Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AaKate

Najwięksi Fani Anime Naruto !!

Polecane posty

^__^ zabawna parodia ale przyznaj, że skrzywdzili Hinatę ... operacja plastyczna .... ^^ Fakt, Kishimoto nie pomyślał o większej ilości kobiet ... A szkoda, bo fajnie się tak dopasowuje ;) :P :D pozdrawiam :) :D

ale mimo to było dobre xD no ja też lubię dopasowywać.. czekajmy na kolejny odcinek i chapter.. już coraz bliżej ;) pozdro 🌼:)

Tak :) Ja też nie mogę się doczekać :P Cóż, i tak jeszcze sobie poczekamy, zanim w anime zacznie się coś dziać :P Ale chodzi mi o coś naprawdę mocnego, a nie ... :D Pooglądałam sobie jeszcze kilka innych parodii :) Niektóre są śmieszne ( na przykład z Gaarą i rodzeństwem ^^ ) ale są też tak głupie i bez sensu, że można się uśmiać z beznadziejności arcydzieła tego dziecka, co to stworzył ^^ pozdrawiam :):) :D:D:P:P:D

tak :O niektóre to są żenujące wprost.. robią to chyba 10latki albo osoby opóźnione :O:classic_cool:🖐️ ja lubię parodie NordicRravenna, znasz je? albo Wiwry! sprytna i wybitna szczególnie! no, poczekamy.. ale już niedługo (mam nadzieję) Sasuke vs Deidara, będzie się działo :)

Hmm, raczej nie znam ;) ale może coś poszukam ... Taak, Dai vs Sas .. Obstawiam Sasuke ^__^... Chodź lubię Deidarę, muszę stwierdzić że nie ma szans z Sasem .. według mnie :P :D :P :D :) no ale, poczekamy, zobaczymy :) :D :P :D :P pozdro :)

dobrze obstawiasz ;] biedny Dei ja mimo porwania Gaary lubiłam te jego akcje i wybuchową sztukę.. szkoda, że w potyczce z takim Sasem mu przyszło dednąć :O ale to w anime obejrzymy :> może jutro/pojutrze jakiś spoiler z mangi się pojawi, to zapodam :) http://www.youtube.com/watch?v=6RH1PnVIOf8 tutaj masz właśnie sprytną i wybitną Sakurę ;) bye 🌼🖐️

Wpiszcie w wyszukiwarce youtube : stupid sakura project wszystkie 3 \"openingi\" naruto genialne :D

Hmm, oglądałam wszystko ^^\ zabawne :) najlepsze są akcje Sas-Oro :P :D :D :) pozdro :)

sinus_21, witamy 🖐️ powiedz coś o sobie i swojej przygodzie z Naruto.. jak chcesz oczywiście^^ AaKate, no jasne, Gaara rządzi 😍 pozdro 🌼 :)

Nie chcę mi się :P Powiem tyle, że to moja ulubiona manga, a główny bohater, do momentu walki z Painem, był najmniej przeze mnie lubiany. Ulubiona postać to Temari.

walka z Peinem była pr0 :P ja zawsze blondasa uwielbiałam 😍 u mnie to jedna z ulubionych mang :) pewnie na temat pairingów z nami nie podyskutujesz, jak to facet, ale to nic :P no jakieś spoilery mamy ;] http://narutoverse.blogspot.com/ tutaj obrazki :) Tsuchikage jest obleśny :O za to ładna ta Mizukage ;) oj, chyba będzie się działa :classic_cool:

Gość Right_now
Witam wszystkich :) Ze względu na nudę, która mnie otacza i przez to, że Naruto i Naruto Shippuuden to jedne z moim ulubionych mag i anime postanowiłam przyłączyć się do rozmowy ... Myślę że nikt nie ma nic przeciwko :) POZDRAWIAM :D

