Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
POLEDANCEGIRL

POLE DANCE, TANIEC NA RURZE - BĘDĘ MISTRZYNIĄ !!

Polecane posty

Hej witam wszystkich, wczoraj przypadkiem trafiłam w sieci na link, otwieram a tam dziewczyna tańczy na rurze! i wiecie co? zamarłam, to było takie piękne, profesjonalne, zapierające dech w piersiach i powodujące uśmiech na mojej twarzy! To nie było tanie, jednoznaczne i k**ewskie. I postanowiłam też się tego nauczyć. Wiem, że jestem na razie w punkcie 0 ale przecież po to stawiamy sobie cele aby je osiągać! Jestem stałą czytelniczką kafeterii i teraz zakładam swój temat aby dzielić się z Wami moimi postępami i aby poznać osoby na poważnie zainteresowane tym tematem. Jeśli uważasz, że taniec na rurze jest wulgarny i masz złe zdanie na jego temat to proszę opuść ten temat i nie obrażaj innych, (bo wiem że i tacy się zdarzają). Na początek powiem coś o sobie, jestem 20latką z Katowic, na razie może imię moje pozostanie tajemnicą, więc posługujmy się nickami. Od wczoraj siedzę na necie i wyszukuje wszystkich informacji i filmów związanych z tych tematem. A teraz pytam Was drogie Panie, czy jest jeszcze jakaś chętne na naukę tego tańca? Ale tak na poważnie, jeśli masz słomiany zapał to odpuść sobie bo czeka nas ciężka praca. Czy są może osoby zajmujące się tym profesjonalnie lub takie które tańczą w klubach i mogą dać mi jakieś wskazówki, rady lub opisać swoją pracę, jak się w niej czują?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować