Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Piękny dzień za oknem, wszyscy tacy szczęśliwi...a mnie dopada CHANDRA!!!

Polecane posty

Vampire, wiesz, z reguły jest tak, że jak kogoś szukasz to akurat nie znajdujesz. Chyba tylko czas pomoże, na pewno spojrzysz wtedy na całą sytuację z innej perspektywy. W życiu nie ma przypadków - to jest myśl, która mnie zawsze podnosi na duchu, chociaż czasami jest tak ciężko.

jezeli normalnie jesz nie chudniesz nie wymiotujesz nie bierzesz lekow na uspokojenie to chyba nie jest z Toba az tak zle:P:D

tak wiem ze "obrzydzić " to nawet nie jest trudne bo moja ex miss nie była, tylko te wady jej mi nie przeszkadzały i dziwnie jak na nią patrzyłem to pomyślałem ze naprawdę fajna laska z niej nic dziwnego ze szybko sie związała... ehhh jutro będzie lepiej "co nas nie zabije to nas wzmocni"... a ja studiuję na WSHE w Włocławku informatykę na 3 roku jestem:P

Vampire, tylko Ty sobie nie rób żartów i czasami nie zaniedbaj studiów przez tę całą sytuację. dokladnie, niestety mi sie to nie udalo:(

spokoz studiami podołam... dam radę... no te obzrydzanie kurcze wcale takie łatwe nie jest bo moze to brzmi paradoksalnie że widze jej wady a i tak uważam ze jest atrakcyjna - za dużo uczuć i emocji to pewnei przez to - ale swego postanowienia sie tzrymam nie gadałem z nia i nie będe gadał

Miałam głupi sen- śniło się, że mój facet mnie zostawił, a że ostatnio na serio mamy mały kryzys, to teraz cały dzień przeżywam, czy moja podświadomość nie chciała mi czegoś przekazać...Boże, widzisz i nie grzmisz!

już jedne studia zawaliłem przez porażki życiowo - miłosne , drugich nie zamierzam;)

a to interesujace V - skoro nie miałbyś problemu z obrzydzeniem sobie jej - rozumiem ze masz na myśli wygląd i charakter, a jednek Cie pociągała i innych też. Intrygujące :P

bambi też miałem kryzys w związku i nie doszliśmy do porozumienia... ale życzę aby tobie się udało przetrwac go pomyślnie i abyście nadal byli parą

Nie wątpię, że dasz radę, ale nie opuszczaj zajęć. :) Widzisz wady, a jednak i tak o niej myslisz - to właśnie się nazywa miłość. :) Ale jestem pewna, że z każdym dniem będzie lepiej... No, przynajmniej być powinno... :)

Gość oliwia.78
a czy ja tez moge sie do was przylaczyc i ponarzekac , tez mam chandre , a za oknami pieknie

Bambi - a czy kiedykolwiek zdarzałay Ci się prorocze sny? Pewnie nie, wiec słuchaj, ten sen znaczy tyle, że boisz się ze cię zostawi przez te nieporozumienia.

deko - ona brzydka nie jest raczej przeciętna ale ma w sobie to coś sexapil - innego wyjaśnienia znależć nie mogę

wszyscy których dopadła chandra w ten dzień są mile widziani na tym topiku - ZAPRASZAM;)

Gość falszywa_ksiezniczka
Witam i ja, podzielam smutek ;-) Jakoś tak za oknem pięknie, a w sercu smutek i pustka..Kolejny dziwny dzień :( Czasem nie umiem się cieszyć z niczego, ot tak...też tak macie? Zero emocji, no może...smutek..smutek..smutek..wewnętrzny smutek :( Czasem wieczorami jest już lepiej. pozdrawiam 🖐️

z tym smutkiem księżniczka tez tak mam, rozgladam sie za nowymi obiektami uczuciowymi ale jakoś trudno mi sie pzrełamać aby jakąś zabajerzyć... przez 1,5 roku liczyął sie dla mnie tylko at jedna, zaniedbałem wszystkie kontakty zwalszcza z koleżankami...

dokładnie to najlepsze lekarstwo byłoby - nowy obiekt:)

nie jej zazdrość, tylko przez moje podejście, chciałem być tylko jej na wyłączność