Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLIALLIALLI

ALLI- czy Ktoś ma doświadczenie z tym środkiem wspomagajacym odchudzanie?

Polecane posty

ja biore Alli 2raz.Za pierwszym razem przez 1,5miesiaca schudłam 10kg.a teraz biore go 2tygodnie i schudłam 6kg.Więc uważam że ten preparat działa.Stosujac sie do ulotki to na pewno każdy schudnie.Ale jeśli je sie tak jak zawsze i oczekuje sie cudu to nie ma szans.Ja odstawiłam tłuszcze,wogule zmieniłam jedzenie-przestałam wcinać chipsy,pizze,jakieś mięsa z sosami a przeżuciłam sie na lżejsze jedzenie-serki,chuda kiełbasa,ciemny chleb.I oczywiście troche wiecej ruchu i efekty są.Nie można schudnąć nie zmieniając nic w swoim życiu.Coś za coś.A najśmieszniejsze dla mnie jest to że piszecie że dostajecie "sraczki"-trzeba czytać ulotki i ograniczyć tłuszcz.Życze powodzenia i nie poddawajcie się.

Gość Aliszia 25
Witam do tej pory stosowalam linee noi schudlam 6kg ale bardzo malo jadlam noi udawalo sie a teraz po 2miesiacach patrze ze waga stanela noi tak mysle zeby zaczac stosowac alli.Mam tez pytanie czy alli zadziala na nowo czy dalej kg beda mi spadaly?prosze o odpowiedzi ,pozdrawiam

Gość poprostugrubas
dajcie sobie z tym spokoj...szkoda kasy i zdrowia...przestaniecie zazywac to waga powroci podwojnie...wszystko to pic na wode...jedyni ktorzy na tym korzystaja to ci co to sprzedawaja...zazywalem to wiem...nie ma to jak ruch...rowerek i takie tam...pozdro

Gość Aliszia 25
Hallo pomozecie mi prosze wie ktos cos wiecej na ten temat?

Gość alli nieee
Hej. Zazywalam ali jakis czas i prawda jest taka ze szkoda kasy jak trzymalam diete to wydalalam pomaranczowy tluszcz a jak czasami sobie pozwolilam to tez wydalalam pomaranczowy tluszcz tak wiec trzeba caly czas nosic wkladki zebys niepoplamila sobie spodni czyli jedna wielka porazka a co do spadku wagi nie zauwazylam jakichs szczegolnych zmian tak wiec odradzam.:)

Gość Aliszia 25
No sama nie wiem ale jestem w desperacji bardzo bym chciala jeszcze schudnac a poza tym jest duzo pozytywnych opini o alli wiec chyba raczej sprobuje mam nadzieje ze mi pomoze ;P

Witam, jem alli 3 dzień i przez pierwszy dzień nie było mi nic ,natomiast w 2 dzień zaczął wylatywać ze mnie pomarańczowy tłuszcz , który zobaczyłam w wc podczas gdy robiłam siku-dokładniej podczas parcia na siku wyleciał mi ten tłuszcz.Natomiast 3 dzień to był już początek koszmaru alli... Po zjedzeniu śniadania i połknięciu tabletki za jakieś 2 h dostałam biegunki i wymioty , które od tabletki były zabarwione na niebiesko. do tego okropny ból w żołądku(czyli góra brzucha)... Szczerze mówiąc po tych przygodach, patrzac na alli ,które leży u mnie na stoliku mam ochotę je wyrzucić przez okno...To co dziś przeżyłam było podobne grypy jelitowej... Efekt ten napewno był z mojej winy, ponieważ zrobiłam sobie sałatkę z oliwą z oliwek i do tego były m.in orzechy wiec coś co ma dużo tłuszczu,ale nie sadziłam ,ze po zjedzeniu niewielkiej ilości ,az tak mnie złapie... Dzień pewnie spędzę w łóżku i w wc.... co to efektów będę pisała w późniejszym czasie... Nie sugerujcie się forum najlepiej wypróbować na sobie

Gość Grazynka5213
HIT od dobrych kilku miesiecy wsrod moich znajomych robi BTL Medica SLIM. O dziwo firma nie reklamuje sie w prasie czy tv, o nich prawie nic nie slychac a efekty maja fenomenalne. Przyjaciolki chudna srednio 14-17kg w ciagu 3 miesiecy! I na prawde widac zmiane z 'kury domowej' od obiadkow z 2 dan i deseru do fajnych lasek, ktore nie musza chodzin na fitnesy! Troche sie wstydzilam z nimi o tym gadac wiec kupilam na allegro btl medica i zaczelam stosowac... perwszy miesiac i juz 6,5kg mniej :) Dokupilam kolejne opakowania dla siebie i tesiowej. Ja w drugim miesiacu stracilam kolejne 5 kg, a tesciowa w pierwszym schudla, 4kg, ale tylko dlatego, ze ma kolano uszkodzone i nie moze prawie chodzic.

Gość Zbysio24
BTL medica tez polecam. 15kg w 2 miesiace!

Gość Gdynianka34
.Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu Chiński meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM lub ASYSTORSLIM i itp. Chińskie wynalazki. Zawsze tylko naturalny susz ziołowy. Oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybet zioła schudłam tak 16 kilogramów..

