Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie no gdzie

Gdzie się znajduje fajnych facetów w okolicach trzydziestki?

Polecane posty

nie uważam, że co było złe między nami to tylko jego wina ja też się do tego przyczyniłam ale nie posunęła bym się do pewnych rzeczy niestety mój były nie miał tyle honoru. wyznaczniki tzn doświadczenie które nabyłam w tym związku bo nie mam zamiaru popełniać drugi raz tych samych błędów, a głównym z nich było właśnie to o czym napisał Adamus. z drugiej jednak strony taki wzór wyniosłam z rodzinnego domu więc będzie trudno.

Gość THE SAME
Adamus..nie będe zgrywać idiotki tylko po to żeby zdobyć faceta, nie jestem słaba i nie będę tego ukrywała to tyle z mojej strony desperatką nie jestem

Nie chodzi o robienie z siebie idiotki, tylko o ustalenie podziału i własnej wartości.

> THE SAME Nikt tu nie mówi o robieniu z siebie idiotki, raczej o nie odgrywaniu niezniszczalnej matrony, bo faceci nie widzą sensu wiązania się z takimi kobietami - którym nikogo bliskiego nie potrzeba, lub przynajmniej doskonale umieją wywierać takie wrażenie. > Ja-ONA-po30-stce:) 🌼, fajnie piszesz > Abra witaj :))

Gość Ja-ONA-po30-stce:)
Witam wszystkich i Ciebie Alku również oraz mówię dziękuję :)

Gość ja jeszcze przed 30tką
eh gdzie ci mężczyźni.....

Witam wszystkich Jest wiele kobiet które są inteligentne, niezależne, piękne, znają swoją wartość, niestety wiele z nich jest sama gdyż ich zdaniem nie ma faceta który by im dorównał, tak też idąc ulicą pokazują najwyższą klasę, szyk, niezależność, za to wracając do domu płaczą do poduchy.

Adamus.. z tym akurat się zgadzam, tak to już jest że czasami pozory i autoprezentacja są ważniejsze, bardziej eksponowane niż potrzeby prawdziwe, pragnienia czy marzenia. Rozumiem że trzeba być ostrożnym i rozważnym ale z czasem łatwo popaść w jakąś rutynę, zamknąć się w złotej klatce na własne życzenie. Proszę bardzo Ja-ONA-po30-stce:)

No zwnowu wybyliście z domów.. chyba tylko ja jestem ewenwmentem siedzącym w weekend w domu ;)

witam ;) w końcu mam neta po wczorajszej burzy miałam problemy z serwerem :) ale znowu powróciłam :P nie martw się Alku nie ty jedyny siedzisz w domku ja również ale jutro za to idę z córami na wiejską potupaję już się cieszę i nie mogę się doczekać nawet to, że mi w plecach strzykło nie popsuje mi zabawy ;) jednak starość nie radość :P pozdrawiam wszystkich :)

Adamus takie kobiety jakie opisałeś stworzyliście wy sami bo one chcą dla was być piękne i z klasą i niezależne a jeśli już takie są to twierdzicie, że wy wolicie kobiety zagubione i takie tam dyrdymały. normalnie nie można wam dogodzić :P

Hej, abra.. więc mówisz że szczyka Ci na starość w plecach, hehe, fajnie, wyszalejesz się na ile Ci zdrówko pozwoli :P Myślisz że mężczyśni mają łatwiej? Kobiety mówią że szukają romantycznych i statecznych rycerzy w nierdzewnej zbroi, a potem lądują przed ołtarzem z kolesiem ze spluwą za pasem :)

widzę Alku, że nie możesz spać po nocach to pewnie wynik picia tych kawek wieczorami :P tak masz rację tak to już z nami jest, że co innego mówimy i co innego robimy, cóż kobieta zmienną jest ale ja jako kobieta starej daty wolę jednak rycerza na koniu :P a tak poza tym to pozdrawiam wszystkich serdecznie ;) i już nie mogę się wieczora doczekać :)

