Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura_0307

nasza ciagla walka, wzloty i upadki

Polecane posty

hej ! powodzenia na egzaminach !!! oby wszystkie poszly super :) ja jade zaraz odwiedzic rodzinke :) odezwe sie tez w poniedzialek :) pa

Gość DEDYKOWANY PRZEZ RADĘ EUROPY.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Hej Calmia Egzaminy poszly super, dieta niestety nie. Wszystkie posilki byly pycha a ilosci obledne wiec jadlam i jadlam. Potem impreza wiec piwo. Ogolnie zjadlam w weekend wiecej niz normalnie przez 2 tygodnie. Nawet widze po spodniach, ze sie robia obcisle, wiec od dzisiaj znowu ograniczam. Rano zjadlam kawalek ciastka cytrynowego :( nie wiem czemu, na szczescie jest to tylko 70 kalorii zobaczymy jak mi pozniej pojdzie :) Jak tam Ci minal weekend?

hej super, ze egzaminy poszly dobrze :) mi weekend minal spokojnie, w sobote odwiedzilam kolezanke z innego miasta, byl tez rower i dietke trzymalam :) w niedziele troche gorzej, bo mimo to, ze nie zjadlam nic slodkiego, ani tez zadnych fastfoodow to i tak z kalorycznoscia przegielam, bo 1700 kalorii zjadlam :O co prawda za kare na rowerze spedzilam 3 h :P co dalo 1800 spalonych kalorii :D moze to mi troche rozkrecilo metabolizm kto wie ;) na wage nie weszlam ze strachu :P ale dzisiaj juz znowu dieta pelna para, bedzie 800 kalorii :) na razie zjadlam serek wiejski i jablko i wypilam kawe :)

No to sie ladnie trzymasz, ja juz zjadlam 320 kalorii :( padam z glodu, ale jeszcze poczekam z godzinke i dopiero wtedy spory obiadek zjem

ja dzis zjadlam jakies 720 kalorii :) byl serek wiejski, jablko, kawa, ryba z warzywami i duzy jogurt naturalny :) a Ty jak tam bilans dnia? :)

Hej Postanowilam zmienic taktyke ;) Dalej lacznie mam zamiar jesc 12000 tygodniowo ale teraz na tygodniu 1200-1500 a potem weekend 2000-3000 wczoraj na probe jadlam caly dzien i wyszlo mi 1300 dzisiaj na razie zjadlam jablko i oczywscie od razu mi sie niedobrze zrobilo, ale bede sie zmuszac, moze sie przyzwyczaje. Na pozniej mam jeszcze 2 jablka. Na kolacje jakis kurczak z surowkami i nawet kilka frytek ;) i moze ciacho :D

aha taktyke zmieniam bo po poprzednim tygodniu i weekendzie przytylam 2.5 kilo 😡 wiec doszlam do wniosku, ze jesli w tygodniu zjem wiecej to moze nie bede sie tak rzucam na jedzenie w czasie weekendu ;)

hej ! mysle, ze dobra metoda :) faktycznie, jak sie w tygodniu nie bedzie az tak bardzo poscic to potem w weekend zje sie mniej :) ja dzis jestem zla, bo 1300 kalorii zjadlam 😠 na wage nie mam co wchodzic 😭 kiedy ja w koncu zejde ponizej 60? szkoda gadac 😠 musze opracowac jakis nowy plan :P

Hej hej ja zostane na tej dietce tak z tydzien max 2 i jesli nie bedzie dzialac to bede musiala cos zmienic wczoraj sie bardzo najadlam, nawet piwko wypilam a i tak zmiescilam sie z 1500 wiec mi sie to podoba ;) dzisiaj powinno byc mniej, ale zobaczymy Kurcze taka mialam mtywacje przed swietami a teraz sie to jakos rozlazlo, a Tobie zazdroszcze motywacji do sportu. Moze jak skoncze wszytski egazminy i zaczna sie wakacje to tez sie za cos wezme ;)

a ja dzisiaj zamknelam sie w 900 kcal :) jak widzisz niezle skacze z tymi kaloriami od paru dni :P a mowilam, ze tak nie umiem, a teraz tak jakos samo ;) moze to i dobrze :) jutro sie zwaze :) laura, zauwazylas, ze odkad tu piszemy to jakos wielkich spadkow wagi nie odnotowalysmy? :P dramat ;) powiedzialabym, ze suma sumarum stoimy tak jakby w miejscu :P trzeba dzialac :D

no wlasnie waga stoi, ja niby schudlam 2 kilo ale potem (po swietach) przytylam 2 kilo :( ja do tej pory zjadlam 600 a jeszcze pizza przede mna :p wiec bedzie ok 1500 dopoki nie tyje to jest ok, dzisiaj 3 osoby w pracy spytaly czy schudlam ostatnio wiec mi sie bardzo milo zrobilo :) zwaze sie dopiero w piatek albo sobote i zobaczymy czy nadal 55.5 czy moze spadlo troche damy rade :)

hej laura ja na wadze dzis 60 odchudzanie mi idzie wolniutko, ale cos sie ruszylo, w ciagu tygodnia jakos pol kg poszlo, zawsze cos :) dzisiaj zjadlam jakos 1300 kcal, troche skacze z tymi kaloriami :P rower zaliczylam standardowo :) choc dzis tylko godzinke :) jutro mysle, ze zjem cos kolo 800 :) i znowu weekend sie zbliza duzymi krokami :D

