Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandaRose

minus 10 kilo do wkacji-kto ze mna???

Polecane posty

hej kobietki u mnie z dieta ok.. pogoda sie dzisiaj popsuła ale ograniczyłam ilosc jedzenia... mam problem i ciagle o tym mysle czesto mam dziswne sny zwiazane ze smiercia pogrzebami itp..... dzisiaj miałam taki ze jec hałam z tyłu w samochodzie pogrzebowym dziewczyny nie wiem co mam o tym myslec;(((((((((((((((

stokrotka nie martw sie! to tylko twoja psychika, wyobraznia. ja tez baaardzo czesto mam sny o smierci bliskich osob, wszyscy z rodziny juz mi sie snili ze nie zyja. a to wszystko przez to ze sie bardzo boje ich smierci i ciagle o tym mysle, to zostaje w psychice i wychodzi w koszmarach nocnych, nie martw sie kochana

Wypróbuję ten polecany przez was balsam. Do tej pory używałam Vichy Lipo-metric. Miałam kilka próbek. Byłam z niego bardzo zadowolona, no ale się skończył, a niestety kosztuje trochę za dużo.

bylam dzisiaj w rossmanie. nivea good-bye cellulite kosztuje dosc sporo (bo prawie 40zł), ja go dostalam w ramach promocji nivei za darmo. ale uwazam ze warto go miec. poprosze go na prezent na imieniny ;)

A ja codziennie peeling kawowy, prysznic tylko i wyłącznie zimny i balsam ujędrniający z Perfecty goździkowy. Za 5 zł można już kupić a świetny jak dla mnie. Już dawno się nauczyłam,że te tanie są tak samo dobre jak drogie.

Lady of chaos, masz rację, że to co drogie nie zawsze jest dobre. jednak \'nivea good-bye cellulite\' kiedyś był tańszy. cenę tego preparatu sprawdziłam z ciekawości i nadarzającej się sposobności. ponadto stosowałam różne preparaty np sorayę, ale nivea mi najbardziej odpowiadał pod wieloma względami. jako jedyny po dłuższym czasie stosowania przyniósł jakieś tam efekty. musisz mieć na uwadzę, ze nasze chudnięcie zależy głównie od ćwiczeń i diety! a więc do dzieła:] wczoraj: śniadanie: dwie kromki żytniego chleba z jajeczkami na miękko na masełku obiad: gotowane udko z kurczaka i sałata z kefirem podwieczorek: banan kolacji: trochę pistacji do tego a6w, 400 \'skakanek\' i po 100 podnoszeń na każdą nogę :)

ola robisz te podnoszenia nog lezac na boku ktore dzialaja na boczki? i jak pomogly ci juz, masz mniejsze boczki od tego?

Ja je robię i mam dużo mniejsze boczki. Samą mnie to zdziwiło,że tak szybko z tym się ich pozbyłam. Co prawda zostało jeszcze troszkę ale to naprawdę minimum:) Myślę,że jeszcze jakiś miesiąc diety i ćwiczeń i się ich zupełnie pozbędę.

cukrowa wato, tak robię te ćwiczenia właśnie tak, ale muszę je miarkować, inaczej nie mogłabym chodzić dnia następnego. efekty? ja ich nie widzę. ale widzi je moja mama i chłopak, że zeszczuplałam w pasie. w biodrach też - bo mogę założyć przez nogi (a nie przez górę) spódniczkę. także polecam. dzisiaj niewiele ćwiczyłam. zaraz skończe serię a6w i trochę poskaczę na skakance. rano idę na basen i tak zacznę przyjemnie dzień :) a co u Was drogie panie? jak Wam minął dzień?

U mnie całkiem znośnie, właśnie skończyłam ćwiczyć, ale za to jem więcej niż powinnam. Mam jakiś cięższy okres teraz ;)

A u mnie kiepsko. Ćwiczyć mi się nie chce i muszę na siłę. Jeść chce mi się z czasem coraz więcej ale jestem twarda. No ale to humor psuje:(

ja dziś byłam na pizzy, nie mogłam się powstrzymać, ale zaraz potem poćwiczyłam :] dziewczyny się chyba wykruszyły, mało nas tu pisze :(

no to jednak wroce do tych podnoszen i zobacze po tygodniu jak bedzie. wlasnie zrobilam po 200 na kazda noge i 250 brzuszkow. dzisiaj troche nagrzeszylam (lasagne, jogurt toffee z jakimis chrupkami, zapiekanka na kolacje i skibka chleba z czekolada). a jak robicie te podnoszenia to jak wysoko podnosicie noge (chodzi mi o to czy kat miedzy noga a tulowiem wynosi 90 stopni czy jak?) i czy podnosicie noge wyprostowana czy ugieta w kolanie? jak ja wykonuje te cwiczenia to wydaje mi sie ze one dzialaja pod boczkami, na uda a nie na same boczki bo to sie zgina w takim dziwnym miejscu ;/

ja nie zginam az tak wysoko, ważne dla mnie by noga była napięta i robił mi się 'dołek' w udzie jak podnoszę :) i oby dwie nogi wyprostowane i palce u stóp też

Cześć :) Wczoraj z racji juwenaliów miałam dzień przerwy od diety, a w zasadzie dzień opychania. Lody, pizza, cukierki i trunki % ;) Mam nadzieję, że tragedii na wadze jutro nie będzie.

hej dziewczyny. ja wczoraj jednak sie zmobilizowalam do cwiczen i o polnocy robilam a6w itp :D znalazlam tez nowe cwiczenia na boczki, moze te pomoga. zaczne je od dzisiaj wykonywac

Cukrowa wato opisz nowe ćwiczenia, może też spróbuję czegoś nowego ;)

hej:) cukrowa wata- dzieki wlasnie chyba rozwiazałas mój problem bo ja tez boje sie smierci kilku osób i pewnie dlatego mi sie to śni;// dziewczyny jesli ja wam moge cos polecic na ujedrnianie to bedzie to; garnier żółty w kubeczku i.......zdziwicie sie co:) ale mi to dało zadziwiajace efekty lepsze od tyh wszytskich kremów wyprubowałam z ciekawosci;;krem aloesowy !!!! moze byc taki zwykły nawet i algi do kąpieli(kupicie je w sklepie zielarskim) jak dla mnie rewelacja juz po 2 razach mam bardziej napiętą skóre

dziewczyny moge z wami ? topic na ktorym ja sie udzielełam umarł smiercia naturalna po tygodniu :( a ja chce dalej sie odchudzac ;)

arturkowa WITAMY! część dziewczyn chyba darowała sobie udzielanie na forum, a szkoda. nowe osoby zawsze mile widziane :) napisz ile chcesz zrzucic i do kiedy :) stan obecnej wagi itd:)

wazyc bede sie dopiero w poniedziałek to napewno napisze czy cos sie zmieniło ile chciałabym schudnac? nie wiem dokładnie napewno 5 kg a pozniej to sie okaze jak bede wygladac i jak bede sie czuc jesli bedzie mi mało to bede odchudzac sie dalej nie stosuje jakiejs konkretnej diety tylko trzymam sie pewnych wytyczonhych przez siebie zasad i zobaczymy czy to przyniesie efekty

prosze bardzo: -staram sie nie łaczyc weglowodanow z cukrami - nie jesc po 19 -nie słodzic kawy i herbaty(pije czerwona i zielona) -pije duzo wody -wystrzegam sie słodyczy fast foodow i alkoholu( alkohol tylko w weekendy - cwicze gdy tylko znajde chwilke w ciagu dnia i chyba to wwszystko :) mam nadzieje ze przyniesie efekty - to dopiero pierwszy tydzien nie zalezy mi zeby szybko schudnac ale trwale :) oczywiscie porcje posiłkowe sa tez mniejsze niz zawszze były a ty jakia dietke stosujesz?

moja jest prawie identyczna z Twoją :-) alkoholu pije sporadycznie, wiec nie mam z tym problemów. unikam fast-foodów. obecnie mam problem z wiosennym jedzeniem. uwielbiam wszelką zieleninę (szpinak, kapustę młodą, sałatę...później fasolę, kalafior, brokuły). i nie umiem się pod tym kątem opanować. słodzę, ale mniej i duuuuuuużo ćwiczę (spójrz we wcześniejsze posty). jutro też dietę odłożę na bok. jadę na komunię i chrzciny ;) zabawa będzie na 102;)

Hej dziewczyny:)Jeśli można przyłączę sie do was,cel mam ten sam -10 kg do wakacji.Dietę zaczęłam półtora tygodnia temu.Najpierw waga wskazywała 57,1 teraz już nieco lepiej 55,9 :)Mam nadzieje wytrwać i lecieć tylko w dół - a wiadomo -razem łatwiej:)Pozdrawiam cieplutko

te cwiczenia to tzw siady boczne. w internecie na ten temat nic nie znalazlam tylko tu na kafeterii jedna dziewczyna opisala te cwiczenia i powiedziala ze szybko przynosza efekty a po miesiacu nie miala wcale boczkow. cwiczenia wygladaja nastepujaco : kleczymy tak jak w kosciele z rekami wyciagnietymi przed siebie. i zaczynamy siadac, najpierw na podlodze po prawej stronie a rece ida wtedy na druga strone. pozniej pozycja wyjsciowa czyli to kleczenie i siadamy po lewej stronie a rece ida na prawa. niby wydaje sie proste i malo skomplikowane ale strasznie meczace ponoc. dzisiaj dopiero pierwszy raz bede cwiczyc. mam nadzieje ze opis jest w miare zrozumiany.

hej. wlasnie jestem po cwiczeniach: -a6w 21 dzien -200 brzuszkow -cwiczenia na boczki -siady boczne dzisiaj kupowalam krotkie spodenki i mam wnich strasznie grube uda :( jakie cwiczenia zeby wyszczuplic uda?