Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura_0307

nasza ciagla walka, wzloty i upadki

Polecane posty

a z ta Twoja waga to faktycznie dziwna sprawa, skad nagle 1 kg.. jestes pewna, ze waga dziala bez zarzutu? ;)

no waga dziala :( widocznie woda w organizmie czy cus jutro sotro dietka, najgorsze jest to ze zebra mi widac ale brzuszydlo jest, cholerne piwo hmmm chyba musze ograniczyc a dzisiaj sie najadlam, ryba z frytkami, wielka bagietka z tunczykiem i majonezem jutro znowu malo damy rade, Tobie ladnie poszlo :)

ale dzisiaj jadlas dobre rzeczy...mmmmmmmmm... jezyk mi do dupy uciekl jak to czytalam :P hehe a mi, powiedzmy, ze calkiem niezle poszlo ;) niestety ja luzowac nie moge zbyt czesto, wystarczy, ze na Swieta bylo troszke luzu :D teraz trzeba sie brac za cielsko ostro :D ja od jutra 800 kcal :D bezwzglednie!!!!! :D

no dzisiaj zjadlam kawalek bulki takiej cebulowej - robilam mezowi sniadanie o 6 rano i podjadalam, ale cala ma 150 kalorii a zjadlam 2/3 wiec powiedzmy, ze 100 chyba dzisiaj cos zjem w poludnie bo jestem glodna, pewnie przez ta bulke :( jak nic nie jem to jest dobrze ale jak juz zaczne to nie moge skonczyc :p

haj laura! mowisz, ze musisz piwsko ograniczyc :P ja na szczescie za piwem nie przepadam ;) bo bym miala dodatkowy problem :P ja dzis jak na razie serek wiejski, jajko, jogurt naturalny i jablko, razem 370 kcal :) mam jeszcze jakies 400 kcal do zagospodarowania :)

ok wiec dzisiaj : kawalek bulki ok 100 3 herbatniki - 110 kurczak z tajskimi przyprawami - 165 salatki : marchewka z jakblikiem i chrzanem, kapusta kiszona z marchewka, mieszana:papryka zielona, ogorek, cebula czerwona i pomidor, wiec mysle, ze razem ok 650-700 mam nadzieje, ze juz nic nie zjem, jesli cos to moze jakis owoc albo mala kanapke,

witam 🖐️ wczoraj jeszcze zjadlam kanapke z kielbasa ;) kupilam sobie taka dobra sucha polska kielbaske i wsuwam haha wiec mysle, ze razem bylo ok 1000 - wiecej niz chcialam ale przynajmniej zero piwka ;) dzisiaj rano juz zdarzylam wtrabic 3 herbatniki - 100 kalorii, jakos zawsze podjadam o 6 rano jak mezowi sniadanie robie haha

czesc :) a ja wczoraj zjadlam niecale 800 kcal doszly 2 jajka, drugi serek wiejski i 2 jablka, wiec jakos 770 kcal laczenie bylo :) postanowilam, ze po tym tygodniu ostrej diety sie zwaze :) mam nadzieje, ze po Swietach sie juz wszystko unormowalo, no i licze, ze zobacze mniej niz 60.5 :P a Ty jak tam? wazysz sie codziennie czy tez odpuscilas na razie? ja dzisiaj jak na razie 2 jajka (zauwazylam, ze bez problemu moglabym przejsc na diete norweska, bo non stop i tak jaja wsuwam :P)

ja jajka tez lubie tyle, ze plywajace w majonezie ;) ladnie wczoraj zjadlas, ja w sumie nie wiem po co ta kanapke wczoraj, ale trudno :( wazylam sie dzisiaj i nadal 54.4 wiec to chyba nie tylko woda w organizmie tylko tluszcz po swietach, dopiero sie zwaze w piatek i mam nadzieje, ze bedzie mniej

i tak malutko wazysz :) jak wrocisz do dietki to na pewno waga spadnie :) ja dzisiaj oprocz 2 jajek zjadlam 3 jablka i banana i to tyle na razie :D na wieczor pewnie zjem duzy jogurt naturalny :) ojj troche monotonna ta moja dieta w tym tygodniu, ale mi tak pasuje :D

wlasnie o to chodzi, jedz to na co masz ochote :) ja wlasnie zjadlam 2 kromki z tunczykiem wiec 220 kalorii pozniej obiadek jakis wiec mam nadzieje ze nie przekrocze 1000

w sumie racja :) co do dzisiejszych posilkow plan calkowicie zrealizowany :) dobrze mi idzie w tym tygodniu :D w sobote sie zwaze :) trzeba w koncu spojrzec prawdzie w oczy :P a teraz zmykam pod prysznic ;)

witam ja wczoraj mialam ambitny plan ale niestety skonczylo sie na pizzy, a pizza = piwo wiec wczoraj bylo 1400 kalorii ja to sie chyba juz nie zmobilizuje, dzisiaj grzecznie sie postaram, zeby nie bylo wiecej niz 1000- ale co z tego wyjdzie to zobaczymy ;)

