Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLIALLIALLI

ALLI- czy Ktoś ma doświadczenie z tym środkiem wspomagajacym odchudzanie?

Polecane posty

Gość ullanda
i to może byc racja że jak za mało ważysz przestanie działać. Do granicznej wagi brakuje mi 1,5 kg. zobaczymy jak będzie działał dalej. I tu może być haczyk . zobaczymy. W niedziele kończe xenical i przechodzę na alli . Wrócę po urlopie pod koniec miesiąca to sie pochwalę czy alli działa czy nie.

Gość martyneczka114
ja stosuje diete truskawkowa:D pyycha:)

Ja stosuję alli od tygodnia, jednak na wadze nie stanelam, tłuszcze ograniczam, ilosc tluszczy ktore moge zjesc obliczylam na stronie www.alli.pl Mam nadzieje, ze mi to pomoze, swoje waże, a co najgorsze zle sie z tym czuje:) Skutów ubocznych nie doznałam, byc moze dlatego, ze pilnuję diety... Na wagę stanę nie wczesniej jak z 3 dni, jak ubyło z 1,5KG to juz cos... poza tym, alli zmusza mnie do kontrolowania diety, strasznie boję się skutów ubocznych. Acha przy stosowaniu tego preparatu trzeba pamietac o braniu multiwitaminki:)

Gość namakita
Witam, ja stosuje Alli od 4 dni, schudlam 2 i pol kilo! Moge sie pochwalić ze na innych srodkach udalo mi sie zgubić 10 kg lecz waga stanęła a mam do zgubienia jesczze 6, i wierze ze Alli pomoże mi w tym. Już chcialabym zakonczyc odchudzanie, dlatego wybralam alli zeby szybciej podzialalo. Nie wiem jak to sie stalo ze w ciagu 3 dni zgubilam prawie 3 kg, przy normalnym jedzeniu, nawet ze slodyczami, ktorych nie potrafie wykluczyc. Smieszy mnie, jak piszą co niektorzy, nie bioraz alli ze powodują one tluste baki, czy plamienie, bynajmniej u mnie nic takiego nie ma miejsca, mimo ze zdarzylo sie w ciagu tych 4 dni ze zjadlam sporo ptasiego mleczka, czy tez chipsy, w sporej ilosci. Zdaje sobie sprawe ze alli nie jest tanie i przydaloby sie ograniczac tluszcze jak tylko sie da, by osiagnac skutek, ale czasem nie moge sie opamietac zwlaszcza ze jestem przed okresem, wtedy mam wilczy apetyt. Przyznaje ze po alli nie chce mi sie jesc, tak ogolnie. Gdybym ich nie brala, wpieprzalabym jak koń, tydz przed okresem, a tak nie jest. JAk narazie nie za wiele wiecej moge powiedzieć o alli bo to dopiero 4 dzien.Planuje w miesiac schudnac 6kg. Jesli mi sie to uda, bede chwalić w niebiosy to cacko. rok temu 75 kg - z therm line II 65, dzisiaj 65 razem z alli - cel 60

OD momentu kiedy zaczełam brac alli czyli w niecały miesiac zrzuciłam 7 kg, czuje sie swietnie i nie mam skutków ubocznych..... obecnie od tygodnia waga stoi w miejscu....

Gość Isia27
zastanawiam się nad zakupem,tylko nie wiem czy warto?

Gość City
Hej, ja kupiłam opakowanie 84(?) kapsułki ??? w każdym razie to większe ;-) i już jestem po kuracji. WAGA DZIEŃ 0 : 81 kg WAGA DZIEŃ 45( nie brałam preparatu regularnie, więc można powiedzieć, że kuracja się przedłużyła): 72 kg Kręciłam z pewnym facetem i byłam pod dużą presją, żeby schudnąć, więc by schudnąć m.in. postanowiłam kupić alli. Było to poważne zauroczenie z mojej strony, więc presja tym większa. Jednakże jeszcze nim zaczęłam używać preparatu facet zaczął spotykać się z inną... Porzuciłam myśli o odchudzaniu, ale podjęłam pomysł zdrowego odżywiania się. Skoro jednak alli miałam już zakupione to pomyślałam bez większych oczekiwań, że połączę je z moją nową zdrową dietą, bo "nie zawadzi". Ale generalnie to byłam nastawiona na powolne, długodystansowe, zdrowe odchudzanie ;-) Nie ważyłam się zbyt często, ale z tygodnia na tydzień kilogramy zaczęły spadać jak szalone ! Ani się obejrzałam, a schudłam o jakieś1,5 rozmiaru i to naprawdę bez większego wysiłku, bo: 1. ani razu nie poczułam głodu 2. byłam aktywna fizycznie, ale nie do przesady 3. zero efektów ubocznych Podsumowanie: Muszę przyznać, że PREPARAT DZIAŁA, o co go nie posądzałam, a kupiłam go jedynie w akcie desperacji. Ostatnio wpadłam przypadkiem na TEGO faceta. Zobaczymy jak się potoczą sprawy ;-) POWODZENIA W ODCHUDZANIU DZIEWCZYNY !

