Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot na szpilkach

po 3 tygodniach detoksu... PLAN-REALIZACJA-SATYSFAKCJA

Polecane posty

Kot, nie waz sie tak codziennie, roznice wagi ponizej kilograma to nie roznice, a tylko sobie humor psujesz

Gość kot na szpilkach
Kasie, przede mna trudny tydzien, oby, w ogole utrzymala ta wage... te verde, milo Cie widzec:P roznie sie waze, dzisiaj np. sie nie wazylam. na poczatku mialam taktyke, ze waze sie raz w tygodniu, ale noc przed ze stresu nie moglam spac:D poza tym bardziej sobie folgowalam, a spinalam doope dopiero przed wazeniem:D pozdrawiam:)

no ja skonczylam inzynierke pisac:D wreszcie wolnosc!!!!!!!!!!!!! jeszcze tylko jedna mala pracka i koniec szkoly ale jestem teraz na wymianie za granica:) i co jest koniec roku na uniwerku , nie mam pracy, jestem w obcym kraju, nie mam pieniedzy ani domu bo musialam sie wyprowadzic z poprzedniego bo umowa sie skonczyla , i nie mam wystarczajaco duzo kasy zeby leciec do domu :) mieszkam katem u znajomych :) poprostu pieknie !!!!!!!

Gość kot pracuje na jojo

Gość pomocyyyyyyyyyyy
najlepiej pokazać samej sobie i nie oglądac się na innych

akurat nie o takie pokazywanie mi chodzi, nie dosc, ze nie potrzebuje, to jeszcze jestem przeciwniczka takiego odchudzania, i szczerze szukam kogos, komu sie uda, z czystej ciekawosci 🖐️

Gość Kocie???
kocie na szpilkach zyjesz jeszcze?