Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie no gdzie

Gdzie się znajduje fajnych facetów w okolicach trzydziestki?

Polecane posty

Ja doceniam i dla tego z nią nie jestem. Pomyśl nad tym, i daj komuś szanse może akurat na nią zasługuje, oczywiście w ramach zdrowego rozsądku. Nie wiem jak Ty ale ja mam już swoją godzinę, DOBRANOC

Cóż, alka wcina czasem i nic na to poradzić nie mogę... Abra.. coś się niepotrzebnie dyskredyturjesz.. dzieci i kompleksy - heh, sporo kobiet ma dzieci i każda ma kompleksy wię nie powinnaś się na siebie patrzyć bez ten pryzmat, bo teraz to sama siebie oceniasz zanim jescze próg domu opuścisz. Czyż nie sądzicie że przerzucanie się "suchymi" teoriami na temat ziwązków i rodziny to troszkę za mało by zbudować coś między ludźmi? Teorie i wyznawane poglądy to każdy ma opracowane w 120% Dobrej nocy piszącym - i tym tylko czytającym :)

Gość kya
Osoby, które myślą o skorygowaniu natury, powinny wejść na stronę www.Feelbeauty.eu z najważniejszymi informacjami z dziedzin służących upiększeniu ciała, m.in. chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej, stomatologii, itp.. Strona daje pod tym względem pełny obraz możliwości, jakie stworzyła współczesna medycyna. Ale jak ostrzegają autorzy witryny - decyzja o tego typu zabiegach powinna być podjęta ze świadomością kosztów materialnych, ale i ewentualnego ryzyka zdrowotnego i psychicznego, jakie mogą one nieść ze sobą. Internauci, którzy takich informacji poszukują, mogą je tu znaleźć bez trudu witryna jest przejrzysta i estetyczna. Zapraszamy www.feelbeauty.eu

hejka wam :) Alku nie jest znowu ze mną aż tak źle ale niestety trafiam tylko na facetów którzy wolą ideały, a mi do takiej trochę brakuje ;) pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

hejka wam :) Alku nie jest znowu ze mną aż tak źle ale niestety trafiam tylko na facetów którzy wolą ideały, a mi do takiej trochę brakuje ;) pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Ideły są nudne - jak ktoś mi kiedyś powiedział, czasem mają nap*szone w glowach a poza tym nie istnieją. Nie będę wciskał kitu że uroda nie ma żadnego znaczenia, ale.. osobowośc jest równie istotna bo nawet najpiękniejsza ale z nieodpowiednim charakterem istota może doprowadzić do rozpadu układu nerwowego o ziwązku nie wspominając. Miłego dnia abra

całkiem ciekawy topik, nawet na poziomie. Dobrze się Was czyta. :) Brak idiotycznych podszywaczy i rozmów nie na poziomie.

Witam wszystkich. Budując namiot na polu namiotowym bez instrukcji, możemy sobie pozwolić na zastosowanie prób i błędów. W życiu liczą się jednak doświadczenie oraz to czym możemy się podzielić z innymi, dla tego uważam że opinie oraz doświadczenia innych ludzi pozwalają nam zaoszczędzić trochę czasu no i oczywiście wielu przykrych sytuacji. Gdyby ludzie nie wymieniali się doświadczeniami czy też wiedzą na temat życia albo rodziny, to obawiam się że dalej moglibyśmy uderzać w dwa kamienie żeby rozpalić ogień, a stosunki między ludzkie ograniczały by się do minimum.

Ja po pierwsze patrzę jak podwójnie piszesz i zastanawiam się czy w tej kawie którą piję na pewno promilów nie ma :D szwędam się po domu, piszę i udaję że sprzątam :P

Czy są jakieś bardzo istotne kryteria jakimi musi się cechować facet w okolicach 30 żeby uzyskać miano fajnego? Zanim odpiszecie rozejrzyjcie się i stwórzcie jakiś własny model pasujący do waszego życia i otoczenia.

Dziwne pytania zadajesz - oczekujesz odpowiedzi w postaci bryku 'jak uzyskać statys fajnego faceta - samouczek weekendowy'? czy po prosu piszesz magisterkę z psychologiii?

Nie na dziwnych ani głupich pytań, ludzka ciekawość i chęć poznania tak to się nazywa. Zadając pytanie na publicznym forum nie mogę być samouczkiem, a już na pewno nie niedzielnym, dzisiaj mamy poniedziałek ;-)

nie wiem co dziś dzieje z tym moim netem :) nie bój się żadnych % nie masz w swojej kawie :) a tak poza tym to o tej godzinie pijesz kawę, a w nocy pewnie spać nie będziesz mógł :P

Nie ma dziwnych ani głupich pytań, ludzka ciekawość i chęć poznania tak to się nazywa. Zadając pytanie na publicznym forum nie mogę być samouczkiem, a już na pewno nie niedzielnym, dzisiaj mamy poniedziałek ;-)

dla mnie fajny to taki trochę szalony, trochę spokojny, taki przy którym się wyciszę ale i zacznę wariować, taki z którym będę się rozumiała bez słów. taki do tańca i do różańca :P

dla mnie fajny to taki trochę szalony, trochę spokojny, taki przy którym się wyciszę ale i zacznę wariować, taki z którym będę się rozumiała bez słów. taki do tańca i do różańca :P