Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarepka z miodem

Ile Wam sie udało schudnac na turbo wn lub onz?...

Polecane posty

Gość Stasiek Zdw
Świetnie liczysz! Gdybym tak jak piszesz tracił 1 kilogram dziennie to przez 10 dni zgubiłbym ich 10, a ja pisałem o 6 kilogramach. Nie chcesz to nie wierz, Twoja sprawa. Myślałem, że to forum jest po to, aby napisać o swoich rezultatach. Taki jest temat pod którym pisałem.

Hey wszystkim! Od czwartku przechodze na diete Turbo WN. ;) Diete kupiłam już z dwa lata temu, ale nigdy nie mogłam sie zmobilizować, żeby zacząć ją stosować. No a poza tym ostatnimi czasu przybyło mi troche kg, wiec tym bardziej mam mobilizacje, w końcu niedługo wakacje.. Nie wiem dokładnie ile waże, w środe prawdopodobnie bede miała wage, wiec wszystko Wam napisze. Ogólnie mam problem z brzuszkiem i boczkami :( No i z ud też mogłoby troszke ubyć :( No ale nic.. Mam do Was kilka pytań odnoście Turbo. Po 1: Dużo czasu zajmuje Wam przygotowanie tych wszystkich posiłków? Po 2: Czy zamiast wołowiny może być wieprzowina i czy może być ona smażona? I czy kurczak to także może być pierś z kurczaka smażona? Po 3: Jecie chleb? Jeśli tak to jaki i z jakimi produktami go łączycie? Jeszcze nigdy nie byłam tak nakrecona na jakąś diete, wiec mam nadzieje, że bedą jakieś efekty. Bede o wszystkim pisać. A tymczasem czekam na jakieś odp. Pozdrawiam :)

Gość Stasiek Zdw
@Juulii Po pierwsze chciałem życzyć powodzenia i wytrwałośći! Ja osobiście nie jem chleba i trzymam się wszystkich, na pewno większości wskazówek z tej diety. Przygotowanie nie jest trudne. Rybka smaży się szybko, kurczak także, jajko gotujesz chwilę, warzywka kroi się raz dwa a owoce szybko wcina :) Co do wieprzowiny to możesz ją jeść ale tylko chudą szynkę. Jednak dla urozmaicenia polecam czasem kawałek duszonej wołowiny. Mam dziś taką na obiad :) Nie powinnaś mieć problemów z dietą! Jeszcze raz życzę powodzenia!

O ciesze sie, że odpisałeś :) Bo widze, że dziewczyny, które wcześniej pisały chyba sie wykruszyły :( Może chociaż Ty bedziesz mnie wspierał?:> A czyli rozumiem, że pierś z kurczaka może być? Najbardziej obawiam sie początków, pierwszego dnia.. bo są chyba ze 3 posiłki z grupy 1 czyli same owoce, wiec nie wiem jak na tym ujade :( A powiedz mi jeszcze.. Jesteś nadal na tej diecie, czy miałeś tylko jedną 10dniową partie?

Gość Stasiek Zdw
Możesz jeść wszystko co jest wypisane w grupach i przygotować tak aby było zjadliwe. A kolejność posiłków można zamieniać więc nie obawiaj się śniadania z samych owoców bo możesz zjeść np posiłek drugi jako pierwszy. Teraz nie pamiętam ale to jest tam napisane. Ja właśnie jestem na piątym dniu i jest to moja druga seria.

Gość Stasiek Zdw
A co do samych owoców w pierwszym dniu to ja jako facet nie miałem problemu więc nie martw się.

Wiem wiem, że można zamieniać kolejność posiłków ;) Jak mówisz, że Ty jako facet dałeś rade, to mam nadzieje, że mi sie też uda :) A powiedz mi czy robiłeś sobie przerwe miedzy seriami, czy od razu zacząłeś? I jakbyś mógł napisać ile ważyłeś na początku i ile schudłeś przy jakim wzroście? Z góry dzieki za odp. :)

Gość Stasiek Zdw
Bez przerwy zrobiłem drugą serię. Mój wzrost to 178 cm. Warzyłem 102 kg teraz mam 96 kg. To po pierwszej serii. Nie wiem ile warzę teraz.

No to ładny wynik, oby tak dalej :) Ja już sie tak nakreciłam na ta diete, wiec mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze. Jak bede miała wage napisze ile waże i zaczynam od czwartku. Moge liczyć na Twoje wsparcie w razie czego?:> Bo nikogo innego aktywnego tu nie widze :(

Gość Stasiek Zdw
Jasne, że możesz liczyć. A czemu odkładasz to do czwartku? Ja postanowiłem w poniedziałek, skoczyłem na zakupy i od wtorku była dieta. Cieszę się, że jestem na diecie bo dużo lepiej się czuję.

