Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkkk

Kto miał 2 kreskę na teście ciązowym bardzo nie widoczną a jednak był w ciązy!!

Polecane posty

Dzięki dziewczyny ;) Powiem wam szczerze, że może to niepoważne ale ja czuję że chyba coś tam się dzieje... W sumie chciałabym zobaczyć te 2 kreseczki, ale z drugiej strony test "sikany" jest mniej czuły, i jeśli moje 2,5 podskoczy do 7 to się tylko zdołuję, a to i tak będzie ciąża... Może do piątku podskoczy trochę... Spróbuję betę w piątek... Jeśli chociaż trochę urośnie, to będzie znaczyło że coś się dzieje :) Wyjeżdżam w piątek po południu i wolałabym już wszystko wiedzieć bo od tego zależy to jak potoczy się mój weekend ;)

Gość marta_92
kochana życzę ci aby na teście pojawiły się te 2 kreski, ja osobiście byłam dzisiaj na becie mam czekać do 15 za wynikami, taką mam nadzieję że chyba dom rozniosła bym ze szczęścia :) i do tego dzisiaj mój Narzeczony ma urodziny to by był najlepszy prezent :) A swoją drogą rok temu byłam w szpitalu i gadałam z babką która mi mówiła że ona się dowiedziała w 3 miesiącu że jest w ciąży bo wtedy dopiero pojawiły się 2 kreski na teście. A na pójście na badanie do lekarza albo inne nie miała czasu :P No a że była przy kości to nie było tego widać więc głowy do góry

Marta! Trzymam kciuki za Ciebie, napisz od razu jak będziesz miała wyniki bety! Mój Mąż miał urodziny w poniedziałek i wtedy też zrobiłam tą dwuznaczną betę, powtarzam jutro rano. Kibicuje Ci i mam nadzieję, że zobaczyć dobry wynik... A ile jesteś po lub przed terminem @ i kiedy miałaś owulkę?

Marta, wybacz mi niedyskretne pytanie, ale czy 92 przy Twoim nicku to przypadkowa liczba czy Twój rocznik? Pozdrawiam Cię ciepło i trzymam kciuki za betę, coś czuję, że napiszesz tu na forum dobrą wiadomość :) Mam nadzieję, że i ja jutro będę miała szczęście..

Marta, i jak wyniki? :) Mam nadzieję, że pozytyw, 3mam kciuki!

Gość boskafoczka
gratuluję wszystkim którym się udało:) ja byłam na usg i moje pęcheżyki urosły tylko nie wiem czy pękły jeśli w tym cyklu nic nie wyjdzie to w na stempnym idę na hsg troche sie boje ale dam rada trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny gina co u ciebie ?

Gość marta_92
Więc tak poszłam na betę pani się zapytała który to był by tydzień a mi się pomyliło i powiedziałam 7 tydzień - nie wiem czy ma to znaczenie ale to był by prawie 5 tydzień - ogólnie beta wyszła poniżej 2 - i babka stwierdziła że ciąży nie ma. Ale mam pytanie do was czy skoro pomyliło mi się o te 2-3tygodnie to ma znaczenie i może oznaczać że beta była by większa ? Kochana 92 to mój rocznik -zdaje sobie sprawę że 20 lat to może dla niektórych szybko na ciąże ale wiem że pragnę być w ciąży i szlak mnie trafia jak kobiety mają dzieci i tego docenić nie potrafią a te co chcą to bobasów nie mają. A napisz także co u ciebie wyszło będę trzymać kciuki :)

Gość marta_92
A i zapomniałam odpowiedzieć na pytanie o cyklu więc tak przez pęcherzyki ja niestety nie miesiączkuje tak jak powinnam chociaż ostatnio przez 3 miesiące miałam co 32 dni, okres dostałam 28czerwca i trwał pół dnia po czym tylko przy sikaniu miałam skrzepy ale później na wkładce nic nie było - no i poza tym zawsze przy pierwszym dniu z bólem brzucha i kręgosłupa nie wyrabiam a teraz praktycznie nie bolało. Ja ide 6sierpnia do gina i dowiem się czy coś z tymi pęcherzykami się zmieniło.