ja wczoraj przesadzilam bo bylo 1500 a powinno byc ok 1200-1300 dzisiaj tez bedzie sporo, musze byc grzeczne jutro i w niedziele :) na wage na razie sie boje wejsc :(

hej! no wiec troche mi dzis nie wyszlo 😠 zamiast 800 bylo 1400! 😭 i jak tu schudnac? :O co prawda byl rower 1.5 h, ale i tak jestem zla 😠 laura, schodzimy na psy :P

no schodzimy schodzimy ja sobie chyba zrobie przerwe kilka dni bo i tak motywacji nie mam i moze tak zaczne na nowo nie wiem , ostatnio duzo jem, dzisiaj sie wazylam i 54.5 wiec przytylam 1.4 kg zobacze jak bedzie w poniedzialek, jesli mi dobrze pojdzie to dalej zatrzymam diete a jesli zle to przerwa na tydzien

dzisiaj zaczynam od nowa :) nawet sniadnie postanowilam zjesc -wiec jem arbuza, nie jestem w stanie nic innego rano, tylko owoce wiec arbuz ok 30 kalorii :) potem do domku i moze zjem kanapke przed pojsciem na uczelnie jedno co wiem, to to, ze w nastepny wtorek ide kupowac sukienke na slub kolezanki a sam slub jest za niecale 3 tyg wiec musze jakos wygladac :)

hej! w weekend nawet niezle sie trzymalam. w sobote zjadlam jakos 1200 i w niedziele 1300. do konca to i tak zadowolona z siebie nie jestem, bo mialo byc 1000 najwyzej. no nic. teraz sie biore ostro ;) 800 kalorii dziennie i ani troche wiecej :P do soboty, musze dac rade :D a Ty masz super mobilizacje, bo impreza sie zbliza ;)

a dzisiaj na razie u mnie 2 jajka poszly u troche pomidorka :) i kawa obowiazkowo :)

no wlasnie moze mnie to wesele zmobilizuje :) chociaz tak sie wziac w garsc na 3 tygodnie to powinny byc jakies efekty, no zabczymy co z tego wyjdzie

hej calmia do tej pory 960, pewnie jeszcze cos zjem ale sie postaram malo ;) ciekawe kiedy sie zlamie ;(

hej :) a ja sobie powiedzialam, ze ruszam ostro z dieta, a dzis 1300 kalorii bylo, no nic, zawsze moglo byc gorzej jak Ty to mowisz ;), ale w sumie to szkoda gadac :P od jutra definitywnie zmieniam zywienie :D bo jak na razie to sie niczym nie moge pochwalic :P

a i zapomnialam dodac, ze wczoraj zaczelam na 2 jajkach, a skonczylo sie kaloriami w ilosci 1200 ;) bez komentarza :P

hej 🖐️ ja wczoraj 1200 w sumie duzo ale zobaczymy jakie beda efekty w sobote rano Tobie ladnie idzie wiec 1300 raz na jakis czas to nic ;) ja mam nadzieje, ze jeszcze odrobine schudne do wtorku - kupowanie sukienki na slub ale wiem, ze po powrocie z Polski bede musiala znowu dietke zaczac bo przeciez jak sie rzuce na polskie jedzenie to mnie beda musieli na sile od stolu odciagac ;)

hej :) ja dzisiaj 700 kcal zaliczylam :D wiec jest super :) oby tak dalej :D tylko, ze teraz burczy mi w brzuchu jak cholera :O ostatni posilek o 17 jadlam. musze sie szybko polozyc i zasnac, zeby o tym nie myslec :P ale najgorsze jest to, ze spac mi sie nie chce 😭 glodna jestem strassssssznie 😭

Ja wlasnie zjadlam kanapke wiec mysle ze na dzisiaj juz koniec :p doszlam do 1060 wiec jak na mnie to super ;) ale jutro jest szansa, ze zjem wiecej :(- uczelnia wiec nie bede gotowac a to moze oznaczac pizze :(

1060 to faktycznie dobrze :) mi glod jakos przeszedl :D nie wiem jak to sie stalo, ale burczec przestalo ;) jutro planuje tez cos kolo 700-800 kalorii zjesc :) wierze, ze mi sie uda :) a Tobie to wagi tylko pozazdroscic!! :) 🌼

hej ale masz motywacje z tymi 700-800 kalorii :) super ja zauwazylam, ze troche w brzuchu poburczy i potem przechodzi. Ja jak np jestem glodna ale nic nie jem to po godzinie mi przechodzi, a jesli zjem cokolwiek to zaczyna sie burczenie na nowo :) dzisiaj jeszcze nic nie jadlam ale zaraz jade do piekarni i chyba sobie kupie bagietke z tunczykiem - 600 kalorii ma ale jest pycha i bede ja miala na caly dzien :) nie wiem, moze uda mi sie wytrzymac pokuse i nic nie kupie :)

hej! ja wczoraj wedlug planu 800 kalorii, wiec mozna powiedziec, ze znowu dobrze mi idzie :) dzis tez planuje pojesc malo :) z reszta w weekend tez nie chce przekroczyc 800 :) zobaczymy czy mi sie uda :P ale mi zrobilas ochote na taka bagietke, ale ja pieczywa unikam, a bialego to juz w ogole nie jem, a zjadloby sie taka cieplutka bagietunie 😭