Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga molga

jak myslicie co oznacza taki ruch bylego chlopaka?

Polecane posty

Gość olga molga

kilka miesiecy temu sie rozstalismy, ostatnio poprosilam go zeby wyslal mi nasze zdjecia z wakacji, bo musialam sformatowac dysk. A on wyslal mi tylko te zdjecia na ktorych jestem sama, wspolnych i tych, na ktorych on jest nie wyslal. Jak myslicie czy to oznacza ze ma mnie kompletnie w dupie, czy wlasnie przeciwnie cos go tam jeszcze rusza i na sile chce mi udowodnic jak bardzo mnie olewa

Gość fghghgfhgfgh
No skoro były, to nic dziwnego, że nie wysłał zdjęć razem. Ty dziwna jesteś. Rozstaliście się, chciałaś zdjęcia, to dostałaś, a że nie te w których razem jesteście, to się nie dziw. Bo przecież nie jesteście razem.

Gość olga molga
no po prostu bo to zdjecia z wakacji i akurat jestem na nim, co z tego ze z nim

Gość fghghgfhgfgh
no przesłał ci je. co jeszcze chcesz ? że nie ma zdjęć razem z nim ? a po co ci one ? dla kolekcji byłych ?

Gość m0czym0rda
kompletnie ma cie w dupie :-O

Gość fghghgfhgfgh
śmieszą mnie takie pytania. kobiety rozstają się ze swoimi facetami, ale coś tam chcą mieć na pamiątkę. Trofeum ? Żeby się pochwalić, albo pokazać, że się było z takim i owakim ?

Gość olga molga
szczerze to myslalam ze po prostu przesle wszystkie a nie wyselekcjonuje

Gość 985068878
wiesz co, nie chcę podkopywać nadziei ale obiektywnie rzecz biorąc, to znaczy właśnie to - że ma ciebie gdzieś : /

Gość lajkonikala
Ciesz sie, ze Ci przesłał chociaż Twoje... Jakby przesłał tylko swoje znaczyłoby to, że wywalił wszystko co przypomina mu Ciebie:-) Wogóle po co Ci jego zdjecia chcesz się podniecać patrząc na niego a może chcesz dać na naszą klasę?

Gość moze ci nie ufa
jakby mnie moj byly po latach nagle poprosil o nasze zdjecia, to jedynym powodem dla ktorego wyslalabym tylko tez z nim jedynie, byloby to ze obawialabym sie co on moze z tymi zdjeciami zrobic. Moze sie teraz wstydzi ze z toba byl, a moze wstydzi sie siebie samego na tych fotkach.

Może w ogóle je usunąl, bo chciał zapomnieć? Widać, że ma Cię gdzieś. Nie tkwij w iluzji.

Powiedział tobie wprost, że dla niego koniec znaczy KONIEC i twoje podchody ... są po prostu dziecinne, pozdrawiam

Gość pannaxxs
troche dziwne, zeby wykasowal ich wspolne zdjecia a te z nia sama zostawil... w ogole dziwne zachowanie. dla mnie to oczywiste, ze takie zdjecia to po prostu pamiatka. no chyba, ze ktos chce totalnie wymazac ze swojego zycia ta czesc z bylymi. to chyba naturalne, ze nasze byle zwiazki sa czescia naszej przeszlosci i chyba takie wlasnie kasowanie zdjec, czy zamalowywanie twarzy (co sie czasem zdarza) jest dziecinne. O.k. jesli byly lub byla zrobil cos wyjatkowo zlego i nie chcemy w ogole pamietac o tamtych czasach, to faktycznie mozna sie wtedy pozbyc zdjec. z drugiej strony nie wiem jak zareagowalabym na taka prosbe bylego/ej i czy sama bym o cos takiego poprosila (nawet jesliby mi zalezalo na odzyskaniu zdjec), zalezy chyba od tego w jakich relacjach obecnie bylabym z ta osoba.

Gość zakrecona121212
A TO NIE DZIWNE ZE TOBIE SWOICH NIE WYSłAł ANI WASZYCH WSPóLNYCH ALE TWOJE SAME MIAł. SKORO JE WYSłAł... GDYBY MIAL CIE GDZIES TO BY W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI SKASOWAL TE NA KTORYCH JESTES SAMA. MOZE ON MYSLI ZE TO TY MASZ GO KOMPLETNIE GDZIES.....