Marta, pytałam bo ja jestem z rocznika 92 ;) Dlatego pomyślałam, że to fajnie, że nie jestem w staraniach osamotniona... Za mąż wyszłam w październiku ubiegłego roku ale od niedawna staramy się o dzidziunię ;) Martuś, to że pomyliły Ci się tygodnie raczej nie ma znaczenia, ale powiedz na którym etapie cyklu byłaś? Ja robiłam pierwszą betę 9 lipca, a owulacje miałam przypuszczam że 1 albo 2... I moja beta wyszła 2,5... Więc stwierdziłam, że może to było za wcześnie i nie zdążyło się jajeczko zagnieździć i powtórzyłam betę dzisiaj... Wynik mam mieć ok 14... Na dodatek rano zrobiłam test domowy :) jest blada kreseczka, dlatego mam nadzieję, że jak mąż wróci z pracy to będzie mógł usłyszeć dobrą nowinę :) Pozdrawiam Cieplutko i nie przejmuj się że jesteśmy młode ;) Lepiej być młodą matką która będzie kochała swoje dziecko całym sercem niż starszą ale wyrodną która dziecko pozbawi życia... a niestety i takie są :(

udało mi się! Beta z 2,5 w poniedziałek urosła do 42!

Gość boskafoczka
nemira moje gratulacje :)

Gość takakala
gratulacje!! pedz do lekarza i opowiadaj ktory to tydzien! u mnie jutro zacznie sie 9 tydzien, jestem taka szczesliwa :)!

Wychodzi na to, że 3 tydzień :) Jakiś tydzień po zapłodnieniu, kolejna beta w poniedziałek, sądze że powinna sporo skoczyć... :) i w przyszłym tygodniu do lekarza :)

Gość marta_92
Nemira gratuluje :) powiem tak ogólnie mam bardzo nieregularne cykle z 21 dni wskoczyło mi na 28 i co miesiąc się powiększał no i stanęło na 32. 28 czerwca dostałam okres który tak jak wspomniałam trwał pół dnia i się skończył. Na drugi podajże dzień zrobiłam test i nic nie wyszło ani jedna kreska po czym zrobiłam kolejny i wyszła jedna kreska. Ale jest mi tak nie dobrze, po za tym jem ciągle i mi nie dobrze a jak do ubikacji dolatuję to mi się wszystko cofa i nie mogę zwymiotować. Na ostatnim teście wyszla jedna kreska i druga tak jak by się zaczęła robić i stanęła. Wyrzuciłam test bo stwierdziłam że nie ma co się wpatrywać. No i poszłam na tą betę ale jest

Gość Mirakulumm
Hej dziewczyny,zrobiłam dzisiaj test i wyszła blada druga kreseczka,okres powinnam dostac za dwa dni.Bardzo boli mnie brzuch i jajniki czuję kłucie nigdy tak nie miałam przed okresem.Miałyście może podobnie?

Gość Mirakulumm
Staram się z mężem o dzidziusia od 1,5 roku,to pierwsza moja kreseczka,niby z nami wszystko w porządku,ale coś nie wychodzi.Strasznie się boję tych bóli,bo jeśli to naprawdę ciąża to chyba aż tak nie powinno bolec,a boli tak od kilku dni.Pomóżcie...

Gość marta_92
ja tam mam przed okresem ale dodatkowo boli mnie kręgosłup. Ponów test za 2 dni albo idź na badanie HCG Beta z kwi to ci wyjdzie i będziesz miała pewność:) Powodzenia Kuzynka jak nie mogła zajść w ciąże to kupiła tabletki moc wiesiołka niby tylko na cere ale w internecie jak wpiszesz to kobiety biorą żeby zajść w ciąże

Gość Mirakulumm
Jak do jutra nie dostanę,zrobię kolejny test,dzięki za info o wiesiołku,warto spróbowac.Pozdrawiam:)

Gość boskafozka
ja w tym cyklu biore wiesiołek i cio zobaczymy co z tego będzie to mój 15 dzień cykul :)

Gość Agnessssska
Hej Dziewczęta!!!! ❤️ Daaawno mnie tu nie było:) A to dlatego, że byłam zajęta ślubem, moim:) Nie czytałam całości od ost razu, ale widzę, że u niektórych dziewczynek sie pozmieniało:) NATALKA, ANETKA, GINA---> GRATULUJĘ DZIDZI:) JUSTYNKA, a Tobie kochana chyba już nie dużo zostało? z pół miesiąca? No też ciekawa jestem, czy ta torbiel Ci zniknie. A może powinnaś iść na jakieś usg już żeby zobaczyć, hmm w sumie to już niedługo pewnie sprawdzą, i tak kończysz hormony. Ja mam nadal torbiel, po badaniu okazało się, że PRAWDOPODOBNIE TO ZWYKŁA TORBIEL, no ale nic z nią nie mogę zrobić. Dzidzia rośnie, jestem już w 17+1tc, ten czas tak szybko leci.... Za tydzień rozpocznie się 5 miesiąc... jakoś ta torbiel nie boli mnie ani nie mam żadnych plamień, dalej mogę pracować, także chyba nie ma co się stresować:) Gineska powiedziała ze jeszcze może się wchłonąć. 6.08.12 ide na wizytę, zrobi mi usg i zobaczy jak sie ma torbiel. Dam zanć co sie dzieje. A tak poza tym byłam na takim dobrym usg w 13 tyg, maaatko, jak zobaczyłam te maleństo! juz miało wszytsko, nóżki, rączki, nosek, bródkę było widać i ciągle skakał, wiercił sie:) Justynka, życzę Ci żebyś była już zdrowa i zaszła od razu w pierszym cyklu starań:) I innym dzieczynkom też tego życzę:)))**** Buziole