Gość orlistat
Alli , Orlistat czy Xenical - wszystko to to samo w sumie super srodek jesli sie go lyka z rozwaga i swiadomoscia Zalety : szybka i WIDOCZNA redukcja wagi Wady : czeste latanie do kibelka i "sranko" tłuszczem tak jak kolezanka wczesniej pisala :) W miesiac schudlam 5kg , ale potem zaszlam ... no i wiadomo .... dlugo nie bede go brala - dlatego odsprzedam moj zapas ORLISTAT Hexal 60mg ( inaczej ALLI czy XENICAL) Opole, cena za op. 150 PLN Opakowanie 84szt z waznoscia do 05/2017 pochodzenie : Niemcy przy zakupie kilku paczkek jestem w stanie jeszcze obnizyc ciut cene Moge wyslac za pobraniem , lub zalatwic to jakos przez Allegro (normalnie Allegro usuwa takie aukcje) Przy wyslce do innych krajów - kwestia dogadania Preferuje rowniez odbior osobisty kontakt mailowy : pse2@op.pl pozdr

Gość Advertiser6666
Alli 60mg Orlistat (84 kapsułki) - SPRZEDAM Produkt z Wielkiej Brytanii Data ważności :03/2017 Produkt w 100% oryginalny! CENA ZAWIERA KOSZT WYSYŁKI ;) Więcej info proszę kierować na maila: advertiser6666@gmail.com lub GG: 57992313

Gość Alina_22
Alli stosowałam wraz z dietą i nic nie pomogły. Schudłam dopiero jak zaczęłam ćwiczyć, przeszłam na dietę Sandruni, przestałam jeść słodkie, w efekcie - 8 kg. Więcej o tej diecie można przeczytać na tej stronie https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość gość
ja ostatnio znalazłam stronkę doping-online.com, no w zasadzie to koleżanka mi poleciła, ale to nie ważne, na której sobie kupiłam właśnie oryginalny czeski xenical(to jest właśnie tak jakby polski alli bo też ta sama substancja czyli orlistat) i do tego adipex retard...powiem tak że efekt , lepszy niż sądziłam mam za sobą 2,5 miesiąca odchudzania zostały mi jeszcze 2 tyg do tej pory zrzuciłam 26 kg mam nadzieję że dobiję do -30kg :)!!!mogę z pewnością potwierdzić oryginalność tabletek zamawianych z tamtej strony. dodam że jestem osobą która wybrała w życiu chyba wszelkie dostępne suplementy na rynku i nic... no ale co się dziwić, suplement to suplement to nie to samo co lek :) teraz na reszcie czuję się dobrze w swojej skórze :)

Gość aniusiak75x
Ja przyjmuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl z tej stronki zamawiałam i nie mam żadnych skutków ubocznych a przyjmuję już 2 miesiące , ale wiesz nie tylko łykanie tabletek bo zmiana nawyków żywieniowych i ćwiczenia ja rower stacjonarny i basen.

Gość gość
Xenical sprzedam 84 szt 120 mg oryginalny polski( okazało się że jestem w ciąży

Gość gość
anna.anna@onet.pl odsprzedam

Gość gość
Up

Gość gość
jak ktoś potrzebuje to sprowadze orginalny zamiennik alli z czech ta sama substancja czynna orlistat 60 mg 84 kapsułki - wystarcza na kurację miesięczną / izabelaanna@onet.pl przesyłka z sprawdzeniem zawartości lub odbiór osobisty

Gość gość
Dziewczyny ,żadna chemia nie pomoże tak jak zdrowy tryb życia.Podstawa to dieta i aktywność fizyczna .Mi w utracie kilogramów bardzo pomogła ta dieta http://dieta-lux.pl/44535 :) już w pierwszym tygodniu spadło mi z wagi 3 kg

Gość gość
Ja stosuję i działa już na trzeci dzień widać tłuszcz w kale ( pływają oka ,i widać po spuszczeni wody ze tłusta powierzchnia jak to przy myciu tłuszczu zimną wodą) ale nie jest to jakaś sraczka :/ może gdybym jadła smalec to by do tego doszło , ja tam lubię np kiebaske na gorąco a te tabletki blokuja wchłanianie tłuszczu więc jagbym jadła chude mięsko :)

Gość gość
Działają ok 6 kg na miesiąc ,jak ktoś chce w dwa tygodnie to to nie pomoże bo tu jedząc tłusto i tak się chudnie ,np czipsy są kaloryczne bo tłuszcz ale łykając orlistat który chamuje wchłanianie tłuszczu mamy niskokaloryczna przekąskę ;)

Gość gość
Ja zażywam i jestem zadowolona

Gość salsi
orlistat w 2,5 miesiąca i 3 kg to wielki sukces (+ok 10000 kroków dziennie). Kiedyś fajnym lekiem był isolipan bez recepty ale go wycofali - w na nim schudłam jakieś 7-8 kg w 3 miesiące. Nie czułam się wcale źle po tym leku jak to wmawiano w mediach. Ja mam w ogóle jakiś "zemulgowany" tłuszcz bo nic się prawie nie ściągnęło przy lipolizie 9 lat temu.

Gość Bernadetta47wawat

Ja stosowałam alli i ładnie na nim schudłam, zamawiałam jakieś 3 miesiące temu z tej strony http://medicot.pl/alli-tabletki-gdzie-kupic/

Gość ..........

Xenical to silniejsza wersja alli na receptę.  Mozna go kupic xenical tutaj z internetowych konsultacji lekarza Tinyurl.com/Xenipolsk  

Gość Ule

Phenq Fatburnsupplement.net