Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika free

fryzjer żory

Polecane posty

Gość gość
każdy ma prawo pisać prawdę, nikt nie ma prawa szkalować innych i oczerniać, zwłaszcza gdy to może narazić na utratę zaufania klientów ....niestety ostatnie obrzydliwe kłamstwo o Trendach łatwo udowodnić.Mam nadzieję, że jednak spotkamy się w sadzie.Życzę refleksji.

Gość gość
Można udowodnić jeszcze wiele innych rzeczy o których tu sie nie bedziemy wypowiadac...co do szkalowania dobrego imienia to najpierw to dobre imie trza miec jako "osoba"....cieszy mnie fakt ze w Żorskich Trendach pracuja tak sympatyczne i mile fryzjerki ktore pomimo wielu trudnosci potrafia o dobro firmy i to nie tylko tych w Żorach dbać, bo takiemu miastu jak Żory na prawde brakuje dobrych "marek" i czegoś lepszego na Rynku jak tyko banków...zycze powodzenia i wielu zadowolonych klientow, co do sądów to nie straszne mi są kiedy wiem że mam czyste sumienie

Gość gość
hallo!pozdrawiam nocne marki

Gość gość
mnie też cieszy fakt że w Trendach jest super ekipa, dziewczyny wybieram sie do Was

Gość gość
Odpowiedz na post powyzej to ze fryzjer proponuje kosmetyk nie jest jakims nietaktem, a jezeli tak do tego podchodzic to nietakt jest taki sam jak proponowanie w banku ubezpieczenia do kredytu, ktore w rzeczywistosci nic nie daje, tyle ze kosmetyk mozesz kupic i nie musisz a w banku wybor jest sporadyczny, po za tym kosmetyki sa jednym z atrybutów fryzjera w tych czasach wiec nie widzę problemu, co do plotek to sa i raczej tego nieunikniemy, a fakt ze wiekszosc klientow lubi plotki nie negowalbym tego do momentu jak nie szkodza osobie o której sie plotkuje.A to czy fryzjer ma gdzies klienta czy nie nie zależy od kupowania kosmetykow czy dodatkowych zabiegów pielęgnacyjnych, poprostu jednych sie lubi innych nie, jak w życiu codziennym. I jeszcze na koniec wszyscy chcieliby obsluge na wysokim poziomie..a to niestety koszty, wiec nie ma co liczyc na frykasy placac sto kilkadziesiąt zł za kolor i obciecie, ale oczywiscie zawsze znajdzie sie ktos kto do obcięcia doklada ciasto kawe i co tam jeszcze ma.. fryzjer ma byc fryzjerem a nie barobusem serwujacym przekąski i obiadki, a jezeli klienci chca takiego rozpieszczania to niestety musza wybierać albo niska cena albo dodatkowe bonusy i wyższe rachunki.W zupełności zatem wystarczy usmiech, rozmowa i dobra usluga za rozsądną kwotę, bo cala reszta jest niepotrzebna.

Gość gość
barobusem!!! Hahahaha :-))

Gość gość
a ja jeszcze dodam że proponowanie kosmetyku jest też w trosce o podtrzymanie efektu naszej pracy.Bo co z tego jeśli klient wyjdzie zadowolony z koloru jeśli po 2-3 tygodniach wypłucze kolor bo będzie używał najróżniejszych szamponów i odżywek różnych producentów(tych najtańszych), źle dobranych.Staramy sie jak możemy, szanujcie też naszą pracę, bo czasem i klient już od wejścia bywa niemiły, arogancki, a my jesteśmy tylko ludźmi.prawda fryzjerzy?

Gość gość
do pani dwa posty wyżej-kolor z obcięciem za sto kilkadziesiąt to mało????ja uważam że cena w sam raz.pozdrawiam,aha! a metoda typu przyjść wcześniej i poobserwować jest bardzo dobra.Przy okazji po kątach sie rozejrzeć....

Gość gość
barobusem???a co to jest?

Gość gość
Fryzjer powinien dodadzic pielęgnację włosów przy zabiegu koloryzacji bo inaczej farbowanie nie ma sensu ale niestety klienci wiedzą lepiej i zamiast dac zarobic małym firmom to idą do rosmana czy innej drogerii bo po co dac zarobic swoim, lepiej niech obcokrajowcy sie dorabiaja, pomijajac fakt ze drogeryjne kosmetyki sa tylko namiastką tego czego potrzebuje wlos po zabiegach chemicznych

Gość gość
No właśnie, a później sie wymaga wysokiego poziomu uslugi jak przez kilka tygodni klientka myje w pantin pro, przychodzi z wlosami w kiepskim stanie i wymaga zeby kolor był taki jak na palecie, zeby wlosy byly miekkie i blyszczace, a sama nic w tym kierunku nie robi zeby bylo lepiej tylko fryzjerzy winni bo wlosy spalone suche itp a jak maja nie byc skoro sie o nie nie dba! 2 godziny raz na 3 miesiace u fryzjera nie pomoga.Ale to nie ma szans sie zmienic chyba ze zmieni sie ludzkie myślenie.

