Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpoaczona2105

Błagam was o pomoc.. błagam

Polecane posty

Gość zrozpaczona2105
Stosowalam kiedys żel la Roche Posay Effaclar i nawet byl dobry ale szybko mi sie twarz przyzwyczaila.. teraz mam Zel iwostin Purritin i krem na noc i jest nawet ok ale przed okresem i tak pryszcze są:/ a w inne dni buzie mam calkiem ladną:) a Ty stosujesz cos jeszcze:) ja stosowalam wiele juz kosmetykow na to ale nie moge trafic na ten najlepszy jakos:)

dzieki:))) juz myslalam ze mnie tu skrzyczycie,ze bezmyslna jestem i teraz mam za swoje-swoja droga to racja;) ;( ale coz chwila tak dziala na czlowieka;/ kolezanka serio ma farta albo z ktoryms z nich cos jest nie tak;/ ja tez przyzeklam ze nigdy wiecej bez!:)

Gość maliolada22
zrozpoaczona 2105 ja mam cere alergiczną i skłonną do zaczerwienień , nie moge uzywać zbyt perfumowanych preparatów bo zaraz mam czerwone podraznienia , a dermacos jest na bazie naturalnych składników w tym szybko gojącego aloesu :) jest świetny po umyciu twarzy tym żelem smaruje twarz kremem bambino i mi pomaga , bambino szybko goi , delikatnie nawilża natłuszcza , niewysusza i nie uczula , jest delikatny ale skuteczny la roshe posay mialam kiedys krem nawilżający ale skonczył mi sie .. ale jest dobry , wogóle kremy itp specyfiki tej firmy są dobre :) , dbam o cere codziennie , ale gdy nadchodzi jajeczkowanie tak czy siak zawsze jakiś pryszczyk wyskoczy ;(;( :(

Gość zrozpaczona2105
ja jak zakladalam ten temat to tez tak myslalam ale dziewczyny ktore tu odpowiedzialy sa bardzo mile:) kurcze ale czekam na ten okres:(

Gość zrozpaczona2105
ja tez staram sie dbac jak najbardziej ale nic nie poradze na to ze przed okresem pryszcze mam:( a kiedys mialam kupic serie Normaderm z Vichy ale naczytalam sie tyle negatywnych opini ze wole nie wydawac az tyle kasy:) zadowolona jestem z tego co mam teraz:P kurcze ja mam na policzkach jeszcze takie czerwone plamki i nie wiem skad to sie bierze.. nie wiesz co to moze byc? a moze znasz jakis dobry krem na takie zaczerwienienia?

ja tez ;( codziennie budze sie z nadzieja ze dzis bedzie a tu 9dni-oby nie 9miesiecy:( pare dni temu mialam taka schize ze biegalam ciagle do lazienki z ta nadzieja na@ a tu nic-teraz juz odpuscilam...;/ ty dopiero 4 dni wiec luz jeszcze po owulacji:) zrelaksuj sie i o tym nie mysl bedzie dobrze:)

Gość maliolada22
mika089 ja nawet miałam taką sytuacje ze kochałam sie z moim w ostatni dzień płodny i on niezdążył wyjąć , to znaczy , wyjął ale troszke spermy wypłyneło w środku ale na szczęście nie zaszłam , ale bardzo panikowałam i bałam sie ze zajde , ale jakoś nie zaszłam , masakra co ja wtedy przezyłam :(:(:(:(

a co do kosmetykow tro tak nie eksperymentujcie jak macie wrazliwa cere-kosmetyki nivea-proste , niedrogie ale lagodne...hmm ja tylko przed okresem mam pare...niespodzianek na ryjku:) a tak szczescie cale zycie nie mam problemow

noo tylko my tez tak piszemy plodne nieplodne-ale do konca nie wiadomo na 100 kiedy to jest ;/

Gość zrozpaczona2105
ja mam tonik z Nivea i zeczywiscie jest dobry heh

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 , ja własnie mam takie plamki czerwonawe na policzkach , ale pije calcium na to , biore wit a+e codziennie no i smaruje to bambino , szybko łagodzi zaczerwienienia i na drugi dzien juz jestmniej albo wcale nie ma :) , ale najważniejsze zeby tego niedotykać palcami , nawet jeśli palce są czyste , lepiej niedotykac , tylko zasmarowac i juz :)

Gość zrozpaczona2105
a to sprobuje tez tak moze mi tez pomoze:)

HMM DZIEWCZYNY JAKAS DZIEWCZYNA ODP MI NA MOJ POST ZE JEJ BRAT TEZ MIAL TAKI PRZYPADEK ZE ROBIL TO Z LASKA PRZED OKRESEM KTORY SIE NIE POJAWIL ZWALIL TO NA ANTYBIOTYK I CHOROBE A POZNIEJ 2KRECH NA TESCIE I DZIDZIA;(((NO I NIBY NAJPIERW BEZ A NA KONIEC ZALOZYL GUMKE WIEC MOZE JEST COS Z TYM PRZED...A MOZE ZROBIL TO I SIE NIE PRZYZNAL;(((

Gość zrozpaczona2105
kochana! niektore dziewczyny poprostu chca nas nastraszyc! nie wierze w takie cos..wydaje mi sie ze chciala Cie poprostu nastraszyc

moze nie zdazyl...z co mial powiedziec...oby sie mylila;) nie wie jak to jest sie denerwowac a jeszcze ludzi martwi;(

Gość maliolada22
mika089 może to i prawda ale niekoniecznie , skąd wiesz jaka jest prawda? moze ktoś specjalnie napisał zeby jeszcze bardziej cie "zdołować" , ja ci mówie nie bój się , zobaczysz ze nie bedziesz w ciazy , okres ci sie sponzi ale dostaniesz , zrozpoaczona2105 , polecam calcium do picia na takie zaczerwienienia , warto spróbowac mysle ze ci pomoze

