Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła kobietka69

Żony, które wiedzą o romansie męża

Polecane posty

Gość gość
zdrada to ogromny blad no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Alez kochnki maja problemy:D Moze raczej zastanowcie sie, dlaczego facet, ktory wdaje sie w romans, nie odejdzie od zony. To raczej on powinien wyjsc z inicjatywa zakonczenia swojego malzenstwa, skoro jest mu w nim zle. Nie sadzicie?

Gość gość
9'36 i pozniej: To Wy zony macie problem.Jak mozna mowic,ze wygrywacie z kochankami,bo Wy czekacie az mi sie kazda nastepna znudzi? Kto tu i czym wygrywa?! Zdrady to problem obojga malzonkow,cos wczesniej nie gralo w domu skoro lajza polazla dokad indziej. Zdradzacz to slaba osoba a Ty mowisz o wybranej,bo wrocil do Ciebie?Cos tu z poczuciem wartosci nie gra u pani,ale to nie moja sprawa. Ja odeszlam,to bylo najlepsze rozwiazanie dla mnie a Ty rob co chcesz:Twoje zycie,nie moj cyrk i nie moje malpy:(

Gość gość
Ja bym zdrady nie wybaczyla nigdy. Dla mnie to beak szacunku dla mojej osoby I stac mnie jeszcze na to, zeby miec faceta, ktory mnie kocha I nie chodzi na boki. Bo jak ktos kocha to nie szuka pocieszenia w ramionach kochanki.

Gość gość
moja niewiedziała, czułem sie z tym żle...kochanka mnie atakowała, bo nie chciałem nim zostać , 9 lat temu zachłysnołem sie gg pogadywałem tu i tam , norma duzy luz w pracy, ona tez w urzedzie nadodatek blisko mojego zamieszkania , bylem szczery 3 dzieci zona 27 lat małzeństwa, ona samotna stara panna, byla mnie ciekawa , spotkałem sie... nie zakochałem ale juz mi nie dawała spokoju znała moja zone... szantazowała... trwało to, sam powiedziałem zonie , rozpaczała, sprawe załatwił moj syn, pogonił wariatke i co wy na to nieodpusciła wydzwaniała ze 3 lata...młodsza ale? czy ładniejsza madrzejsza? nie? czemu niektóre poluja na siłe? trudno jest odmowic jak szydzi wyzywa od impotentów , ma za nic przysiege i moralnośc niektórzy z nas są słabi , psychicznie

Gość gość
Biedny żuczek- Tadzio. Kochanka uwiodła, nie odpuściła, ręce pchała w spodenki a on zapewne się bronił. Biedaczek...

Gość gość
trudno odmówic jak wyzywa od impotentów?! tadziu, ty impotencie! i gdzie się spotkamy? podobno ty takim co wyzywają nie potrafisz odmówic :D

Gość gość
a że syn pogonił to wstyd i hańba. dla ciebie.

Gość gość
już qrwy atakują bo facet prawdę napisał. tak to prawda, ze samotne głupie i brzydkie baby ktorych nikt nie chce siłą poluj na żonatych, a później ich szantażują i w taki sposób ten romans się ciągnie, nawet jak facet nie chce. żonom piszą na forach w necie, że one zdrady to by nie wybaczyły i znalazły sobie innego faceta, żeby odeszły itd. tylko ciekawe dlaczego same tego nie robią, a kurczowo trzymaj się nogawki żonatego faceta licząc, że może w końcu żon go wywali?

Gość Ewaka z drzewka
Błagam panie, nie róbcie z facetów bezmozowców, ktorzy sami o sobie nie decydują, płyna z prądem, pozwalając kobietom soba pogrywać.Bo to nieprawda. Za zdradę odpowiedzialny jest zdrajca. Jeśli w małżeństwie coś nie gra- należy problem wyjaśnić, rozwiązać. Jeśli się nie da- rozejść się i budować inne związki. Ci, którzy latami żyją " na boku", po prostu taki styl życia lubią, a zdrada i kochanki są jego częścią. dorosły człowiek jest odpowiedzialny za swoje wybory!

Gość gość
skoro dorosły człowiek jest odpowiedzialny za swoje wybory to dlaczego nic warte dzifki czepiaj się żonatych, siłą trwają przy nich latami i za nic w świecie nie chcą się odczepić tylko jęczą ze nie mogą, bo tak strasznie kochają swoich kochanków?

Gość Ewka z drzewka
Kochanki też są odpowiedzialne za swoje wybory. Za to,ze latami siebie krzywdzą. Ale za krzywdę żony odpowiada jej mąż.

Gość gość
kochanka też zwłaszcza taka, która nie chce się odczepić, więc nie wybielaj kochanek, bo one dobrze wiedzą, że facet jest żonaty i że z buciorami włażą w cudze życie tylko po to, zeby rozwalić małżeństwo

Gość gość
kochanka też zwłaszcza taka, która nie chce się odczepić, więc nie wybielaj kochanek, bo one dobrze wiedzą, że facet jest żonaty i że z buciorami włażą w cudze życie tylko po to, zeby rozwalić małżeństwo xx E tam, jak facetowi zależy na żonie i rodzinie to jasno postawi sprawę i nie wda się w romans. Jeżeli mąż zdradzi to winny jest tylko on i nikt więcej. Jak chce zdradzić to jak nie z tą to z inną to zrobi. Śmieszy mnie jak kobiety pomstują ze ta czy inna rozwaliła im małżeństwo. Przykro spojrzeć prawdzie w oczy, że to zdradzający mąż rozwalił im rodzinę. Facet ma rozum i wolną wolę i należy o tym pamiętać.

