Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLIALLIALLI

ALLI- czy Ktoś ma doświadczenie z tym środkiem wspomagajacym odchudzanie?

Polecane posty

Gość BogumilaP
ja zakupiłam sobie dzisiaj alli

napiszcie coś o tym leku, mnie skusiły informacje , które znalazłam o tym leku na necie, cena trochę duża, no ale cóż.....

bogumila.. a co bys chciala wiedzieć.. ? a prosze powiedz mi jaka diete stosujesz ze tak pieknie chudniesz od lutego.. tyle kg brawo... prosze napisz cos o swojej diecie..

Gość maria21
witajcie dziewczyny nikt już kilka dni się nie odzywa, ja biorę ali oa wtorku i dzisiaj sie wa żyła mam troszkę mniej na wadze prawie kilogram więc jestem heppi pozdrawiam maria

Gość Megi29
hej dziewczyny .....chyba i ja zaczne odchudzanie z alli powiedzcie mi ile on kosztuje?

Gość marzencia123
ja zapłaciłam 159zł

Gość iwona1939
witajcie dziewczyny próbuje napisać do folekna jej adres który podała na tym forum, ale niestety nie odzywa sie i mam dopowiedz że są problemy z dostarczeniem wiadomości pewnie byl do jakis wygłup tez kupiłam alli i zapłaciłam 156 ciekawa jestem efektów oby sie udało

Gość Iwona1939
Do eliis napisz kochana jak obliczać tuszcz w pokaremach nie mówię o tych na op[akowaniach tylko np. jak piszesz fasola pierś z kurczak itp, czy to9 co wynika z tabgeli kalorii8 i tam są tuszcze to mażna na tym bazować dzięki

Gość Iwona1939
Dziewczyny a jaka jest dzienna norma tuszczu przy ali

Gość marzencia123
Hej! Ja się zastanawiam, czy np. jak jem jabłko albo grejpfrut na kolację, czy też mam zażywać alli, czy nie i wówczas przedłużyć kuracje...?

Gość iwona1939
marzencia ja tez tego nie wiem, ale napisz prosze czy masz jakąś określoną diete czy sama sobie tworzysz

Gość marzencia123
Hej! Nie mam określonej diety, po prostu staram się jeść jak najwięcej warzyw, owoców, ryb. Jem także mleko i jego przetwory. Ograniczyłam prawie do minimum: tłuszcze, słodycze itp. Nie wiem czy waga mi spada czy nie, bo dawno nie stawałam na wadze, ale lepiej się czuje, tak jakoś lżej przez tą dietę :) Zrobiłam dziś tabelkę i będę wykreślać każdego wieczoru, że kolejny dzień z alli zakończony, no nie wiem może mi się uda... Stosuję go już około tygodnia. Zważę się chyba dopiero po 4 tygodniach jak zakończę kurację. Pozdrawiam

Gość iwona1939
marzencia to jakis koszmar dopiero po 4 tygodniach ja doczytałam sie że w przypadku złego stosowania diety alli nie skutkuje, nie wiem zobaczymy u mnie na początku troche spadła a teraz stoi , jak będziesz miała ochote to napisz troszke pozdrawiam , we dwie zawsze razniej

Gość malilla
Hejka Dziewczyny1 cJa stosuje alli od wczoraj. Jak narazie bez skutków ubocznych. Ograniczyłam tłuszcze do minimum ale raczej robie to na oko i nie obliczm dokładnie ile co ma gramów tł. A jak mnie złapie ochota na coś słodkiego to zjadam jeden batonik fitness bo on ma mało tł i kalorii i też mi nic nie jest. Czuje się lżejsza i mam nadzieje, że tek będzie dalej i jeszcze lepiej. Poza tym brania alli powstrzymuje mnie przed obżarstwem

Gość propol3
a L 112? ja biorę ale nie jestem na diecie, waga spadami bardzo powoli, ale spada, ale da się szybciej czy lepiej nie?

Gość marzencia123
Ja miałam teraz trochę nerwowy tydzień. Jestem przed okresem i jakoś więcej grzechów żywieniowych na sumieniu :( Mam ochotę na słodycze chociaż normalnie mogły by dla mnie nie istnieć. Moją słabością się chipsy, piwko, śledzie w śmietanie... Wiem wstyd mi, ale wczoraj wieczorem nie mogłam się oprzeć i dopiero teraz zauważałam skutki uboczne, ale tylko takie małe oka w moczu. U mnie nie występują, aż takie nieprzyjemne skutki uboczne jak niektórzy opisywali. Mam wrażenie, że u mnie waga też stoi w miejscu, tylko troszeczkę zauważam luzu w ubraniach, myślałam, że to odchudzanie z alli pójdzie mi szybciej... Przede mną jeszcze 3 tygodnie.... Zobaczymy co przyniesie los i jak długo będę miała silną wolą, mimo tych kilku małych wykroczeń...

Gość ullanda
witam stosuje orlistat drugi raz. co prawda nie alli tylko xenical ale efekty sa świetne. Pierwszy raz kuracje z xenicalem stosowałam kilka lat temu schudłam wtedy w 3 miesiące ponad 16 kilogramów. Na początku bardzo pilnowałam zawartości tłuszczu żeby nie było niespodzianek w toalecie ale później to tak wchodzi w krew że nie jest to absolutnie trudne. Co najważniejsze orlistat powoduje , ze organizm sam nie żąda a wręcz odrzuca pokarmy tłuste i co w moim przypadku najważniejsze kompletnie nie mam ochoty na słodycze. Kuracja przebiega bradzo spokojnie, bez głodówek, bez szukania przekąsek. Naprawdę jest dobrze. Teraz od trzech tygodni stosuję xenical i jestem 4 kilogramy mniej. Czuję sie super. Problem z xenicalem jest tylko taki że jest na receptę i dużo droższy . kuracja miesięczna 400 zł. Alli jest bez recepty , połowę tańszy ale ze składu wiedzę że połowę słabszy. xenical ma 120 mg orlistatu a alli 60 mg . Ale chętnie go spróbuję. Jak efekty będą marne wrócę do xenicalu.

Gość Iwona1939
Kochana napisz prosze co to jest orlistat nie słyszałam o tym może jaka cena i ile kosztuje

Gość taki_kram
kochane ja bralam FORMOLINE L112 i chudlam bardzo powoli ale z tego co czytam reklamowki w centrach handlowych tego nowego to i tak chudlam z moimi tabletkami szybciej niz gdybym te nowe kupila ;/

Gość ullanda
orlistat to składnik leku. w przypadku xenicalu 120 mg a w alli 60 mg. polecam wpisac w wyszukiwarce google hasło xenical i jest wszsytko czarne na białym.

Gość ullanda
co do ceny to tak jak wcześniej pisałam. Xenical jest mocniejszy kosztuje ok. 400 zł (kuracja miesięczna) a Alli ok 150 zł kuracja miesięczna. Alli nie próbowałam z xenicalu jestem bardzo zadowolona.

Gość ullanda
co do FORMOLINE L112 nie było rzadnych rezultatów. Ciągle byłam głodna i chciało mi się słodyczy.

Witajcie, Ja zaczynam "przygodę" z alli od dzisiaj. Ciekawa jestem czy coś mi ten preparat pomoże? jeżeli pozwolicieto będę się z Wami dzielić moimi spostrzeżeniami?

Gość ullanda
jak od lutego zrzuciłaś tyle kilogramów?? rewelacja!!!

Ullanda, tak od lutego 2009 schudłam z 91kg , na 68kg (bo tyle ważę obecnie). A, że waga stanęła jakiś czas temu w miejscu, to zdecydowałam się na wspomagacz w postaci alli. Zobaczę co się będzie działo przy jej stosowaniu ;)

czesc, ja biore alli od 4 tyg i niestety jestem troche zawiedziona.Poczatkowo widzialm jego dzialanie gdyz mialm rozne perturbacje zoładkowe, tj luzne stolce, gazy zółte ponadto przy wyproznainiu widac kropelki tluszczu (bylo to pozytywne mimo wszystko gdyz zmuszalo do kontroli tego co sie je!!).Jednkaze teraz jem ile chce i nie czuje zadnego dzialani alli, tluszczu przy wypróznianiu tez nie widze wiec zaczynam wnioksowac ze oragnizm sie przyzywaczail a lek pzrestal dzilac. Czy ktoras z was ma podobne uwagi ?

Gość ullanda
przy braku ograniczenia tłuszczy po jakimś czasie rzeczywiście organizm jakby się przyzwyczaja. I efekty sa słabsze. Nie stosowałaś diety?? kurcze szkoda pieniędzy.

poczatkowo chcac czy nie diete stosowac musialam bo alli to na mnie wymuszalo swoimi skutkami ubocznymi.Nawet mi to pasowalo bo dzieki temu ograniczalam jedzenie, bo balam sie ze zaraz w toalecie wyląduje. Ale teraz zauwazylam ze jem co chce i alli nie dziala, juz nie widac tego efektu przy wypróznianiu sie tzn tluszcu.Dziwne bo to lek dla osob bardzo otylyhc i jako orlistat na recepte wiec mialm nadzije na wieksza skutecznosc.