Gość justyna77777777888888
Hej Agnessska , to już po ślubie ? jak tak to gratuluję :) no ja dzisiaj ostatnią tab wzięłam i czekam na okres i do kontroli :) mam nadzieję że będzie wszytko ok .. ale mam stresa strasznego ... czy już będzie po mojej torbieli czy jeszcze nie .. boje się też o cytologię bo rok temu miałam trochę problemy ze stanem zapalnym :( no ale wszystko się okaże :) A czas naprawdę leci u ciebie już 5 m-c .. trzymam kciuki za następne miesiące :) też już bym w końcu chciała mieć swoją kruszynkę pod serduszkiem :)

Gość marta_92
Justyna wiem co czujesz, bo ja mam tak samo. Pragnę czuć to drugie serduszko itp. Ale musimy wierzyć, że i nas to będzie czekało i w końcu się uda :) Ja także idę 6 sierpnia na wizytę, zobaczymy co mi gin tym razem powie

Gość stały bywalec
???

Gość calineczka 1971
witajcie jestem po poronieniu samoistnym ktore bylo w kwietniu tego roku odczekalam dwa cykle i chyba znów jestem cykle mam regularne po poronieniu dostalam na 28 dzien,od tego czasu az do 27 czer sa reg kupilam testy owulacyjne clearblue digital 20 szt aby wyznaczycc dni plodne abym mogla zajsc zaczelam testowanie po skonczonym okresie czyli okres dostalam 27 czer a zaczelam testowac 03 lipca dwa razy dziennie dnia 05 lip na wieczor o 23 test pokazał wysokie LH wiec zaczelam wspulzyc na drugi 06 dzien test tez o 23 i tez wspulzylam dnia 07 test LH tez pokazal i tez wspulzylam dnia 08 juz na tescie nie pokazalo ,i jak się okazalo zaskoczylam bo wczoraj robilam culy test ciążowy i pokazal ze sa dwie kreski na tesci dzis rano 22 07 tez powtuzylam i tez pozytywny i z ciekawosci zrobilam terz czy to prawda czy test owulacyjny bedzie pozytywny w ciąży i zeczywiscie mi pokazal wysoki wzrost hormonu LH a okres mam dostac dopiero we wtorek i tak szczerze to się boje tego dnia czy czasem nieporonie ponownie czy ktoras tak miala

cześć dziewczyny. Aguś gratuluje!!! wszytskiego dobrego na nowej drodze życia i zdrówka dla CIebie i dzidzi:) Ja dzisiaj lece na USG 3D jestem w 12tyg i 5d :) buziaczki.

Gość calineczka 1971
Witajcie dziewczyny Dzis zrobilam test ciazowy clearblue digital ze wskaznikiem ile sie jest pokazalo mi 1-2 tyg mam nadzieje ze donosze ta ciaze ze nieporonie tak jak w kwietniu zycze wam dziewczyny wszystkiego dobrego aby i wam sie udolo zobaczyc dwie kreseczki pozdrawiam serdecznie wszystkie starajace sie .

Gość marta_92
Calineczka będę trzymała za ciebie kciuki żebyś donosiła tą ciąże:)

Gość marta_92
Kochane okres powinnam dostać 30 lipca, zawsze tydzień a nawet półtora tygodnia wcześniej bolały mnie sutki, a jak na razie do dzisiejszego dnia nic mnie nie boli. Narobiłam już sobie nadziei, że może w tym miesiącu się udało, no ale stwierdziłam razem z moim narzeczonym, że testu w tym miesiącu robić nie będę bo 6 sierpnia idę do ginekologa więc tyle wytrzymamy :)

Gość pelargonia1234
Hej dziewczyny,jestem tu nowa staramy się z mężem o dzidzusia ale jakoś nam nie wychodzi.Tamten cykl strasznie mi się wydłużył do 63 dni a tym miesiącu dziś mam 40 dzień robiłam dziś test ciążowy tylko po południu i niby coś tam jest nie chce się łudzic ale pragne bardzo dziecka,zrobie jeszcze jutro rano i zobaczymy wtedy.

Gość marta_92
To od razu tutaj napisz jak teścik poranny wyszedł, trzymam kciuki :) Ja nadal nie dostałam okres i nie wiem czy to z nerwów czy jak ale nie dobrze mi np. jak czuje ogórki kiszone