Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arikaa

Tak za nim tęsknie a on się nie odzywa -

Polecane posty

Gość ToJaaaaa
Ja od momentu, gdy pokłociłam się z moim eks nie widziałam Go :( Nie umimy na siebie trafić... 4 lata wielkiej miłości juz 5 tygodni Go nie widziałam... od 4 lat pierwszy raz tak długo :((

Gość osiemnastolatkatkla
ehh dziewczyny.. jak tak czytam wasze wypowiedzi to tak jakbym czytala o sobie.. jak to sie dzieje, że to my jesteśmy takie głupie i naiwne? :\ a oni tlyko się nami bawią, gdy akurat nie ma obok kolegi czy piwa w ręce.. taka jest prawda mimo to ja nie potrafie sobie przemówić i dać sobie spokuj.. mam 18 lat i w wakacje minie 3 lata tego "zakochania" na poczatku bylismy para.. (kiedy to było) może ze 3 m-c.. a teraz.... spotykamy sie co 3,4 tygodnie, jest miło i przyjemnie, ja oczywyście na każde spotkanie szykuje sie jak głupia.. a poźniej cisza i nadzieja, ze sie odezwie.. jakies glupie wyrzuty sumienia, ze moglam zachowac sie inaczej.. 1oo razy przypominam sobie kazde slowo i kazdy nasz kros, przez kolejne tygodnie zasypiam z tymi myslami, az do nastepnego spotkania. kiedyś znajdzie sobie kobiete i już sie nie odezwie.. wiem.. jestem głupia i naiwna

Gość ToJaaaaa
Wiecie co... Mam to samo!! Jak czytam co My piszemu tu na forum, to jednym słowem to święta prawda, że faceci i kobiety, to 2 różne światy... Nie kumam facetów... a my laski jesteśmy naiwne :( Mój eks 4 lata był szaleńczo we mnie zakochany... mówił, że życia bezemnie nie widzi... a teraz zero odzewu... gadał że tęskni innym... że też mu ciężko... wiem że dużo pije no ale zamiast walczyć to On się poddał :(

on mówił że nie chce mnie skrzywdzić.wątpię żeby też chodziło mu o łóżko bo często mówił :"powtarzam ci jak jest.żebyś nie zrobiła czegoś głupiego i nie żałowała później i nie płakała".czy tak mówi facet któremu nie zależy??

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
osiemnastolatkatkla ,,jakies glupie wyrzuty sumienia, ze moglam zachowac sie inaczej.. 1oo razy przypominam sobie kazde slowo i kazdy nasz krok, przez kolejne tygodnie(ja akurat dni:P) zasypiam z tymi myslami, az do nastepnego spotkania'' dokładnie to samo czuje dokładnie, lepiej bym tego nie ujęła... chociaz moja sutuacja nie jest inna, ale tez czuje ten niepokój, obawę co dalej z nami:(

Gość mószetozrobić
jejku to jakaś paranoja! z drugiej strony dobrze że nie jestem sama... nie umiem już sobie poradzić z tym wszystkim... coś nie pozwala mi z niego zrezygnować. echhh...

Gość ToJaaaaa
Ja nierozumiem wogóle mojej chorej sytuacji!!! Pokłócilismy sie i tyle z naszego związku... Mijamy się... cierpimy i nie umimy się spotkać :( Przypominam, że moj związek był poważny... i wielka miłóść!!

Gość ToJaaaaa
Z początku obwiniałam się... że może ja cos złego zrobiłam... cos złego powiedziałam... ale pewne osoby uświadomiły mi, że to głupie obwinianie się... jesteśmy naiwne :(

Gość bbbbbbbb
Boze ja mam to samo, tesknie tak bardzo a tu cisza, od piatku

Gość ToJaaaaa
a ja cisza dokładnie od 18 lutego ;(

Gość osiemnastolatkatkla
nnnnnnnn - no własnie ;/ ja poprostu tak mam, że na drugi dzien po takim 'spotkaniu' jestem na siebie zla ze cos zrobilam nie tak.. i jestem pewna, ze on nawet o tym nie mysli i nie wspomina a jak tak to wyolbrzymiam.. ale co zrobić.. strasznie dołuje mnie jeszcze to, ze czasem gdy sie widzimy moze byc tak milo (jak para...) a czasem calkiem obcy sobie ludzie . czesc i tyle.. ale cóż, w końcu razem nie jestesmy ;|

Gość mószetozrobić
osiemnastolatka no wyjmujesz mi to z ust.... mozemy pogadac na gg albo cos?

Gość bbbbbbbb
18 lutego?? Boze straszne ja sie czuje taka ponizona, taka skrzywdzona i chyba najbardziej glupia!!

Gość osiemnastolatkatkla
no w sumie to czemu nie :)

Gość ToJaaaaa
4 lata codziennie się widzielismy... wielka milosc... nie potrafilismy bez siebie zyc... a teraz on ucieka próbuje zapomniec ze wogole istenieje bo uwaza ze za duzo złego się wydarzyło... a ja? żal juz minął... teraz jest tęsknota... i ciągłe pytanie kiedy Go zobacze ;((((

Gość mószetozrobić
hmm hellohoney3@wp.pl mozesz napisac mi na meila swoj nr? bo tak wiesz ostroznosci nigdy za wiele.. nigdy nie wiadomo kto tu trafi

Gość m-ka30
ech Dziewczyny ja mam 30 i dalej w sobie naiwność nic tylko się upić

Gość osiemnastolatkatkla
rozumiem :) juz wyslalam

osiemnastolatkatkla wlasnie wlasnie wy nie jestescie para, my jestesmy, a wczoraj poprostu wyszedl czesc i tyle:( nie wiem o co mu chodzilo czy ja cos zle zrobilam powiedzialam, Fuck:/ i teraz sie zadręczam:( bo wczesniej tak nie robił... ale tak myśle i dochodze do wniosku ze nie zrobilam nic zlego!! nic! cale spotkanie bylo milo, a na koniec taki dziwny sie zrobil, nie rozumiem:(

Gość bbbbbbbb
ajj przejebane, ja mam komorke przed soba i tylko czekam kiedy mi napisze smsa ze to koniec, i tak czekam 2 dni;] moze bede czekac dluzej

Gość ToJaaaaa
Wiem,że długo... umiera z tęsknoty co wieczór... płacze... oglądam Nasze zdjęcia... taka wielka miłość... chcialabym Go wreszcie spotkać,bo wiem że on tak jak ja tego chce ale co sie dzieje że nie umimy :(((

bbbbbb ja tak samo komórka przed sobą i tylko zerkam czy nic nie ma:( to chore Boze:(((((((

Gość osiemnastolatkatkla
u mnie na biurku tez lezy telefon i czekam... sama niewiem na co :|

mój X to też jakby huśtawki nastrojów miał.albo w przerwach jak się nie widzimy (a są one dość długie) obmyśla taktykę jak mnie zniechęcić.nie wiem.ale czy,odnośnie do tego co napisałam wyżej:czy tak robi facet któremu nie zależy??przecież z łatwością mógłby mnie uwieść,wystarczyłoby kilka kłamstw

Gość arikaa
a ja myslałam ze tylko mnie cos takiego męczy :-(

Gość ToJaaaaa
Dziwczyny poradzcie mojej sytuacji... co o tym myslicie??

Gość bbbbbbbb
no chore :( to smutne ze bliska osoba moze tak ranic, jak on moze mnie tak traktowac, bez powodu. on ma to w dupie a ja tak cierpie

Gość arikaa
tojaaaaaaaa .dlaczego sie rozstaliscie??

Gość ToJaaaaa
Pokłócilismy sie dosc mocno... i wyszłam z Jego domu i jak zamknęlam drzwi od tego czasu obydwoje cierpimy... robimy wszystko by o sobie zapomniec... tylko ze ja juz wybaczyłam... żalu nie ma tylko tęsknota została i wiele pytan bez odpowiedzi.... n pije... robi wszystko by zapomniec... ucieka do pracy... nie wiem co mam myslec :((