biore alli od okolo 10 dni. i od wczoraj mam luźne żółte stolce. może to żółć? boże , az sie przestraszylam!! nie wiem co to jest , moze zespół nadwrażliwego jelita? wiec od dzisiaj nie biore juz tego leku. odstawiam go na troche. zobacze czy po odstawieniu objawy żółtej biegunki przejdą...tak się boje...czy ktos miał podobne objawy?prosze o odpowiedz edi36@vp.pl

Gość annant
w aptece mozna kupic olej parafinowy mietowy i takie ma samo dzialanie jak alli a koszt to 4 zl.

Gość Bea71
Jakiś czas brałam Meridię15, z efektów byłam zadowolona. Jednak wycofali z aptek te tabletki i jestem załamana( Meridię przepisywał mi lekarz) . Zastanawiam się teraz nad ALLI. Coś muszę z sobą zrobić...widok w lustrze zaczyna mnie przerażać:(

Gość iwonat
Witam wszystkich.Chciałam sie z wami podzielić swoimi doświadczeniami z alli.Co prawda nie mam dużej nadwagi ale jestem drobnej kości i przy moim wzroście164- 68,5 kg.to dużo a tym bardziej że wszystko gromadzi się na brzuchu.Jak zaczełam się odchudzać miałam 93 w pasie,właśnie zakończyłam opakowanie 42 kapsułki.Nie licze za bardzo gram tłuszczu w jedzeniu ale staram sie mało jeść a często i istotna zmiana to taka że mój ostatni posiłek kończy się najpużniej o 19-ej.Obecnie mam 87 cm w pasie.Po tym pierwszym opakowaniu było wszystko o.k.Lużne tłuste stolce przynosiły radość bo było widać że to działa.Tłuste bączki się zdarzały ale wszystko do opanowania,bez żadnych rewolucji.Teraz zaczełam drugie opakowanie od dwuch dni się nie wypróżniałam i dzisiaj się zaczeło,po śniadaniu jak usiadłam na kibelek to nie umiałam zejść,dobrze że nie pracuję bo nie wiem co by było,ciągłe uczucie parcia na stolec chociaż wcześniej już wysło maksymalnie wszystko co mogło wyjść,jeszcze teraz o godz.16-ej czuję sie obolał ale już przechodzi,dzisiaj nie biorę już ali.Zastanawiam sie dlaczego tak mnie przytkał przez te dwa dni!!!?To co dzisiaj przeżyłam było straszne,uważajcie naprawdę na to co jecie bo ja prawdopodobnie z czymś przecholowałm.Pozdrawiam wszystkich odchudzających się i życzę dużo wytrwałości.

Gość iwonat
Acha...zastanawiam się jeszcze czy w połączeniu z innymmi tabletkami,jak np.gripeks maja wplyw na alli.Może dlatego tak miałam bo byłam chora i brałam właśnie gripeks.

Gość caramellaaaaa
cześć! ja stosuje alli odponad tygodnia inarazie waga stoi:/ zaplacilam za opakowanie 84 kap. 180 zl. niby nie jem tluszczu a i tak rano ze mnie leci / polecam diete kopenhadzka! 7kg w 13 dni!

hejka ja stosuje ali od 2 tygodni i musze powiedziec ze tłuszzce ze mnie wycieka.Nie wiem ile waze bo sie nie wazyłam,ale mam zmaiar jutro to zrobic.

Gość ajawam powiemianczej
dziewczyny jak to mozliwe,ze Alli przestało działac,miałam pare dni przewy w braniu trzyt dni temu zaczełam znow brac Alli i nic,zadnego wydalania ani nic w tym stylu zadnyc wyciakających tłuszczy;/ co sie dzieje

Co do alii to faktycznie jest to chyba jedyny środek, który cieszy się aż tak dobra opinią;) No ale co się dziwić, jak działa... Tylko że jest straszeni drogi. Ale powiem wam, ze udało mi się znaleźć w sieci za mniej niż pół ceny:http://www.e-lek.pl/105086,alli-kapsulki-twarde,100245.html;jsessionid=AC4373532844DBF09D8530C4362DFD17 aż trudno uwierzyć, ile się przepłaca w stacjonarnych aptekach...

