Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona idiotka

Bylismy razem 5 lat

Polecane posty

Gość e23
a wiem jedno takie blaganie, robienie maslanych oczu-ponizanie sie ma odwrotny skutek ja na poczatku tez tak robilam, kiedy powiedzial mi ze nie kocha mnie od pol roku... zero efektu, a wrecz jeszcze gorzej bylo teraz udaje ze mi na nim juz nie zalezy i co? od razu zainteresowal sie kto do mnie wydzwania i z kim sie umawiam postanowilam zapisac sie na aerobik, prawo jazdy i mysle o studiach... na mnie tez jak grom z jasnego nieba spadla wiadomosc o tym ze mnie nie kocha-przeczytalam to jak pisal do swojej kolezanki... nie wyparl sie, dodal ze nie kocha mnie od pol roku :/ super.... niby chce cos naprawic, ale nie przeklada sie to na checi... postanowilam korzystac z zycia, w weekend jade na impreze a w tygodniu mam zamiar isc sie rozerwac ze znajomymi

Gość porzucona idiotka
wiem jak sie żyje w warszawie mieszkaliśmy tam przez całe studia w lublinie od jakiś 2 lat niecałych

Gość zmanierrowana
to sama widzisz idiotko wybral tamto zycie

Gość porzucona idiotka
zmanierrowana i tutaj prowadził warsztat w warszawie tez z bratem to samo robi

Gość e23
a wiem jedno takie blaganie, robienie maslanych oczu-ponizanie sie ma odwrotny skutek ja na poczatku tez tak robilam, kiedy powiedzial mi ze nie kocha mnie od pol roku... zero efektu, a wrecz jeszcze gorzej bylo teraz udaje ze mi na nim juz nie zalezy i co? od razu zainteresowal sie kto do mnie wydzwania i z kim sie umawiam postanowilam zapisac sie na aerobik, prawo jazdy i mysle o studiach... na mnie tez jak grom z jasnego nieba spadla wiadomosc o tym ze mnie nie kocha-przeczytalam to jak pisal do swojej kolezanki... nie wyparl sie, dodal ze nie kocha mnie od pol roku :/ super.... niby chce cos naprawic, ale nie przeklada sie to na checi... postanowilam korzystac z zycia, w weekend jade na impreze a w tygodniu mam zamiar isc sie rozerwac ze znajomymi

Gość zmanierrowana
moze to samo ale widac inaczej

Gość porzucona idiotka
boże co za gnój biedne dziecko ma takiego ojca zobacze czy choc do małej będzie dzwonił czy jakis kontakt z nią będzie chciał mieć

Przucona... , wiem, że teraz jest Ci ciężko, sytuacja nie ejst wesoła, ale... Uwierz mi na słowo, że będzie jeszcze dobrze :). Z czasem przestanie boleć. I znowu pojawi się w Twoim oku błysk, a na twarzy uśmiech :).

Gość porzucona idiotka
wiem ze on już wybrał i koniec, tylko dlaczego ,to ciągle siedzi mi w głowie dlaczego

A może zostawił tam w warszawie jakąś kobietę, wyjechał z Tobą do Lublina... potem wrócił tam na chwilę - zrozumiał, że nadal coś do niej czuje i został. Chyba nie warto...

Gość e23
bo ciezko zrezygnowac z kogos kogo sie kochalo tyle lat i nadal sie cos czuje... podswiadomie to robisz...

Gość zmanierrowana
tylko dlaczego ,to ciągle siedzi mi w głowie dlaczego bo to nie byl twoj wybor tobie sie ciagle wydaje ze mozesz wybierac miedzy kochajacym mezem a mezem, ktory cie zdradzil i porzucil niedlugo fakty do ciebie dotra

Gość porzucona idiotka
kameska tak czas leczy rany wiem, ale już nigdy nic nie będzie takie jak dawniej, wiem że sa gorsze nieszczęścia, dziecko zdrowe to najwazniejsze ale czuję się jak śmiec zabawka która poszła w kąt bo sie znudziła, najbardziej boli mnie to ze tak szybko i łatwo mu to przyszło kiedyś mówił że będzie ze mna zawsze nawet gdybym go zdradziła on i tak mi wybaczy bo nie umie życ beze mnie jednak jak widac umie

Gość zmanierrowana
moze kiedys bylo ci ciezko wyrzucic stare spodnie? :) czy teraz kiedy ogladasz je na zdjeciach chcialabys nadal je miec? :)

Gość porzucona idiotka
złooo.. nie miał nikogo a moze miał teraz już niczego pewna nie jestem

