ja narazie do końca marca liczę na 75 kg ;)

Gość Cytrynka007
napewno dasz rade i bedzie te 75 i mozd nawet mniej

Gość Kiwunia
No chciałabym ale powiem szczerze, że jak widzę słodycze to się cała trzęsę a dzisiaj już 9 dni bez czegokolwiek słodkiego. Nie jem też ziemniaków, makaronów, chleba, tłuszczy. Trzymam kciuki za wszystkich ;) Teraz myślę o zakupie rowerka treningowego. Tylko zastanawiam się gdzie go kupić.

Gość Kiwunia
A i dostałam od lekarza ( nie chciał mi przepisac Meridii ) skierowanie do Poradni Leczenia Otyłości w Katowicach ;)

Gość Kiwunia
Hej dziewczynki! Co tutaj tak cichutko? Ja nadal się odchudzam i gubię kilogramki ;) Dziś na sniadanie zjadłam serek homogenizowany brzoskwiniowy 155 kcal ;) A wy?

Gość Cytrynka007
hejka. I jak tam ? ja juz wypilam 2 szkl kawusie z mlekiem :) I 200 gram kapusty kiszonej i jestem tak najedzona ze chyab nic nie rusze :) acha i skibeczke chlebka czarnego + 2 x plasterek malego pomidorka:) jak narazie jakies 200 kcal :) i lece na rowerek treningowy :) na 20 min :) I jak wam idzie ?

Gość banieczka mydlana
meridia 15 czy 10 nic ci nie da zażywałam i ani kilograma nie schudłam może dlatego że kupiłam go nie legalnie i nie mam otyłosci ,

Gość banieczka mydlana
ja dzisiaj na śniadanie zjadłam 3 kromki z ciemnego pełnoziarnistego pieczywa niemieckiego ., z serkiem wiejskie otuszczonym 3% , o 12.30 zjadłam to samo , i o 14.30 2 kromki z szynka drobiowa , wiem nie jest to urozmajcone , ale nic nie mam w lodówce >>>byłam dzis na godzinnym spacerze z pieskiem :)

Czesc dziewczyny, a ja jeszcze tej mojej super diety nie zaczełam. Miało być od dzisiaj, ale (no te wieczne \"ale\") nie mogłam sie powstrzymać od ciasteczka na kawie u sąsiadki, miało być jedno.....miało ale nie było:( zaczynam od teraz...jutro rano się zwaze. najgodzej będzie z wieczornym podjadaniem.

Gość banieczka mydlana
lilka , czymaj sie twardo , pokusy wszczedzie na nas czekaja , ale się nie poddawaj , dziewczyny piszcie coś jak wam idzie:)

Gość banieczka mydlana
kurde co tu taka coisza jak makiem zasiał chalo >>>

Gość Khamidze
Kochane pozwolę się do was przyłączyć. W grupie raźniej:-) Ja też na diecie, zero słodyczy, ziemniaków, herbaty, kawy...i ograniczam się na czym tylko mogę. Jem 5 lekkich posiłków,i w sumie miałam zamiar ćwiczyć, tylko nie mogę się zmóc za bardzo, a powinnam...:-( Nie mam wymarzonej wagi, ja moje efekty mierzę pod kątem centymetrów w pasie i na udach... pozdrawiam

Gość Cytrynka007
witam :) Jest juz po 18 :) Czyli ?? KONIEC Z JEDZENIEM :) mi nawet nawet ten dzien minal :) zmiescilam sie w 500 kcal :)

Gość Kiwunia
Witam ! Ja dzisiaj stanęlam na wadze i co? Z 80 kg schudłam narazie do 76 kg. Cieszę się ogromnie choć to tylko 4 kg. Wczoraj zjadłam serek brzoskwiniowy 155 kcal Jogurt malinowy 140 kcal Pomidorek, pół ogórkai trochę cebulki Razem: jakieś ok 400 kcal ;( Trochę za mało niestety ;( A dziś: jogurt ze zbożami winogronowy 200 kcal ;) A jak wam idzie?

Gość Cytrynka007
Witam Ja narazie zjadlam ciemny chlebek z chuda szynka :) i na dzisiaj zostala mi kapusta kiszona i kawalek rybki :) zmieszcze sie w 300 kcal :) i rowewrek 10-20 min

Gość Kiwunia
Chyba topic upada ;)

Gość Marzycielka19...
ja bardzo chętnie poodzam się razem z wami;)tylko na jakiej diecie?;)heh samej brakuje mi motywacji a razem zawsze raźniej;)

Gość Marzycielka19...
znaczy POODCHUDZAM:)

Gość Kiwunia
Marzycielka19... trutaj każda z nas odchudza się na swojej diecie. Ja ograniczyłam kalorie do 800 - 1000 kca odrzuciłam tłuszcze słodycze i biały chleb. Jestem zadowolona. W 11 dni schudłam 4 kg. Oczywiście napewno 2 kg to woda ale i tak bardzo się cieszę. Prawda jest taka ze nie zawsze jem 800 kcal czasem mniej. Efekty są ;) Zapraszam. Ile chcesz schudnąć? I jaką dietkę planuujesz?

Gość Marzycielka19...
Kiwunia, heh...chciałabym schudnąć do 52kg....teraz ważę 58kg przy wzroście 168....jeszcze rok temu ważyłam 74!!!więc można powiedzieć że osiągnęłam jakiś sukces ale chciałabym więcej...heh przez ostatni tydzień jadłam nie więcej niż 400kcal i właśnie szukam jakiejś kolejnej diety...może znasz jakąś ciekawą?

Gość banieczka mydlana
hej dawno mnie tu nie było ale wiecie jak to jest praca , i obowiazki , moje dzisiejsze menu to 2 kanapki z serkiem białym wiejskim otłuszczonym a na obiad zjadłam kasze jaglana ze szpinakiem

Gość banieczka mydlana
marzycielka jak ci się udało schudnac z 74 kg na 58 i w jakim czasie to osiagnełas , napisz wszystk jaka diete stosowałaś , czy ćwiczyłas , brałas jakieś suplementy odchudzajace

Gość banieczka mydlana
dziewczyny ten topik nie może upadnać piszcie coś :) pozdrawiam i powodzenia w odchudzaniu ja do 7 kwietnia musze schudnac z 6 kg

Hej dziewczynki ja po jogutcie nat 70kcal i ciastko pelnoziarniste 190kcal na obiad planuje 2 jablka

Gość banieczka mydlana
widze że topik upadnoł nikt nic nie pisze >>>

Jaa jestem przechodze na głodowke tygod musz do 17 kwietnia zwalic jescze 7kg