czesc laura! :) widze, ze cos nie mozesz sie utemperowac z tym jedzonkiem ;) rozbrykalas sie :P ja dzis od rana kawa, 2 wasy, 2 jajka, pomidorek i jablko :) czyli jakies 300 kcal :) a Ty jak sie trzymasz? ;)

bry wieczor :P a ja sobie skutecznie serwuje male posilki co 2 -2.5h, byl jeszcze serek wiejski, jogurt z bananem i kawalek serka brie :) wiec dzis w sumie znowu jakos 800 kcal, moze 850 ;) dobrze sie trzymam i czuje sie fajnie, taka lekka :P zaraz na rower na godzinke wskakuje :)

ale Ci gratuluje wytrwalosci w cwiczeniach, super, masz swietna motywacje :) maz wlasnie pojechal po chinszczyzne wiec bedzie ok 1000 :( trudno wiec razem 1400 duzo ale przynajmniej bez piwa ;)

nie mam innego wyjscia laura :P motywacja musi byc, bo inaczej to waga do gory skoczy :P ja nie mam tak dobrze jak Ty kochana :P musze sie bardzo pilnowac :O co mnie dobija niekiedy strasznie 😭 ale daje rade :) wyrobilam w sobie silna wole :D i to mi sie podoba ;) zdrowe jedzonko weszlo mi w krew :)

ja zdrowe jedzonko lubie ale jest jeden problem - niezdrowe tez lubie, wszystko lubie :p a jak jestem padnieta i nie chce mi sie gotowac to maz grzecznie jedzie po jedzenie na wynos, jakbym byla sama to bym pewnie najwyzej jakas kanapke zjadla, a tak z nim jem :) tyle, ze on jest chudy i od niczego nie tyje - nie fair

cos przeczuwam, ze dzisiaj na obiadek bedzie mcdonald\'s wszyscy zamawiaja to sie nie bede wylamywac :) bedzie ok 900 kalorii ale prosto po pracy ide na uczelnie do 21wszej wiec i tak obiadu ani kolacji nie zjem

czesc :) co do jedzonka to ja tez lubie oprocz zdrowego to niezdrowe :P tylko, ze rzadko moge sobie na to pozwolic niestety :O a Ty dzis \"maca\" zapodasz :) ale mi chetke zrobilas ;) uscislij co zamowisz to obejde sie smakiem chociaz troszke :D ja dzisaj na sniadanie serek wiejski, potem kawka poszla i na razie to wszystko :)

najadlam sie jak prosiak i mi brzuch rozsadza hahah zjadlam podwojnego cheesburgera z bekonem, srednie frytki i czekoladowego milkshaka jestem zla na siebie ale w sumie ostatnio jadalam w okolicach Bozego Narodzenia wiec nie jest zle ;) plus dzisiaj kuz chyba nic nie zjem, najwyzej jakies owoce

nonono.. :) zabrzmialo smakowiecie :D jak ja dawno maca nie jadlam! chyba ze 3 lata! moze nawet 4! jak juz to kfc, ale to tez jakies pol roku temu :) ale mam teraz na maca chrapke :P ciekawe ile to wszystko co zjadlas razem ma kalorii... jak na moje bula jakies 600 shake 400 i fryty kolo 300, ale nie wiem jak to naprawde z tymi kaloriami jest ;) a ja zjadlam przed chwila jogurt i jablko :)

hej jak policzylam co jest napisane na opakowaniach to mi wyszlo niecale 1200 :( trudno przynajmniej dobre bylo :) zreszta raz na jakis czas jak zjem to nic sie nie stanie a Ty nadal zdrowo idze, super! ja musze sie zmbilizowac bo cos sie nie moge wziac w garsc od swiat

Witam witam wczoraj dzien zakonczylam na 1700 trudno sie mowi dzisiaj tradycyjnie nic rano i dopiero w poludnie cos zjem, bo pozniej mnie nie bedzie w domu do poznej nocy, pojde z mezem na jakas fajna kolacyjke wiec nie wiem co bede jesc ;)

hej :) taka to pozyje :classic_cool: ciesz sie, ze mozesz sobie pozwolic na takie jedzonko i waga nie skacze od razu do gory :D to jest piekne :D mowilam Ci juz, ze Ci zazdroszcze?? ech..mowilam :) chyba ze 100 razy:classic_cool: ja dzis jak na razie kawke wypilam i jajeczniczke na cebulce z 2 jajeczek zjadlam :) co dalej to sie zobaczy, no ale limit 800 kcal jest niezmienny ;)

no niby waga od razu nie skacze ale powoli sie to zbiera :( jakby od razu skakala to moze bym uwazala na to co jem a tak to jak prosiak ale jajeczniczka mi smaka zrobilas mmm, mam w domu kawalek polskiej kielbasy to moze sobie jutro na sniadanko zrobie mmm

no mi to od razu skacze jak grzesze, wiec musze sie pilnowac ;) a ja zjadlam sobie przed chwila 2 wasy z szyneczka i pomidorkiem i zupke warzywna do tego :D

a co do jajek to ja mam jakas faze na jajka chyba, bo prawie codziennie jem :P