Gość zrozpaczona2105
nie martw sie naprawde.. ile dni minelo od tego stosunku? bo moze mozesz juz test zrobic:)

Gość maliolada22
na uregulowanie okresu jest skuteczny tez napar z czarnej malwy do picia , w zielarskim ... kiedys to piłam , ohydne w smaku ble :( ale pomogło

10...w pt juz 1zrobilam niby najlepszy...i wyszedl negatywny...a mowilam 13 w pt to bedzie pech...chociaz w nocy to juz 14 byl;/

Gość zrozpaczona2105
hehe ja raz sie naczytalam ze to jest dobre na przyspieszenie okresu i pilam to ale wcale mi nie przyspieszylo.. a smak zeczywiscie ochydny

Gość maliolada22
dziewczynki , ja musze uciekac , ide do kuzynki odwiedzic ja , bede wieczorkiem , miłego dzionka i niemartwić mi sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) papa

Gość zrozpaczona2105
maliolada22- ja tez niedlugo mykam do koscioola wiec papa:) do wieczorka meganka26- powtorz test za kilka dni jeszcze ja zrobie w niedziele.. w dniu spodziewanej miesiaczki

hmm to ja tez zmykam bo na solarium musze leciec-sloneczko poprawia humor;pwieczorem jeszcze zajrze;))) powodzenia 3majcie sie;)))

Gość zrozpaczona2105
to w takim razie ja tez ide:) papa i odezwijcie sie wieczorem:):*

Gość zrozpoaczona2105
Dziewczyny wlasnie zerwalam z moim chłopakiem :( teraz strasznie sie boje ze jednak moge byc w ciazy :( napisze wam jeszcze raz dokladnie jak to było. W niedziele 15 marca mialam ostatni dzien z śluzem płodnym i wtedy bylo go bardzo dużo. w środe 18 marca juz nie mialam sluzu plodnego i wtedy gdy sie kochalismy jego czlonek wyszedl z mojej pochwy i gdy chcialam wlozyc moj chlopak powiedzial 'czekaj' odsunal sie ode mnie i po kilku sekundach nastapil wytrysk :( jeju tak sie boje :( strasznie :( odpiszcie mi jak będziecie, prosze :(

Hej dziewczeta, u mnie neidziela okropna, zimno,pada,wieje, a w nocy nie bylo lepiej, mialam wysoka goraczke i ogolnie dalej mnie trzyma choroba,ale juz mi moj leki przywiozl wiec powoli zdrowiej :) zrozpoaczona2105-> moim zdaniem bedzie OK i okres dostaniesz, zrob sobie tescik w pt lub sob, uspokoisz sie i nie bedziesz musiala juz przejmowac sie ani byłym,ani jego plemnikami :P mika089-> mysle,ze to przesuniecie okresu to wina lekow, w ciaze nie tak łatwo zajsc wbrew pozorom A tak ogolnie kochane moje, to ja akuratnie nie jestem w podobnej sytuacji,ale nie raz bylam, choc czlowiek rozsadny to same wiecie....ale teraz biore tabletki i o nic sie nie martwimy, to naprawde komfort zwlaszcza psychiczny, bo ja za kazdym razem po stosunku \"gumowym\" zastanawialam sie czy any na pewno nic... Takze spokojnie, zycze milego wieczorku i jeszcze sie odezwe :)

Hej dziewczeta, u mnie niedziela okropna, zimno,pada,wieje, a w nocy nie bylo lepiej, mialam wysoka goraczke i ogolnie dalej mnie trzyma choroba,ale juz mi moj leki przywiozl wiec powoli zdrowieje :) zrozpoaczona2105-> moim zdaniem bedzie OK i okres dostaniesz, zrob sobie tescik w pt lub sob, uspokoisz sie i nie bedziesz musiala juz przejmowac sie ani byłym,ani jego plemnikami :P mika089-> mysle,ze to przesuniecie okresu to wina lekow, w ciaze nie tak łatwo zajsc wbrew pozorom A tak ogolnie kochane moje, to ja akuratnie nie jestem w podobnej sytuacji,ale nie raz bylam, choc czlowiek rozsadny to same wiecie....ale teraz biore tabletki i o nic sie nie martwimy, to naprawde komfort zwlaszcza psychiczny, bo ja za kazdym razem po stosunku "gumowym" zastanawialam sie czy aby na pewno nic... Takze spokojnie, zycze milego wieczorku i jeszcze sie odezwe :)

zrozaczona napewno bedzie ok tymbardziej ze mialas nieplodny sluz ja mialam odwrotnie tzn 2raz taki sam jak w plodne teraz mam zupelnie dziwny...hmmm tez strasznie sie boje ale w twoim wypadku napewno bedzie oki:))))nie boj zaby;p wiec nic juz nie bedzie na przeszkodzie zerwania jesli tak ci zalezy...napewno jutro napiszesz ze dostalas@ ja juz nie mam nadzieji nawet wiem ze to juz pewnie...nawet przez gardlo mi to nie przechodzi;((( 3maj sie i badz dobrej mysli:)

mika089 powtorz test albo idz do lekarza,jesli naprawde myslisz,ze jednak tak sie stalo,choc tamten wyszedl negatywny i mysle,ze mial racje, ale jesli mialoby byc inaczej dbaj o siebie kochana i nie korzystaj na razie z solarium. Trzymaj sie i czekam na odpowiedz typu \" wybieralam sie do lekarza jutro,ale dostalam @ :) \" powodzenia