Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggdsfgsdgds

szczerze mi odpowiedzcie - czy widzieliscie naprawde ladna dziewczyne ktora byla

Polecane posty

Gość ggdsfgsdgds

samotna dluzej niz miesiac? Nie mowimy tutaj o takich przecietnych, ktore moga sie podobac jednostkom. Mowimy o takich ktore bardzo sie spodobaja wiekszosci facetow. Ja jestem calkowicie pewny ze nigdy takiej nie widzialem. Wokol atrakcyjnych fizycznie kobiet jest ZAWSZE tlumek adoratorow. Jaki z tego wniosek? Jest tylko jedna odpowiedz jaka moge udzielic tym wszystkim kobietom ktore narzekaja ze nie maja chlopaka/meza i ktore sciemniaja ze sa samotne bo mialy trudne dziecinstwo, bo faceci sa be itp podobne brednie. Ta odpowiedz to: JESTESCIE SAMOTNE BO JESTESCIE NIEATRAKCYJNE. Koniec i kropka. To takie proste.

Gość jestem bardzo atrakcyjna
i nikogo nie mam, nie upraszczaj

Gość ja bym wzięła tę taksówkę
owszem znam:) dziewczyna atrakcyjna, ale nie wchodziła w związki z byle kim, byleby być, za to teraz jest z kimś naprawdę wartościowym i jest szczęśliwa :)

oj chlopaku...:) takie czarno- biale widzenie swiata nie jest dobre :) jak juz sie wypowiadalam na innym topicu- jest wiele powodow, dla ktorych atrakcyjne kobiety sa same. z jednym moge sie z Toba zgodzic- wokol nich jest zawsze wielu adoratorow. jednak nie znaczy to, ze one zawsze z ktoryms z nich sa. wiele pieknych kobiet jest niesmialych, zakompleksionych, mimo swojej niewatpliwej atrakcyjnosci. pewnosc siebie to podstawa, by ktos inny zwrocil na nas uwage. jesli ni kochamy siebie, nikt nie jest w stanie nas pokochac. to prosty mechanizm. wiel pieknych kobiet, tak jak i tych bardziej przecietnych zostala skrzywdzona przez mezczyzn i dlatego teraz podchodza do nich nieufnie. nie dzielmy kobiet na te ladne i te brzydkie. to zbyt ogolnikowe. dzielmy je na te pewne siebie i swojej urody oraz te zakomplesione- nawet jesli nie maja ku temu powodow.

Gość fddfdfbgbg
ATRAKCYJNA a ŁADNA to dwie różne rzeczy

Gość ggdsfgsdgds
nigdy nie spotkalem atrakcyjnej kobiety ktora bylaby niesmiala i zakompleksiona. nawet gdyby taka sie znalazla to uczyniloby to ja jeszcze bardziej atrakcyjna...

uwierz mi, ze owej niesmialosci i zakompleksienia nie widac na pierwszy rzut oka. a to tlumaczy szukanie przez taka kobiete mezczyzny, przy ktorym moze sie poczuc bezpiecznie. ironia losu jest to, ze wtedy najczesciej podrywaja taka mezczyzni, ktorzy jej owego poczucia bezpieczenstwa nie moga zapewnic, zazwyczaj pod wplywem alkoholu lub ci, ktorzy nie maja wiele do stracenia. Ci bardziej dla nich odpowiedni boja sie do takiej podejsc, myslac ze jest pewnie zadufana w sobie/ zarozumiala/ zbyt wymagajaca/ nie maja u niej zadnych szans, bo ona moze miec kazdego/ zycie z taka to ciagla walka, by ja przy sobie zatrzymac. dlatego wlasnie najczesciej takie kobiety majac do wyboru takich wlasnie mezczyzn z tej pierwszej grupy, nie decyduja sie na zwiazek, bo wiedza, ze nie beda w nim szczesliwe.

zdziwilbys sie, gdybym Ci pokazala kilka moich samotnych kolezanek...

dokladnie :) ja tez mam wiele pieknych, inteligentnych i naprawde cieplych kolezanek, ktore po prostu w przeszlosci zle trafily lub tez po prostu nie trafily jeszcze na kogos, kto potraktowalby je na tyle powaznie, by stworzyc trwaly zwiazek. ja sama w tym momencie nie mam faceta, choc jest kilku, ktorzy chetnie byliby ze mna. przez dlugi czas bylam dla nich nieosiagalna, z uwagi na moj trudny zwiazek z kims innym. teraz stalam sie duzo bardziej nieufna wobec wszystkich, nie tylko facetow i po prostu chce byc sama.

Gość ggdsfgsdgds
musialbym sobie obejrzec na zywo te piekne kolezanki zeby w nie uwierzyc. nawet jak widze jakies atrakcyjne nieznajome to albo sa one w towarzystwie facetow, albo do nich dzwonia albo o nich rozmawiaja...

Ja znam naprawdę ładną dziewczyną, która ma cały czas powodzenie, ale nie chce teraz być z zadnym facetem, czyli ja:P

faktycznie, jesli piekno rozpatrujemy w kategorii spalonych solarek w bialych kozaczkach to tak, one zazwyczaj z kims zawsze sa :) naprawde zdziwilbys sie gdybys wiedzial, ile tych pieknych kobiet przechodzacych obok Ciebie na ulicy jest wolnych :)

Gość uważam że jestem brzydka
ale nie wiem, dlaczego, faceci często zwracają na mnie uwagę. Ja po prostu nie mam zwyczaju flirtować z nikim dla żartu, udawać słodkiej i zainteresowanej i nie lubię takich gierek, jestem sama od zawsze, a mam już 24 lata i nie chciałabym tego zmieniać, bo jest mi dobrze. Więc nie tylko na piękne kobiety faceci zwracają uwagę. I nie wszystko zależy tylko od wyglądu.

Gość uważam że jestem brzydka
chce byc sama bo wystarczająco zadowalam sie odkurzaczem electrolux 1600W :classic_cool:

Gość niebrzydka betty
Właśnie, a czy piękno to: skóra spalona na solarium białe tlenione włosy różowe tipsy z wzorkami białe kozaczki biała kurteczka, odsłaniajaca nerki prz -20 st. C. brokatowe jeansy czarny eyeliner napaćkany na powiece Bo jesli tak, to współczuję męzczyźnie z takim gustem, a raczej brakiem gustu.

Gość weronisiax
hahaha ale autor jest ograniczony czyli zawsze jak jest ladna panna to powinna towarzyszyc jej swita??? Nawet kolego nie wiesz ile fajnych ladnych lasek-nie mowie tu o solarkach jest wolnych...

niebrzydka betty- chyba autor wlasnie takim kanonom piekna hołduje...

Gość lostka
W sumie zgadzam sie z autorem. Naprawde piekna kobieta nigdy nie jest tak zakompleksiona(a tymbardziej niesmiala), aby nie miec faceta. Jako ze kreci sie wokol takiej tlum adarotorow, to zawsze znajdzie jednego porzadnego faceta. Przecietna szara myszka zas wmawia sobie, ze jest piekna i dlatego nikt sie nia nie interesuje:D Jestem kobieta, ale smiesza mnie takie laski...

Gość weronisiax
chodze na solarium 2 razy dziennie :classic_cool: