Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabcia17

Jak przekonać mamę??

Polecane posty

Gość lalaallalalalaallalalalalalala
dziewczyna sama sobie przeczy

Gość Żabcia17
Emilunka - a ludzie jak są ze sobą małżeństwem kilka lat, a później się rozwodzą to też wcześniej mówili, że to "TO"

Gość Żabcia17
Można powiedzieć, że pomiędzy tymi miastami...

Gość Żabcia17
Nasz 1raz przeżyliśmy w wieku ja 13 lat a on 15 lat, zaszłam w ciążę, usunęłam... więc mam doświadczenie życiowe.

pomiędzy. Czyli jest to odległość za daleka, zeby się spotykać, ale na dojazdy do szkoły to jak najbardziej? I tutak udowadniasz swoją dojrzałość.

Gość Żabcia17-prawdziwa
No miał ktoś pomysł na ten ostatni post niby ode mnie...

Gość Ja wybralam
Ten smieszny typek co sie chwali tym,ze ma kasiore i mieszka za gramanica:)hehe czleku malutki to ty jestes:)No ico to za sztuka,nie wyksztalcic sie ,wyjechac z kraju,i byc parobem??Ty uwazasz,ze mozna tego zazdroscic??No prosze cie nie osmieszaj sie:)hehehehehe Sztuka to jest miec leb na karku,zdobyc zawod i miec z tego kasiorke:) To ty jestes polaczkiem...tak mowi sie o ludziach,ktorzy opuscili kraj i uwazaja sie za bogow:)zapominaja jezyka po kilku miesiacach,i sie ciesza jak by im ktos w kieszen nasral bo maja najnizsza stawke za godzine:)tania sila robocza!!!Wroc tu i pokaz jaki jestes cool:)Tu to ty mozesz kwiatki sadzic i sprzatac po moim psie:) Samochody,kasa,wakacje w tunezji czy gdziekolwiek,restauracje i drogie zycie mam tu na miejscu..a ty nie masz sie czym chwalic bo glupis jak but..

Gość Żabcia17-prawdziwa
No tak Emilunko do szkoły jadę ok. półtorej godziny, a do niego jakieś 4 i pół...;/

Gość Ja wybralam
I zawsze bedziesz tam gorszy..ja jestem u siebie:)

Gość gjmcxj
skoro szkola jest pomiedzy to wychodzi na to ze od niego bedzieszz miala 3 godziny do szkoly

Gość jakbym byla mama autorki
to nigdy bym sie na to nie zgodzila. Idiotyczne pomysly :O

Gość Żabcia17-prawdziwa
Ale jak się przeprowadzę to się przepiszę do szkoły w tej miejscowości, w której będę mieszkała...

Nic nie wiecie o moim życiu, jestem bardzo dojrzała. Jesteśmy razem już 5 lat, kochamy się, jego ojciec zgadza się, żebyśmy zamieszkali razem, powiedział, że kocha mnie jak własną córkę i że w razie czego jak nam nie wyjdzie to zawsze mogę spróbować z nim.

Tak wogóle to poznaliśmy się właśnie przez jego ojca, bo się z nim spotykałam przezd nim jak miałam 12 lat, bardzo się kochaliśmy, ale nie mogłam z nim zajść w ciążę bo on był bezpłodny, jak poznałam jego syna to go rzuciłam i od tej pory jesteśmy razem. Po tym jak zamieszkamy razem chę jak najszybciej zajść w ciążę to będzie sprawdzian dla naszej dojrzałośći.

Gość Żabcia17-prawdziwa
Tuż przed maturą?? Będę dopiero po pierwszym roku szkoły średniej, więc zostaną mi 2 lata w nowej szkole...

Gość Żabcia17-prawdziwa
Żabcia17 Tak wogóle to poznaliśmy się właśnie przez jego ojca, bo się z nim spotykałam przezd nim jak miałam 12 lat, bardzo się kochaliśmy, ale nie mogłam z nim zajść w ciążę bo on był bezpłodny, jak poznałam jego syna to go rzuciłam i od tej pory jesteśmy razem. Po tym jak zamieszkamy razem chę jak najszybciej zajść w ciążę to będzie sprawdzian dla naszej dojrzałośći. Ojciec jest bezpłodny, a ma syna :P Gratuluję inteligencji osobie podszywającej się ;D

Nie ale tak naprawdę to URZEKŁA MNIE TWOJA HISTORIA ŻABCIU gówniara która uwarza się za wielce dojrzałą na miejscu twojejmatki - wpierdol i do lochu

Gość bold and beautyful
ojciec zapewne łykał za duzo tabletek antykoncepcyjnycj ! To kto w końcu ma tą rentę i do jakiego gimnazjum chodzi pomarańczowa zabcia 17 !?

emilunka 1985 hah, podszyw zaczernił nick musisz przyznać że to było dobre nudzę się dobra uciekam stąd

Gość Żabcia17-prawdziwa
Żabciu17 - a mnie urzeka Twoje słownictwo :D

Gość Żabcia17-prawdziwa
Uciekam stąd, bo się tu zaczyna pyskówka, a nie dyskusja... No to cześć;D

moje słownictwo wynika z tego, że w wieku 17 lat wyprowadziłam się z domu do chłopaka :)))