Obyśmy wkrótce cieszyli sie oboje :) A odkładam to do czwartku, ponieważ w środe musze jechać do Poznania na uczelnie, a od czwartku bede w domu, wiec bede mogła na spokojnie sobie wszystko zacząć :)

Gość JUZ drugi
Witam ja robię turbo wn po raz 2 1 raz stosowalem ją w wakacje ubiegłego roku bylo to 2x turbo + 1 raz odch na zawol i stracilem ponad 10 kg niestety w czasie zimy troszke sobie podjadalem dlatego teraz robie ponownie i licze na dobre efekty

Gość Amelia07
Hej ja jestem na tw od wczoraj Czuje sie super, pije bardzo duzo wody i jest o.k Mam 26lat i dwa porody za soba Synek ma 3miesiace i postanowilam ze czas na odchudzanie Mam mniej wiecej 160cm wzrostu i waze 60kg :( Mam nadziej ze wytrwam i uda mi sie troche schudnac Postanowilam ze nie bede sie wazyla przez te 9dni diety wiec efekty napisze w przyszlym tygodniu. Trzymam kciuki za wszystkich!!!!!

Gość Amelia07
No to ja juz jestem po 10 dniach Dzis rano sie wazylam i jest o 4kg mniej wiec super. Od razu zaczelam nastepny cykl Chce jeszcze troche zrzucic i jestem dobrej mysli po tych 10 dniach. Jak dla mnie dieta jest bardzo prosta w zastosowaniu ogolnie to wcale sie nie odczuwa ze jest sie na diecie bo nie czuc glodu. Dla mnie super!!!Oczywiscie jak to nalogowiec pilam kawe czarna bez cukru czasem nawet 2dziennie no i zdarzało mi sie jesc pistacje albo orzechy ziemne przed TV wieczorami. Mam nadzieje ze po nastepnych 10 dniach tez beda fajne rezultaty Napisze co i jak pozdrawiam

Gość Ciekawska Ewka
Witam. Właśnie chytam o diecie ONZ i zastanawiam sie czy to prawda! Dwa tygodnie temu zakończyłam diete kopenhaską i nie była warta tego męczenie sie! Straciłam 5 kg w 2 tyg. ale wróciły w tydzień! a bardzo uwarzałam na to co jem. Może mi ktoś napisać coś więcej o diecie ONZ? W necie znalazłam kilka wersji raz, że jest 6 posiłków a gdzieś indziej 4. Więc jak wy macie?

Gość Ciekawska Ewka
Już nikt tutaj sie nie udziela?

Gość MadziulaB
A czy ktoś mógłby mi tę dietę przesłać na mejla? Czytam w internecie i czytam, ale jadłospisu konkretnego nie ma, skąd to można wziąć? Jesli ktoś mogłby się podzielić to byłabym wdzięczna.

Gość Wannabeperfext
Ja mogę się podzielić. Moje drogie... planuje odchudzanie od poniedziałku następnego... jak wam szło układanie diet? robiłyście to wcześniej czy na spontanie? i jak rozsądnie rozłożyć te 6 posiłków? 8,10,12,14,16,18?

Gość Wannabeperfext
ps ja też na turbo :)

czesc , moze mi ktos prosze wyslac ta diete , poniewaz jestem za granica , nie mam dostepu do mojego kompa i nie moge sciagnac . Bylby ktos tak mily i skopiowal mi ja na meila , prosze . Chce zaczac ta diete , a nie moge ani jej sciagnac ani kupic ksiazki ! Prosze ! raczej chodzi mi o turbo , potrzebuje szybkich efektow. Oto moj meil: zawszemaaad@gmail.com

Gość Madalenka 66
Heja, ja na 3cim dniu już jestem diety turbo, wiele czytałam na temat tych diet i myślę że są warte zachodu. Kiedyś zaczęłam dietę turbo i skończyłam po 4 dniach (po prostu brak silnej woli), ubyło mi ok 1,5 kg i co najważniejsze to po przejściu do dawnych nawyków żywieniowych te kilogramy nie wróciły:) Mam nadzieję że teraz na tych 4 dniach się nie skończy i wytrwam do końca... Jestem dobrej myśli i wierzę że efekty będą ok.:)

Gość maaaada
Madziu , dasz mi prosze jakies wskazowki co do tej diety . Tez bym chciala ale nie mam do niej dostepu !

Gość zafrecona
Przesle mi ktoś? nie mogę ściągnąć z netu, bo mi nie działa : ( mój mail: oliolemka@wp.pl

Gość zafrecona
obojętnie czy zwykłe czy turbo- byle było

Gość ewelka12345
czyżby temacik diety turbo umarł? czy jest ktos kto dalej trzyma sie tej dietki?

Gość omina
Hej, chyba juz umarł, a powiedz chcesz ją może zacząć?

Ja jestem na tej diecie od wczoraj, jak jest ktoś jeszcze to chętnie porozmawiam.

Gość buziazuzia
Agnisia, ja jestem na diecie MŻ od dwoch tygodni i ubylo mi 4kg, ale bardzo spowolnil sie metabolizm, a slyszalam ze dieta TURBO przyspiesza metabolizm, mozesz mi napisac jakie są zasady tej diety?Moze ja zaczne jutro w takim razie?

hey ;) Własnie przymierzam się do dietki tylko mam dylemat czy wybrać właśnie Turbo czy raczej ONZ (od jutra start)..Co radzicie ? :) Pozdrawiam