Gość hmm7890
w aptekach w polsce kosztuje od 380 do 440 na recepte

Gość meaculpa
rybka czy jak ci tam, przeczytaj sobie ulotke to bedziesz wiedziala co to za "zołć" denerwuja mnie takie glupie pytanie - to twoj kał dziewczyno! ja ok 3miesiace temo skonczylam opakowanie 84kapsulek, i bylam bardzo zadowolona, schudlam, musialam zrobic przerwe bo nie bylo mnie na nie stac poprostu, ale kilogramy nie wrocily w czasie tych miesiecy. teraz ALLI Welcome Back!!!!!!!!!!!!!!!! zaczynam znow

Gość a ja powiem ...
w promocji w aptece internetowej kupiłam wraz z przesyłką 84 tabletek za 75 zł. Przez dwa tygodnie nie było żadnego efektu i nagle okazało się że mam 2 kg mniej. Trzeba przestrzegać diety ale naprawdę jestem zdumiona rezultatem.

Gość schudlam 50 kg ...
ze srodkow jakie stosowalam najbardziej pomogla mi MERIDA, no ale jej juz nie ma :) ALLItez stosowalam i jedyne co mi odchudzil to PORTFEL ;/

Gość gina49
odchudzam sie z alli od 4 tygodni. Swoje doświadczenia opisałam na stronie alli . Ważyłam 90 kg Postanowiłam walczyć z nadwagą wprowadzając korektę do swojego trybu życia: wyelimowałam słodycze (prawie), wprowadziłam godzinę fitnesu w tygodniu i 1 godzinę intensywnego spaceru , poza tym zero jedzenia po obiedzie. Efekt 1 tygodnia był znakomity - 4 kg w dół. W kolejnych tygodniach równo po 1 kg w dół (nie wiem jak to sie stało) Jezeli chodzi o efekty uboczne to owszem yły na początku kilka razy ale wyłącznie po zwiększonej ilości jedzenia z dodatkiem tłuszczu (np. frytki). Biorąc alli nie mam ochoty na słodycze i nie ogania mnie chęć na zjedzenie czekokolwiek i w każdej ilości. Po miesiącu odchudzania z alli 7 kg mniej. Mam już drugie opakowanie alli w domu i myślę że na nim zakończę . Moim celem jest schudnięcie do 80 kg (jeszcze 3). Wiem że to za mało ale założyłam że po dwóch miesiącach zrobię przerwę aby utrzymać osiągnięty efekt. Potem może wyznaczę sobie nowy cel. Przy moim wzroście 164 cm docelowa waga 80 kg to nadal nadwaga ale zobaczymy, może kolejne wyzwanie do 70 kg???? Kto wie. Na razie aby do 80 kg. Trzymam kciuki za wszystkich odchudzających się.

Gość gina49
5 tygodni z alli . Ostatni tydzień to porażka - zero spadku masy ciała. Niby tak samo a jednak stop. Po dzisiejszym obżarstwie pewnie będzie kilo do przodu. help......

Gość gina49
po 8 tygodniach z alli 8 kg w dół - prawie 3 tygodnie waga stała w miejscu - w tym tygodni 1 kg w dół. Ciesze się . Do realizacji mojego celu poozastało 2 tygodnie i 2 kg. Trzymajcie za mnie kciuki. pozdrawiam

Gość bzibzi
witam serdecznie wszystkie kobiety które mają ten sam problem co i ja! chociaż udało mi się już trochę kilogramów zrzucić (spadłam z 87 do 64) to jeszcze mi mało mój cel to 55. Zakupiłam dzisiaj alli i zobaczymy czy mi się uda coś zrzucić?? zobaczymy napisze za ok tydz. będę ćwiczyć każdy dzień dam z siebie wszystko do usłyszenia

Gość biaanneeczka
Mam pytanie (może odrobinę niedyskretne ;)) do osób, które stosują Alli. Jestem młodą osobą ze znaczną nadwagą, tabletki biorę już 4 tydzień. W zeszłym tygodniu powinnam dostać miesiączkę, a tu nic... Czy wiecie może, czy Alli ma wpływ na cykl miesiączkowy? Czy może go zaburzać? Miałyście takie problemy? Z góry dziękuję za pomoc ;)

Gość gina49
Z mojego doświadczenia alli ma wpływ na cykl miesiączkowy. Ja nie mam okresu od 2 miesięcy ale może to początek menopauzy ?? Mam 49 lat.