Gość zmanierrowana
zawsze szczery to o spodniach nie bylo wbrew pozorom do ciebie :)

Gość porzucona idiotka
ciągle słyszę jego słowa nie te które wczoraj powiedział tylko jak mnie kocha wszystko mi go przypomina, ale już go spakowałam, teraz czekam az przyjedzie po nie

Gość porzucona idiotka
[ wiem ze to minie nie mogę się otrzasnąć z szoku , jak mi powiedział że mnie zdradził to zaczełam sie śmieć nie mogłam pojać co on do mnie mówi

Gość zmanierrowana
amaleta ona nie powinna sie juz nad tym zastanwiac co on bedzie czul to jego sprawa

Gość porzucona idiotka
zawsze szczery myślałam nad tym :)

Gość popoludniowe czytanie kafe
Niestety naprawdę mało jest wartościowych facetów. Jak któraś trafi na takiego to jak skarb :) Trzeba bardzo uważać. Najgorsze jest to, że nawet męża nie można byc pewnym... przysięgał Ci a i tak cię zdradził, to jest żalosne, ze dorosli ludzie nie potrafią dochować glupiej przysiegi, to w takim razie po co się żenią???? Autorko wątku bardzo ci wspolczuje, wiem jak to jest poznac swojego ukochanego z tej drugiej prawdziwej strony;) sama przez to przeszlam, choc moze nie bylo az tak drastycznie jak u ciebie, bo to nie byl moj mąż no i dziecka tez nie bylo. ale jednak znam ten bol serca i ucisk w żołądku. To ci przejdzie oczywiscie, nie martw sie, predzej czy pozniej wszystko przemija, zal i smutek, rozpacz... nic nie trwa wiecznie, nawet trauma tego typu, bo mysle, ze to ejst jak trauma niemal. Jesli chodzi o faceta to mysle, ze on jest tak bezwartosciowym egoistą, ze i tak zadna kobieta nigdy nie bedzie z nim szczesliwa, i raczej nie stworzy on nigdy glebokiego opartego na milosci związku ;) wiem nie masz czym sie przejmowac, ani byc zazdrosną, z tą pewnie dlugo nie pobedzie, znudzi mu sie, pojdzie do innej, to taki typ, tak mysle. wiec nie ma naprawde za kim plakac, bo facet jest totalnym dnem. szkoda wiec twoich łez, jakby ktos wartosciowy ci umarl, to rozumiem, masz prawo, zeby plakac, ale jak takie dno cie zostawilo to nie ma co plakac :) ty masz jeszcze szanse zeby stworzyc naprawde dobry gleboki zwiazek z wartosciowym facetem, ktory bedzie ciebie warty i z ktorym bedziesz bardzo szczesliwa. on raczej takiej szansy nie ma bo jest po prostu glupcem, a jakie glupiec moze miec zwiazki? ciesz sie, ze sie pozbylas drania i masz szanse na kgoos nowego, na prawdziwą milosc.

Gość porzucona idiotka
dzięki Wam wszystkim trochę mi lepiej , dzięki za rady trzeba się otrzasnąc i iść dalej mam nadzieję ze kiedys ktoś postapi tak samo wobec niego

Gość zmanierrowana
zapnij pasy :D:D:D

Gość wedfrgthyj
życz mu raczej szcześcia pomimo tego, że CIę zostawił. Dobre rzeczy wracają do człowieka. WIem, że łatwo powiedzieć, ale głowa do góry.

Gość popoludniowe czytanie kafe
tak naprawde to przechodzi dopiero po jakims 1, 5 roku, przynajmniej tak bylo u mnie. no ale w koncu mi to przeszlo wiec u ciebie autorko tez na pewno wszystko dobrze sie ulozy, jestem tego pewna. życzę temu twojemu męzowi, zeby jego kiedys tez ktos tak potraktowal... zreszta na pewno tak bedzie, bo zlo wyrzadzone wraca, wiec wszystko wroci do niego, w tej czy innej formie, predzej czy pozniej...

Gość zmanierrowana
mam nadzieję ze kiedys ktoś postapi tak samo wobec niego nie rozmyslaj na temt jego zycia i ktos juz tak postapil wobec niego on sam rozwalil nie tylko twoj zwiazek ale takze swoj

Gość porzucona idiotka
popoludniowe czytanie kafe okazał się draniem fakt, ale co tyle lat w uśpieniu był i przebudził się nagle przez lata myślałam ze to właśnie taki mój skarb