No więc ja też odpowiem na początkowe pytania ... 1. Jest ich wiele. Gaara, Naruto, Kakashi, Tsunade, Kiba, Hinata, Temari. 2.Gaara - jest moim faworytem. W sumie lubię w nim prawie wszystko. Kishi naprawdę zrobił z niego w Shippuudenie niezłego przystojniaka :P ^^ Naruto - również jedna z moich ulubionych postaci. Po mimo tego co przeszedł w swoim życiu nie poddał się, i robił wszystko aby wreszcie ktoś go zauważył. Uwielbiam gdy kłóci się np. z Saiem, niegdyś z Sasuke (którego z kolei naprawdę nie znoszę ! ) Kakashi - włosy !! :P :P są naprawdę odjechane :D :D :P :) charakter i jego wymówki na temat jego spóźnień :) Tsunade - Hmm, prawdę mówiąc nie wiem :) za siłę, umiejętności .. Kiba - jest śliczny .. i zabawny swoją drogą :P :D Hinata - wprost kocham w niej to, że po mimo tego, że w wielu sytuacjach nie potrafiła się skoncentrować potrafiła za sprawą blondyna zrobić cuda Temari - ładna i pyskata blondyneczka ... ^^ lubię ją i tyle .. :) 3. Po mimo że anime czasem przynudza i treść nie trzyma się kupy, nie zmieniła bym nic :) Naruto i Shippuuden na zawsze :P :D :) 4. Uwielbiam jutsu ognia i wody ... Ale lubię też Rasengan i wiele innych 5. Chyba nie ...

oo, widzę, że mam sprzymierzeńca 😍 oczywiście NaruHina też kochasz? :P 🌼 mnie zabił chapter confession.. wtedy zobaczyłam, że Hinata naprawdę jest zajebista ;) ale oczywiście zawsze ją wielbiłam! I nie lubisz Sasuke.. 🖐️ :) aleś mnie ucieszyła Right_now :) fajnie, że jest ktoś, kto ma podobne sympatie do bohaterów co ja..

NaruHina ?? No ba ! To chyba najbardziej realistyczna para jaką można przewidzieć na najbliższą przyszłość ... Co do Saska, to owszem. Nie znoszę go !!! Zawsze gdy pokazane były sceny w których wywyższał się i poniżał Naruto, miałam ochotę skopać mu tyłek ... ( dobra, wiem, to tylko fikcyjna postać, ale nienawidzę patrzeć jak ktoś tak traktuje innych ) To że ma śliczną buźkę to si9ę zgodzę .. Chwilami nawet nabieram do niego sympatii, ale jak to u mnie bywa, już po momencie znów mnie wkurza ... PS: nie chcę obrazić żadnych fanów czy coś .. szczególnie ciebie, Aakate to widać lubisz sasia :) pozdrawiam wszystkich :) :D :D

Gość Ala - namaka
siemka :P może ktoś mi powiedzieć co stało się z Tsunade ??? I Jirayą?

Tsunade aktualnie zapadła w śpiączkę i jej miejsce na fotelu Hokage zajął Danzo. Jiraiya zginął w walce z Peinem bardzo przykra sprawa z nimi, bo ich kocham 😍 no, ale cóż, niezbadane są wyroki Kishiego :classic_cool: swoją drogą, zastanawiam się gdzie podziewa się AaKate? :P

Jestem, jestem :P :D :P :) byłam zajęta więc nawet nie zajrzałam na forum -.-\' Right_now, witamy na forum :P :) co do Twojej uwagi na temat Sasuke to ja się na pewno nie obrażę :) Każdy faworyzuje kogo innego, prawda ? ;P :P pozdrawiam :) :) :D :P

Ooj, obawiam się że to forum znowu staje w miejscu ! :( Ale to już koniec skarg :)) Dziś oglądałam (znowu) Asuma vs. Hidan ;( Kurcze, z jednej strony nie cierpię Hidana za to co zrobił, ale z drugiej strony strasznie mnie rozśmieszały te jego sprzeczki z Kakuzu ^__^ I to jego marudzenie :D :P :) :) No ale co ja tu będę ... Hidana już nie ma wśród nas -.-\' Ale i tak go lubiłam :) :D :D :) :D :D :D :) :P :P :)

Hmm, ja też patrzyłam jak zaczarowana podczas tej nieszczęsnej walki :O biedny Asuma Ale Shikamaru vs. Hidan też mocne :) pozdrawiam😍 PS: też mam nadzieję że to forum się rozkręci :) 🌼 :D :P

ja niedługo wyjeżdżam, więc zapewne forum stanie w miejscu :classic_cool::P trochę mało osób się udziela, to fakt :O ale nie o tym chciałam. odcinek 116 nie podoba mi się ta idiotka Karin :O zachowuje się gorzej niż 12letnia Sakura.. :P wydłużają wszystko do granic możliwości. dali nowe sceny do openingu z teamem Hebi, nawet ujdzie. ending jak dla mnie porażka, muzyka tragiczna, jedynie Kaszalot fajnie wygląda na leżaku z książką 😍;) ale to jak ubrali Gaarę to skandal.. powinien pokazac całą klatę :D chapter 454 jak dla mnie był średni, ale wreszcie poznaliśmy wszystkich Kage. najbardziej mi się spodobałą Mizukage, fajna laska i pewnie silna kunoichi (mam nadzieję). ten chłopaczek z Mistrzów Miecza też nieźle wypadł ;) słoodziak! Tsuchikage to taki karzełek.. jego towarzysze też nieciekawi. Naruto zbiera w mordę, ale czego się nie robi dla ukochanego Sasuke? :classic_cool:🖐️ bez rewelacji ogółem. Hidan vs Asuma? dość smutne :( Podobał mi się Hidana seiyuu, fajny głos :) a wy jakich macie ulubionych seiyuu z Naruto? ja najbardziej lubię Akirę Ishidę, zakochałam się w jego głosie :> uwielbiam też Kazuhiko Inoue (to ten od Kakashiego), Junko Takeuchi, czyli Naruto i Akamaru ;) a z babek lubię Romi Paku (Temari i wiele ostrych lasek z innych anime oraz Hitsugaya z Bleacha) i Nanę Mizuki (Hinata, głos super dobrany do postaci). w sumie Noriaki Sugiyama, czyli Sasuke też jest fajny :) 🌼 niech będzie z wami wola ognia! :P

No więc, Hinatka, miłych i bezpiecnych wakacji życzę :) Ja też wyjeżdżam, ale dopiero za tydzień 🌼 Co do seiyuu, bo domyślam się że chodzi o dubbing, mi bardzo podoba się głos Naruto i Kakashiego .. Cóż, Hidan też niezły :) :D :P A słyszałaś głos Saska w Jetixie ?? masakra :O :O dwunastoletni dzieciak, a głos mu dali jak dorosłemu facetowi :O .. na tym cholernym kanale obejrzałam tylko jeden odcinek .. ledwo, przyznam .. połowa scen wycięta, zero wulgaryzmów ... szkoda gadać :O ale za to wersja oryginalna jest miodzio ^__^ :D :P 🌼 pozdrawiam 😍 :):P:D

to topike całkiem nam opustoszeje :( ale potem ożywimy :classic_cool: wzajemnie, AaKate, baw się dobrze i odpoczywaj 🌼:) tak, Sasuke brzmi bardzo staro :O no, ale jetix ogólnie spatrolił tą wersję.. Oro jedynie miał głos pasujący.. dla mnie i w japońskiej i polskiej brzmi jak pedofil :O:D podobają mi się w openingu sceny z Itachim 😍 ale przypominają mi też, że niedługo.. 😭 :O Itacz 😍🌼

Tak, dziękuję :) 😍 Itachi, Itachi ... był już spoiler, jak walczył z Sasem, ale jak to będzie to jeszcze się przekonamy :) Sasuke wygra, tak mi się wydaje . . . Bo jakby przegrał to by to trochę dziwne było ... Manga inaczej a anime inaczej .. Więc raczej wygra .. Szkoda, bo Itachi jest fajny .. Co do Oro, to wiesz, masz rację ^_^ :classic_cool: dopiero teraz to zauważyłam :) :D :P hahaha .. Orochimaru :classic_cool: no ale nasz biedny Oroś ... 🖐️ pozdro 😘 :P:D

na pewno Itachi zginie.. manga Naruto jest wiernie przenoszona na anime.. tylko, że fillery dodają i rozbudowują wątki.. więc nie rozumiem czemu masz wątpliwości AaKate? przeczytaj sobie jakąkolwiek biografię Itacza, jest już dawno potwierdzone, że nie żyje :O Itachi był lepszy od brata.. jego śmierć była skutkiem choroby i tego, że po prostu dał się zabić :(

Nie mam wątpliwości, aczkolwiek tak sobie gdybam :) :) 🌼 Tak, biedny Itachi .. Ale Sas dokonał tego, co było celem jego życia .. zabił brata, dopiął swego więc powinien się uspokoić .. ale nie, on się jeszcze do Konochy wybiera .... no tak, zapowiada się ciekawie .. tylko nie wiem ile trzeba będzie jeszcze czekać ... pozdro 😍 :P:):D :P