Gość gość
kochanki o ile są wolne to mogą robic co chcą, dlaczego ma je obchodzic obca baba, która nie obchodzi nawet własnego męża :D to już przesada miec do obcych bab pretensje że facet ma k***ska wędrowniczką. hahahahhahhahhahhahahahaha :p to mąż ma zobowiązania, które łamie lub nie. i tak, ona taki biedny że to zawsze wina baby wstrętnej która go szntażuje lub wyzywa od impotentów i on obowiązek, ba, a co tam obowiązek, on po prostu MUSI udowodnic tej wstrętnej wyzywającej go babinie że tak nie jest. no a potem co ma biedny żuczyna robic? hahahahaha, no jak to co, nic, przecież to dalej wina tej baby bo teraz to ona się nie chce odczepic!!! ale zawsze można syna na nią nasłac, nie? a co do wyzywania od "Qurew" to niestety ale bardzo kiepsko to świadczy o osobie która tak pisze, że taka wyrywna do wulgaryzmów. powyzywaj jeszcze, niech wszyscy zobaczą co sobą prezentujesz :p :p :p

Gość gość
Wystarczy, że ty już pokazałaś co sobą reprezentujesz przyznając się, że dajesz dopy żonatym, bo nie obchodzi cię, ze facet ma żonę i rodzinę. :D

Gość gość
A co sobą reprezentuje ta kochanka??Jest coś takiego jak moralność jeszcze.Jedni ją mają inni nie.Na prostytutki też nie powinno się mówić nic złego a wytyka się je palcami. Niektóre kochanki są gorsze od dziwek bo d***** da d**y weźmie kasę i idzie w długą.Wiadomo że winny jest on najbardziej ale k***y nazwać trzeba po imieniu.

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze ze wszystkiego ? Ze jak zona nie wie o kochance i ja maz dyma to moze od tej kochanki jakieś chorobsko przynieść. Myśle, ze jak zona wie o kochance to nie daje sie dymac ze względów zdrowotnych,

Gość gość
jasne, ale to dalej tylko i wyłącznie męża wina. a do inteligentnej pani powyżej, no jasne że żonatemu daję :D :D :D od 15 lat hahahhahahahahahah. w końcu mąż kawalerem już dawno nie jest :D :D :D hahahahahahahahaha a najbardziej to mnie śmieszy jak taką nagonkę na kochanki słyszę. a to mąż ubezwłąsnowolniony czy jak? jakby on nie chciał to jej moralnośc nic by do tego nie miała, nie? a to on decyduje że idzie na bok. no ale oczywiście to baby takie niemoralne :D :D :D dobre ;)

Gość gość
ale widze że ta pańcia co się tak żołądkuje to strasznie na punkcie kobiet sfrustrowana :)

Gość gość
21.32 to desperatka z wybujałą wyobraźnią. :D Nawet męża sobie wymyśliła. :D A który facet chciałby za żonę takie ladaco? :D:D:D

Gość gość
15 lat myślę że to już wystarczająco długo byś się mężowi znudziła,mam nadzieję że jak jakaś pani się znajdzie to ją pięknie po glówce pogłaskasz i powiesz jakaś ty fajna.

Gość gość
ja jestem taką " kochanką" można powiedzieć od 10 lat :). Przez pierwsze pięć facet ciągle się"rozwodził".Jak można się domyślać tego nie zrobił więc definitywnie zerwałam ( tak mi się wydawało) Przez kolejne 5 ciągle o sobie przypominał , listami, smsami, wizytami zapewniając że tylko mnie itd. Żona wiedziała mniej więcej po 3 latach już, potem , po 5 jak zdecydowałam się zostawić go - rozmawiałam z nią nawet ale chociaż wiedziała i rzeczywiście bardzo źle żyli i żyją ze sobą to nie zdecydowała się na rozwód bo : nie pracuje, mieszka w pieknym domu , ma wszystko tj. dostatnie życie więc po co ??? I ja uważam , teraz po latach , że dobrze robi. Jak to mawia moja znajoma : po śmierci faceta a wiadomo że zyją krócej przejmie jego emeruturę i wszelkie prawa wdowy . Żona to jednak zawsze żona :(

Gość gość
Sa kochanki, ktore umieja sie ustawic lepiej niz zony. Bo niedosc, ze mama wspaniale uniesienia z takim osobnikiem. To przewaznie nie robia to bezinteresownie. Taki pan przewaznie jest bardzo hojny.

Gość gość
Moja koleżanka też ma nagrania kochanków w samochodzie. Mają przesrane w środowisku.Kompromitacja.

Gość gość
do 17.36 oj musiał cię mocno zranić:(

Gość gość
To troche tez kompromitacja dla jego zony. Bo ona z tego wszystkego czuje sie najgorzej. Zdrada jest paskudna.

Gość gość
no ty z 7. zero ileś, ja może i desperatka, ale ty to widzę ze jasnowidz pełną gębą :D :D :D z takim talentem to powinnaś iśc do "ktokolwiek widział ktokolwiek wie", patrz tylko postukałaś w klawiaturkę i prześwietliłaś moje życie na wylot, hhahahahahahahahahahahhaha ;)

Gość gość
ojej, przeszkodził mój wpis i wykasowała go ,-popisze jeszcze o tobie,ale znacznie więcej i na innym temacie żebyś nie zdążyła go wykasować trafiłam w 10tkę z tą drewnianą chatą i sfilmowanym k***wstwem z żonatym kochankiem

Gość gość
post z godz.17.36 jest już na innym temacie