Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lip Care

ze 112 kg......

Polecane posty

mam 23 lata :) studiuję sobie na mgr..... na 1 roku... :) mieszkam koło Elbląga :) a ta proteinowa to chyba też nie do końca takie cudo....Misiaki ja chyba każdej juz próbowałam i wiem, że tu trzeba na zawsze zmienić to co się je...nie traktować diety jako diety a raczej jako coś zwykłego :)

dziewczyny, ja jem wszystko: bolki, bialy chleb, ciemny, makaron, ziemniaki... Ale jem tego znacznie mniej... Kiedys dietetyk powiedzial mi, ze mam jesc wszystko. Wyslal mnie nawet na pizze. Ale nie, zeby wszamac pol czy cala, ale zabek i wystarczy... Tak tez robie. Ale zaczelam sie ruszac, wiecej chodze, jezdze na rowerku, brzuszkuje i przysiaduje sobie i mam zamiar zapisac sie na trening odchudzajacy (fitness). Nie biore zadnej chemi... Jak zgubie to wlasnymi silami!!! I wiem, ze nie przytyje!!

ja nie jem białego pieczywa, razowego też nie, jem wazy i ryżowe i chrupkie :) nie jem ziemniaczków nie jem słodyczy ale jem warzywa, jogurty bez cukru, jem też gotowane mięsko i rzeczy mniej kaloryczne chociaż czaem tj raz na dwa tyg pozwalam sobie na garść orzechów :) no i jem małe posiłki ale do 16-17...potem juz nie. pije też herbatki ziołowe, figure i takie tam chodzę na fitness ale bardziej dlatego, że bardzo lubie się ruszać niż dla tego żeby schudnąc chociaż jedno drugiego nie wyklucza :) bosko jest :D

Gość papryczka 12
lip care ja jestem taka zdolowana, ciagle zaczynam diete i koncze po 4 dniach bo brak mi silnej woli. mam dosc poprostu nienawidze siebie!!! za miesiac mam wesele siostry i chcialabym schudnac chociaz 2 kg bo jaka ja sukienke kupie mam 24 lata 176cm i 77kg po urodzeniu dzidzi :/

może po prostu ogranicz kolecję czy też jedz ja po 17 i np zastąp chleb biały wazą....? odstaw słodycze, cukier który dostarczysz organizmowi wraz z owocami zupełnie wystarczy.... :) no i sport o ile masz czaS:) 2kg to nie az taki problem, ale wiem, że może być ciężko :)aleJEŚLI NAPRWDĘ CHCESZ- DASZ RADĘ

a i coś jeszcze - zapraszam też panów :) nie tylko kobiety maja nadwage

Gość kikikikiki
papryczka12 jak na 176 to nie masz jakies duzej nadwagi..moze wystarczy zrzucic jakies 3-4 kilo i ujedrnic ciało po ciazy jakis fajny balsamik lekkie cwiczonka i powinna byc ok Ja tez mam 176 i w wadze 75 dobrze sie czułam...ale przy 70 jeszcze leipiej hihi No wiec na sniadanko zjadłam activie + pół litra czerwonej herbatki 2 sniadanko 3 plasterki szyki posmarowane serkiem almette + szklaneczka czerwonej :) nawed nie czuje głodu.... Zaraz zrobie sobie kawke i mysle ze kolo 13 jakis kisiel a o 16 warzywa na paltelnie i koniec z jedzeniem na dzis :):):) myslicie ze to za mało?? no miedzy czasie jakies jabuszko

kikikki myśle, że nie za mało i nie za dużo :) akurat :) ja po szklance zupki na sniadanko zjadłam właśnie jabłko......i wypiłam kawę....ale taka oszukaną ;) hehe czekam na 12 to zjem może kefir z płatkami :) a potem nie wiem może nic...może jabłko czy wędliny kawałeczek....zobaczymy :)

Gość kikikikiki
Hmm no tez tak mysle ze chyba nie za mało Jutro na zakupy pojade to jakas sałatke se kupie i wase .....:)

tylko nie jedź tam głodna :) :D to oszczedzisz i portfel i żołądek :)

zjadłam kefir z płatkami właśnie :) niammmm.... :) kobietki czekam na Was :)

oj kobitki chyba zapracowane, ja w sumie też w pracy ale dziś mam luźno :) tyle że do 18 w pracy bo zastępstwo za koleżankę mam niestety :P :) to jak z Wami? chyba musze szukać innego topicu :( hlip hlip

Gość kikikiki
Jak Ja Ci poszukam innego topiku to zobaczysz :) no no no daj mu szanse sie rozkrecic Ja zjadłam przedchwilka malutkiego mielonego ale takie pyci pyci ;) i marchewke z warzyw na patelnie.A przed tym wide z cytryna zmuliło mnie po tym ale czuje sie najedzona,a teraz pije herbatke z dziurawca :) Wiem za na zakupy nie mozna chodzic głodnym hihi moj mąz jak idzie i jest głodny to takie zakupy robi ze szok bo na wszystko ma smaka hihi ;)

hehe dziurawiec :D uważaj jak bierzesz antykoncepcyjne tabletki i dziurawiec pijesz :D no to oki dajemy szansę topicowi :D jem jabłko właśnie:) jak ja bym teraz poszła na zakupy to kupiłabym ....:D coś mięsnego :) bez mięsa to nie życie ;) heheheheh :)

Gość kikikiki
Nie biore anty...to nie dla mnie...Ja własnie chce schudnac zeby nei miac problemow w ciazy.. a mysle ze po lecie chciałabym sie starac o 2 dzidzie :) ale nie wyobrazam sobie teraz zajsc ..... z ta waga to ja szłam do porodu z Natalka 4 lata temu ;) hihi

Fajnie Ci też bym chciała już bobaska :) i myślę że już dorosłam do tego :) ale póki co na razie w planach inne rzeczy :)

hello kochane...... czytam topik i coraz więcej was tu jest...... Może babeczki zaczniemy się wspólnie odchudzać, bo widze, że każda ma sporo do zrzucenia, nie pomijając oczywiscie mnie!!!! Moze sie przedstawie..... mam na imię Asia ,mam 28 lat , 4 letnia córeczke,kochanego meża, i dużą nadwagę hehehhe Pracuje w dziale kadr w Oplu mieszkam na Śląsku. Dzis troszkę zgrzeszyłam...... aż wstyd sie przyznać. Zjadłam 3 kostki czekolady, teraz psychicznie sie dołuje....

Gość kikikikiki
Hej Asia widze ze bedziemy mieli wspolne tematy-tez mam 4-ro letnia córe ;) jest to moj długo wyczekiwany szkrabek,ogolnie to slub wziełam jako młoda nastolatka :) w listopadzie konczyłam 18 a 26 kwietnia wziełam slub z moim kochanym mezusiem...i niczego nie załuje.... nie musielismy brac tego slubu ze wzgledu na ciaze...wzielismy go z miłosci....aaa znalismy sie 1 rok i 26 dni i jestesmy razem do dzis...jestesmy naprawde szczesliwym małzenstwem...moj maz nigdy nie powiedział mi ze jestem gruba czy cos choc jak sie poznalismy byłam niezła laska :D hihi no to Wam troszke streszczyłam moje zycie :) A jezeli chodzi o odchudzanie to jestem dzis z siebie dumna bo zjadłam niewiele duuzo piłam 20 minut cwiczyłam...i jestem teraz mega głodna ale własnie zaparzyłam dobie pol litra zielonej herbatki :)

hejka! ja właśnie zasiadłam do kompa, muszę się brać za uzupełnianie notatek na studia :0 dziś jestem z siebie też zadowolona :) jadłam zdrowo, ruszałam się dużo i w ogóle ok, oby tak dalej :) fajnie, że nas tu przybywa...ciekawe czy za np miesiąc jeszcze tu będziemy i czy będziemy chociaż o 3 kg lżejsze :D fajnie pomarzyć :D hihihi

:) Witam Panie :) zaraz jem śniadanko i ruszam na zakupy :) dziś dzień wolny od pracy :) super :) co by tu wciągnąć :D pomidor i 2 wazy :) po długim namyśle. na wadze rano pokazało się 104kg hehehehe o 0,5kg mniej, ale nie liczę tego. poczekam do całego kilograma :D ciekawe co na dziś planujecie dziewczynki i ciekawe czy ktoś się do nas przyłączy :) pozdrowionka i buziaki :)

Gość Lic Care
biegnę na aerobic :D do popołudnia!!!!!!!

Gość kikikikiki
hej Ja dzis na sniadanko zjadłam 2 jajuszka ze szpinakiem :) i oczywiscie herbatka zielona dzis tez ide na zakupy :) a pozniej do mamy jade i do naszego nowego domku bo ma przysc gosciu wycenic ile za remont nam wezmie i za wymiane okien :):) planujemy sie przeprowadzic kolo maja juz nie moge sie doczekac :):)

nowy domek woow super :) ja może za rok coś sobie kupię, tj na kredyt wezmę ;) heheheheh chyba każdy marzy o czymś swoim. jestem już po aerobiku :) jupiiiiiii!!!!!! :)

widze , że szalejecie, aerobik i te sprawy..... ja chodze na vacu line i rewelacja, jestem po 5 zabiegu, skóra jest całkiem inna , 3 cm ubyło w ciagu tygodnia. Pozatym chodze na masaż odchudzający a to nie stety boli, siniaki są ale cellulit znika, dodatkowo mam robione to bańką chińska. Wszystkiego juz próbuje, bo chce schudnąc wkońcu i pójśc do sklepu po rozmiar spodni 40!!!! Kiedy to nastapi ?

Gość papryczka 12
ja od dzis dietuje sie kopenhaska musze schudnac 5kg w ciagu 13 dni:) musze

podziwiam tych wszystkich co kopenhaską stosują.... ojoj to koleżanka zabiegi ma niezłe :) super!!!!! pewnie to kosztowne, że hej!! :) idę z psem :) do jutra buziaki!

masaż odchudzający kosztuje 35 zl a vacu line kosztuje karnet na 10 wejsc 130zł to nie jest taka tragedia. Wziełam się ostro za siebie.... Papryczka podziwiam Cię.... kopenhaska jest straszna, juz wole norweska zdecydowanie. Powodzenia zycze i wytrwałości