Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiP

Dziewica ws Prawiczek

Polecane posty

" nie znam, co ja jestem psycholożka czy co?!" znaczy takiego to tylko pacjętki psychologów? :O "le i bez takiego wykształcenia mogę Ci powiedzieć , że trzeba zmienić podejście do samego siebie .." a co ma wspólnego podejście z obiektywnym byciem beznadziejnym i nieatrakcyjnym typem :O 🖐️ mam udawać że jestem :classic_cool: myslisz że cośto da? "lazłam fantastycznego faceta i jest niższy ode mnie no i co?! - jest coduowny" ażw końcu zaczniesz sięzastanwaiać "czy dobrze robią" w końcu wszyscy uważają że do siebie nie pasujemy :P

alez atrakcyjność to pojęcie względne , coś da się zrobić na pewno

"ażw końcu zaczniesz sięzastanwaiać "czy dobrze robią" w końcu wszyscy uważają że do siebie nie pasujemy " Nie znasz się, będzie z nim na dobre i na złe do końca życia. Kto by się pzejmował opinią innych 💤:classic_cool:🖐️

mało czasu ... dostałabym jakiegoś ataku jak bym nagle to odstawiła:O:classic_cool: a nie chceci mnie już??

"alez atrakcyjność to pojęcie względne ," no względne to czy dla kobiet jest atrakcyjny A) bardzo wysoki, ciemna karnacja, przystojny, umięśniony, dobrze zarabiajacy, inteligentny, dobrze ubrany, brunet czy B) wysoki, przystojny, szczupły, perspektywiczny, inteligentny, zabawny, blondyn de gustibus 🖐️

z założenia nie czytam artykułów z portalu dla debili :O 🖐️ gdyby to był artykuł z opisem wyniku badań naukowych... najlepiej wraz z opisem metodologii to bym przeczytał :P a kto do jasnej ciasnej jest z kimśze względu na sam charakter? :O zresztą tam pisało "inteligentny" :P i nie ustosunkowałaś sie do tych "względnych" atrakcyjności :O 🖐️ " Są też takie co lubią niskich, brzydkich, bez zainteresowań i znajomych" nie ma takich nawet jak by się jakaś turpistka zainteresowała to odpuści jak się skapnie że ktoś jest nudny i bezzainteresowań

Nic nie pominałem. Bycie z kimś tylko z powodu wyglądu oznacza, że ktoś chce się poróhać i tyle. :classic_cool:🖐️ Natomiast bycie z kimś kto wygląda beznadziejnie oznacza desperację. :classic_cool:🖐️ Co jest lepsze? :classic_cool:🖐️

eee jedna dobra rada - dostać ogrooomnego kopa w tyłek i później jest tylko lepiej:) ''kto mnie pocieszal ten wie o co chodzi..

"eee jedna dobra rada - dostać ogrooomnego kopa w tyłek i później jest tylko lepiej ''kto mnie pocieszal ten wie o co chodzi.." Jeżeli przez lepiej masz na mysli branie w zastępstwie kogoś kto mógłby robić za stojak pod piwo, to chyba jednak podziękuję. :o:classic_cool:🖐️