Widzę Abra że nie śpię, ale kawy nie mają tu nic do powiedzenia akurat. To mówisz że rycerza oczekujesz? Zawodowego czy wystarczy hobbystyczna rycerskość, np. zamiłowanie do wnoszenia ciężkich walizek kobietom do tramwaju lub zabijanie smoków w weekendy :)

Witam wszystkich Abra to nie my ludzie jakich wielu na co dzień tworzymy modę, a to co opisałem to nic innego jak moda, moda na super wygląd, moda na niezależność, moda na swobodę, moda na dominację, moda na przepych, to nie mnie się to spodobało lecz kobietom które tak żyją nie zdając sobie sprawy z dalszych konsekwencji takiego stanu. Bo ilu jest facetów którzy chcieliby temu wszystkiemu podołać, nie wiem czy jest w tym wszystkim odrobina czasu na miłość i uczucia, myślę że nie bo dla tych kobiet jest już nie modna.

witam was ;) Alku może być i rycerz hobbysta może być i zawodowy byle by mnie kochał taką jaka jestem :) jeśli chodzi o smoka to po rozwodzie już nie muszę utrzymywać kontaktu z teściową więc na razie nie trzeba jej zabijać w weekend :P Adamus zgodzę się z tobą ale każdy medal ma dwie strony i coś musiało popchnąć kobiety do takiego a nie innego zachowania. ale najgorsze jest to , że nawet młode małżeństwa nie walczą o swoją miłość bo łatwiej jest dostać rozwód i żyć bez problemu. smutne ale prawdziwe

Dość ciekawy temat, ale wydaje się, że pozostanie bez konkretnej odpowiedzi. Sama chciałabym wiedzieć, gdzie mogłabym kogoś poznać. Internet raczej odpada, bo kiedyś już próbowałam, ale tam nie ma osób dla mnie. Mam 27 lat i] jest coraz gorzej...Nie ma z kim wyjść, czy gdzieś wyjechać, wokół same pary. Ostatnio na takim wyjeździe czułam się jak piąte koło u wozu. Teraz mi znowu koleżanka proponuje wyjazd, tym razem az z 4 parami i nie rozumie czemu nie chce jechać... Nie mam pomysłow jak zmienic taki stan rzeczy, ale tak to jest. Mówi się, że jak nie pozna się kogoś do końca studiów, to już kaplica, dopiero teraz przekonuję się, że to jednak prawda.

Witam :) Ja się nie dziwię,że nie chcesz z parkami wyjeżdżać .Ja mam to samo i też czuję się jak piąte koło u wozu. Może to odczucie leży w naszej psychice, ale nic na to nie poradzę.

hej laski :) tak szczerze powiedziawszy to ciężko jest spotkać kogoś kto nas zainteresuje, ale musimy wierzyć, że tak się stanie ;) pozdrawiam :)

Witajcie, Abra, Ja-ONA, paginka W necie tak samo można poznać osoby, łatwo i wygodnie - pomijając wliczone ryzyko natrafiania na dziwne osobniki od czasu do czasu, tak jak na portalach randkowych dziwaczne nieraz repozytorium ludzi. Nic jednak tyle nie daje co konktakt osobisty, - niekoniecznie randki przez duże R, ale spotkania w realu, na przykład w czasie wspólnego zmieniania piątego koła auta w czasie wspólnego wyjazdu :)))

Cześć wszystkim :) No,no Alek czyżbyś poznał kogoś interesującego ?

witam was i pozdrawiam :) ja właśnie szykuję się do spania z córkami w namiocie już się boję o mój kręgosłup :P tak Alku masz rację takie nie zaplanowane spotkania są najlepsze i w ten sposób na pewno spotkało się wiele osób, które teraz są w szczęśliwych związkach. nic na siłę w myśl zasady co mi przeznaczone na środku drogi rozkraczone :P

Ja-ONA, skąd taki wniosek? poza tym ważne by obie strony były dla siebie interesujące czyż nie :D 🌼 Hejka Abra. Tak, nic na siłę bo jak człowiek szuka to czasem znaleźć nie może. A to powiedzenie .. rozkraczone .. fanie :) 🌼