Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

pragnąłbym podzielić się z Wami pewnym problemem jaki mnie nurtuje z lekka

Polecane posty

może to być i z lenistwa i z nudy i powtarzalności pewnych nawyków do których jest się przyzwyczajonym i nie ma chęci ani siły żeby coś z tym zrobić bo to jest ryzyko a ryzykuje się rzadko tym bardziej jak wszystko jest takie poukładane i monotonne ale to tylko taka refleksja...

Gość mardarynka
bo temat od pierwszego postu smutny jest brumko. Nawet jesli autor napisal to w sposob humorystyczny :(

córka pyta matkę -mamo kiedy będe wiedziała że to ten, że to prawdziwa miłość, żeby mu się oddać bez reszty ciałem?? - prawdziwa miłość jest wtedy gdy przyjedzie do ciebie mercedesem, da diamentową kolię, zaprosi na rejs swoim jachtem po morzu śródziemnym, da pierścionek z wielkim brylantem... -ależ mamo a braterstwo dusz?? a uczucia?? -daj spokój, to głupoty które wymyślili komuniści żeby za darmo poroochać :):D:D witam wszystkich, szczególnie miłe panie👄 głowa mnie boli, nie wyspałem się, jestem zmęczony a żeby tego było mało to nic nie piłem... nie lubię pracować, wolę leniuchować tu z Wami:( a muszę zaraz wsiadać do mojego dzielnego bolida i szusować 400 kilometrów:( Nie lubię:(

Gość tym sposobem ajron
bedzie w swoim zwiazku przez nastepne 20-30 lat z ta mysla ckliwa ''czy aby to dobrze ze monogamia itp itp'' wspoczuc ajronowi co w metrze filozofuje nad swoim nieudanym malzenstwem

a myślicie że poligamia czy poliandria może się udać?? nie na boku cichcem, tylko oficjalnie mieć dwie baby czy dwu chłopów w domu?? (znaczy oficjalnie dla zainteresowanych, gdyż prawnie jest to ścigane)

Gość lepiej wspolczuc
zonie ajrona hahaha

Gość mardarynka
czasem od mysli sie zaczyna. Zycia nie da sie przewidzec. Moze zdarzyc sie, ze ktos inny przesloni mu caly swiat. I wtedy nie tylko myslenie bedzie. :(

niedawno na Planete był taki program gdzie właśnie tak sobie żyli w wielkiej zgodzie...:) ciekawe

wow, cóż za błyskotliwa pomarańczowa psychoanaliza z naciskiem na anal, bo całkowicie do doopy :) wbrew twoim bredniom moje małżeństwo jest całkowicie udane, więc wiesz co masz zrobić? tak, tak, właśnie to - z przytupem i w podskokach :) ps - nie przesłoni, bo nad porywami tego pikającego w klacie organu ścisłą kontrolę u mnie sprawuje taka szara galaretka chlupocząca w głowie ;)

Gość ta twoja szara galaretka
wyparuje z czachy pod wplywem letniego slonca

Gość mardarynka
zgodze sie, niektorzy maja galarete. Nie myslalam, ze ty rowniez :O

Gość i cyckow blondyny z metra

mandarynko, ja tam się cieszę, że mam tam w czaszce tą galaretkę mózgiem zwaną, jakby łatwiej się z nim żyje mimo wszystko :D

Gość tyle lat
edukacji na marne

e tam, czasem myślenie utrudnia życie. Człowiek myśli za dużo i złe myśli przychodzą do głowy... Ludzie bezmyślni są szczęśliwsi:) Nie mają refleksji które zaprzątają im głowę, tylko żyją odruchami i atawizmami;)

ee, na marne to nie, bo gdyby nie ta edukacja o dziś nie mógłbym być pasożytem żerującym na zdrowej tkance społeczeństwa i musiałbym ciężko pracować 💤

brrr...a mnie ta galaretka jakoś apetyt odebrała...:( na pewno z mózgiem jej nie kojarzę chyba że takim posiekanym...ble może zmienicie temat?

Gość mardarynka
nie robie nikomu psyhoanalizy. Pisze co czuje. to chyba forum tak? a te texty "tak, tak, właśnie to - z przytupem i w podskokach " swiadcza jedynie o tym ze nieopierzony gowniarz z ciebie. Tyle mojego.

mandarynko - to o psychoanalizie i przytupach nie było kierowane bynajmniej do ciebie, pisałem wszak iż pomarańczowa a nie mandarynkowa ta analiza była, prawda? ;)