Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek dablju

niski facet = mało męski ?

Polecane posty

Gość wariatka i finito
mam 25 lat jesli dla kogos to nie pojete,ze ktos ma inny gust od niego- sam jest gimnazjalista

Gość tylko wysocy
nie mam zamiaru nikomu tłumaczyć się z tego,że niscy dla mnie nie są pociągający dla kogoś są, dla mnie nie, tak jak i otyli

Gość Warszawiak z krwi i kości
E tam ja tam myślę, że to kwestia gustu kobiety. Mam znajomego co jest niższy ode mnie (Ja mam 169 cm) a jest taki lovellass bo kobiety Go uwielbiają bo jest śmieszny i jest duszą towarzystwa. Ja w sumie jestem sam ale dlatego, że chce być sam i jestem lekko nieśmiały bo z nawiązaniem kontaktu z kobietą nie mam problemu. Nawet nie tak dawno dziewczyna w moim wzroście sama dała aluzje abyśmy razem poszli do kina. Ja oczywiście się ocknąłem po fakcie, że to była aluzja. Myślę, że jak się z wzrostu nie będzie robiło kompleksy to będzie OK. W sumie nigdy z tego nie robiłem problemów ale jak kiedyś wszedłem na ten temat zacząłem myśleć o swoim wzroście i patrzeć na znajomych pod względem wzrostu, że fakt by się przydało więcej ale już w prawie wieku 24 lat chyba się nie podrośnie mimo, że się trenuje sporty. W sumie mierzyłem 170 cm ale jak ostatnio dużo czasu spędzam przed komputerem to i się zacząłem garbić. Ale mam taką zasadę jeśli Ci kobieta powie np. że jesteś za niski i nie chce przez to się spotykać a Ty jesteś wobec fair i równym gościem to najwyraźniej Ona nie była godna Ciebie.

Gość guliwer wsrod liliputow
bycie wysokim ma tez swoje minusy wczoraj bylem na party, na ktorym sie okazalo, ze jestem o glowe wyzszy od wszystkich innych :/ masakra, ja 196 a oni chyba wszyscy ponizej 180 jak wyszedlem na parkiet czulem sie jak jakis cholerny guliwer. na ogol wzrost daje mi pewnosc siebie itd, ale w tym przypadku bylo zupelnie odwrotnie :)

Gość Darek1985
Tylko wysocy: No wiesz życie jest o tyle piękne, że nie wiesz co Cię czeka. A kto wie może właśnie niższy facet w przyszłości ię okazać tym jedynym? ;) Tak jak z moją siostrą cioteczną, która ma z 176 cm wzrostu jak pamiętam i zawsze próbowała tworzyć związek z wysokim facetem. Tyle, że Ci wysocy faceci okazali się takimi dupkami, że lubili skakać z kwiatka na kwiatka ;) Aż w końcu wychodzi za mąż za faceta, który jest w moim w zroście czyli 170 cm :) Ale za to jest równym gościem, bardzo pracowitym, wobec fair i innych a że mniejszy od mojej siory to co ;) Oczywiście, że by nie było, że wysoki facet = dupek bo zaraz ktoś mnie zlinczuje tylko chciałem pokazać, ze życie jest nie przewidywalne. W sumie tak patrząc na moją Rodzinę to wszyscy są wysocy powyżej 180 cm tylko ja te 170 cm. Mogę tylko mieć pretensje do Mamy, że paliła w czasie ciąży bo widzę, ze moja twarz jest "dopasowana" do właśnie wysokie wzrostu. No chyba, ze się wrodziłem w Dziadka co miał średni wzrost jak i pozostała rodzina ;)

Gość Darek1985
Dziadka od strony Mamy*

Gość tylko wysocy
wiem,ale przedstawiam swoje aktualne hmm... nawet nie zdanie, bo na to nie mam wpływu wśród moich znajomych jest wielu niskich świetnych facetów, ale jeszcze żaden niski mi się fizycznie nie podobał mój narzeczony ma 194 cm, mój były miał 188, dla mnie im wyższy, tym bardziej wrrrr ale to moja reakcja, ktoś może mieć inną

Gość Darek1985
Dlatego to jest kwestia gustu kobiety ;) W sumie moja była co była trochę niższa ode mnie i byłem 4 lata teraz jak widzę ma "Wielkiego" chłopaka z tak hmmmm 190 cm o.O i przez ten temat Jej się zapytałem czy wzrost ma znaczenie w takim razie (Już na luzie ze sobą gadamy :P) to Ona, że właśnie na wzrost nie patrzy. Dlatego jak piszę to kwestia gustu

Gość taki jaaaaaa
Ale 170 cm wzrost to nie niski wzrost a średni. O niskich facetach mówimy gdy mają 160-165 cm. Tak ku ścisłości

Gość Darek1985
I na tym zakończmy dyskusje :)

Gość FM2009
A ja dodam, że z niskiego wzrostu można zrobić swój atrybut :) Myślę chłopak jak ma niski wzrost to najlepiej aby trochę przypakował na siłowni, włosy ścięte na bardzo krótko i lekki zarost. Takie moje obserwacje :) W sumie Turcy to niski naród a dlaczego wiele kobiet ulega im uwodzeniom? ;)

Gość Hmmmmmmmmmmmm
Co rozumiecie pod słowem \\\"niemęski\\\" Co to znaczy facet \\\"męski?

Gość up.........
Up Up jedziemy z tym tematem

Gość anonim...5123
wzrost niski - poniżej 175 wzrost średni - 175-185 wzrost wysoki - pow. 185 Tak mam to rozumieć?

Gość anonim...5123
Uważam, że przeważnie są niemęscy, co nie oznacza, że nieatrakcyjni. Więcej jest przystojnych niskich niż wysokich. Ja mam 182

Gość Hęęę
A w zasadzie co to za różnica jaki wzrost? Mistrzowie klawiatury znów uwielbiają robić schematy

Gość Warszawiak z krwi i kości
Muszę znów zawitać na ten głupi temat. Miałem wiele napisać a właśnie znalazłem znakomity komentarz traktujący o miłości za coś np. do wzrostu. Przeczytajcie: "Powtórzę idiotki i idioci są zakałą forów dyskusyjnych i polskiej polityki. Jedni szukają wszędzie Żydów, inni masonów, jeszcze inni agentów WSI. Są też osobniki płci obojga dla których miłość to nieistniejące zjawisko. Oni traktują związek jak zwykłą spółkę handlową- parnerka/partner musi mieć X cm, wykształcenie Y, wagę V, kolor włosów Z. Dla mnie prawdziwa miłość to coś niezwykłego, to coś czego nie da się opisać, nie da się uzsadnić, to coś co nie da się znormalizować ani wsadzić w ramki wzorów. Nie da i już. Od lat żyję z jedną kobietą, razem tworzymy szczęśliwy związek choć mędrcy nie dawali nam większych szans. Prawdziwa miłość to nie program komputerowy. I dlatego moja B. jest najpiękniejszą kobietą na świecie a ja najpiękniejszym facetem na świecie. I już." Nic dodać nic ująć. Dziś prawdziwa miłość zanika. Dziś szukamy partnera/ke z wykształceniem, z kasą, Ona musi mieć super biust, zgrabna a On wysoki, umięśniony. Tak na prawdę nie będziemy kochać te osoby tylko to co posiadają. Dziś kochanie pomimo wszystko zanika, dziś się kocha za coś. Przerażają mnie te czasy. Też nie jestem wysoki, mam 170 cm i to mi nie przeszkadza a w dodatku jestem masywny i uprawiam sporty. Znajomy, który jest niższy jest dosłownie wyłapywany przez kobiety. Ale mam wrażenie, że tu dużo dziewczyn a jakże chłopaków siedzi na tym forum od rana do wieczora i żyje w świecie fantazji. Oczywiście nikt Wam nie każe zrezygnować z marzeń ale będzie taki czas, że będzie trzeba się obudzić. Oby nie było za późno

Gość lacuna
wzrost nie ma nic do rzeczy, liczy sie osobowosc, ktora facet moze zainteresowac kobiete :)

Gość tylko wysocy
co ma miłość do atrakcyjności? zgodzę się,kochasz nie za wzrost,ale gdzie wy macie tych ludzi,którzy się zakochują od pierwszego wierzenia i twierdzą,że to miłość? dla mnie [tylko moja gradacja] : niski - poniżej 180 średni- 180-190 wysoki- powyżej 190 cm

Gość KIbic Legii
Oj znam sporo osób, które się zakochało od pierwszego wejrzenia

Gość tylko wysocy
a ja w to najzwyczajniej nie wierzę chyba że to ktoś,kto kocha już po tygodniu, po miesiącu dekolarując,że to miłość na całe życie

Gość kretka_kakret
pojęcie niski da się łatwo relatywizować. ja mam 178 cm i faceci poniżej 180 są dla mnie niscy, wysocy zaczynają się dla mnie od 186 cm mniej więcej, ale jeśli kobitka ma np. 162 cm, to wysoki dla niej ma już 172 cm, więc nie da się tego jednoznacznie określić; wiele razy podobał mi się niski mężczyzna, ale jednak w ogólnym rozrachunku rezygnowałam z niego właśnie ze względu na wzrost- aż głupio się przyznać, ale tak było. przy facecie min. 6 cm wyższym ode mnie, czuję się bardziej kobieco, czuję się bezpieczniej.

Gość tylko wysocy
dokładnie, ja również mam swoją indywidualną skalę i jak zwykle, wszystko jest kwestią gustu

Gość Niski dla wysokich
A jak facet niski łysieje co jest bardzo męskie a za to ma wysportowane ciało to kobiety może przyciągać fizycznie?

Gość off topic
A Turcy, arabowie sa niskim narodem a dlaczego Polki czy inne kobiety innej narodowości na Nich lecą? ;)

Gość Legia
I tak trzymać, trzeba być sobą! Kobiety też nie są idealne

kretka_kakret pojęcie niski da się łatwo relatywizować. ja mam 178 cm i faceci poniżej 180 są dla mnie niscy, wysocy zaczynają się dla mnie od 186 cm mniej więcej, ale jeśli kobitka ma np. 162 cm, to wysoki dla niej ma już 172 cm, więc nie da się tego jednoznacznie określić; wiele razy podobał mi się niski mężczyzna, ale jednak w ogólnym rozrachunku rezygnowałam z niego właśnie ze względu na wzrost- aż głupio się przyznać, ale tak było. przy facecie min. 6 cm wyższym ode mnie, czuję się bardziej kobieco, czuję się bezpieczniej. Bo ja wiem. Ja mam 164 i dla mnie facet 170cm JEST NISKI. Poniewaz jednak zdecydowana wiekszosc ma ok. 177-185 cm. To, co powyzej i ponizej to extrema - niski, wysoki. Natomiast jesli chodzi o scislosc, to niski facet moze byc cholernie meski i mi sie niscy faceci podobaja. Co do wysokich dziewczyn, nie lubiacych facetow nizszych od siebie - rzadko ktory facet lubi kobiety wyzsze, wiec po problemie

Gość Legia
No mi właśnie jakoś nie podobają się wysokie dziewczyny, może ze względu na to, że lubię przytulić całym ciałem taką niewinną małą istotkę ;)