Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorowy burak

rycze rycze, taki gówniany problem a ja sie chce zabic przez to

Polecane posty

Gość czerwona nadpotliwosc
mam jeszcze jedno pytanie do po symptaktomii . co prawda nie mialas problemu z burakiem, ale przed zabiegiem np. jak spozywalas jakis alkohol albo (tu polece intymnie) mialas "sytuacje lozkowa" ;p to nie dostawalas rumiencow (to calkiem normalne nawet u ludzi ze zdrowa cera, skora) ? a jesli sie jakies pojawialy to czy po zabiegu (pomimo,ze wlasnie nie typowo na czerwienienie) moze rumience w takich sytuacjach ustapily, lub nie byly tak widoczne?

Gość lukasz0210
czesc, wlasnie decyduje sie na wszytski badania i na zabieg ets w akademii medycznej w gdansku przez dr tomasza stefaniaka, zamierzam przejsc ten zabieg jesli sie uda do konca roku, wlasnie napisalem do dr jakie mam poczynic kroki do tego aby moc przyjechac na konsultacje jakie badania wziasc ze soba czekam na odpowiedz i dam znac jak cos , jesli macie chec pogadac moje gg 4827394, ja juz mam dosc tego mam 22 lata a burak ciagle na twarzy, nawet jak gadam e znana mi osoba nawet z rodzona siostra mam dosc nie chce juz tak, 22 lata i nawet nie moge normalnie do ludzi wyjsc , czuje sie przez to samotny i niechcainy moje zycie towarzyskie sie rozpada, pomóżmy sobie przeciez jestesmy tacy jak inni, piszcie mailujcie

Gość a mnie samo przeszlo
tez sie tak czarwienilam jak z kims gadalam stresowalam czy cos ale to chyba mialo podloze psychologiczne bo w koncu uswiadomilam sobie ze nikt nie jest idealny kazdy moze popelnic gafe najlepiej obrocic ja w zart miec dystans do siebie i... przestalam sie stresowac i bac ludzi... burak znikl:) teraz sie pojawia z wysilku lub jak jest naprawde goraca ale tez rzadko:) pozdrawiam wszystkich i walczcie:)

Gość lukasz0210
niestety dla mnie juz nic nie pomaga podjąlem decyzje , przez moj problem starcilem chec do zycia, wiem ze jak zrobie ten zabieg, powoli krokami bede wracal do spoleczenstwa az w koncu uda mi sie cieszyc ze zyje i jestem czlowiekiem, pierwsze co to zabieg pozniej moze konsyultacje z terapeuta bez zabiegu nie moge