Gość gość
piszmy o tym!zmieniajmy to myślenie! nie przypadkiem profesjonalne kosmetyki są duzo droższe od drogeryjnych-tam są aktywne składniki, poza tym są dobrane do konkretnych włosów i potrzeb.Drogie Klientki, naprawdę zależy nam żeby Wasz włos był piękny cały czas inaczej nasza praca nie ma sensu

Gość gość
No jakoś żadna nie komentuje tego, mysle ze kobiety uwazaja fryzjerow za naciagaczy bo proponując cos dodatkowego musiałyby więcej zaplacic a to juz uwazaja za niepotrzebny zbytek, przeciez w swoim przekonaniu dbają o siebie, kupuja szampony odżywki no to czemuż sie czepiamy, przeciez w telewizji reklamuja produkt ktory kupuja, to czego można oczekiwać wiecej..zenujace jest jak pytam czym pani myje i slysze no mam szampon z apteki..bądź pytam o odzywke i co slysze? Nie uzywam bo mi sie wlosy tluszcza..i naprawde szczerze powiem ze w tym momencie odechciewa mi się robic cokolwiek, bo to co zrobię, powiem i tak odbije sie od sciany ale nie trzeba udawac ze sie nic nie dzieje bo sie klientka obrazi wiec od kilku tygodni mam to gdzies, nie doradzam, nie polecam kosmetykow robie podstawowe uslugi i gowno mnie obchodzi czy wlosy beda zdrowe czy nie, jak nie chca dbac to łaski bez, wkoncu każdemu osobiscie powinno zależeć na tym żeby było wszystko ok a jak nie to nie

Gość gość
No masz rację jak klientom nie zależy to czemu nam ma zależeć wkoncu to ich głowy czlowiek sie stara i co slyszy wzamian? Drogo..za szampon 50 zł poszaleliscie..albo już kupilam w auchanie..rece opadaja ale co możemy zrobic? Nic jedynie olać to i tyle, wkoncu każdy ma wybór a jak nie umie wybierać ..

Gość gość
Jakość tych samych kosmetyków dostepnych z różnych źródeł niekoniecznie musi być jednakowa ale Ty tego nie wiesz

Gość lejdi gaga22
hehe dobre, mało zarabiasz...to ja jeszcze jedno pytanie postawie w takim razie....dlaczego wiekszosc fryzjerów i byc moze nawet ty farbujecie wlosy farbami z supermarketów? może tez malo zarabiacie? po prostu ta sama polityka jak z innymi towarami.....dlaczego dajmy przyklad piwo w jakims lokalu kosztuje 7 zloty a w sklepie 3? tak masz racje jest to sciema i nic tylko jak wyzysk firm....licza tylko pieniadze...takze nnie placi sie za prace tylko za marke...im lepsza marka tym drozsze uslugi czy kosmetyki...proste

Gość gość
jak cie nie stać na usługę w salonie i piwo w lokalu to twój problem.

Gość gość
nie po prostu jest żalosne przepłacać 200% za coś co do końca nnie musi być lepsze od tego co jest tańsze

Gość gość
Taa ale ty chcialabys wiecej zarabiac na tym co robisz co? Dentysci tez grabia ile wlezie 30 zl za tubke wypelnienia a 300 za zab to co sie dziwisz twoje podejscie wynika z braku szacunku do ludzi albo z braku kasy bo ktos kto ma pieniadze placi i nie zastanawia sie czy dal 30 za duzo i czy moze przypadkiem w kiosku kupi taniej, a jak chcesz miec super farbę na wlosy to nie za 80 zl nikt nie bedzie skakal kolo ciebie za 30 zl ktore zostaje z takiego rachunku na czysto i oferowal super kosmetyki, dobre sciecie tylko po to bo nie masz ochoty wiecej zaplacic

Gość gość
Niska cena = farba z marketu + brak umiejętności

Gość gość
Polecam daisy w Pszczynie panią Kasię super babeczka

Gość gość
a możecie rozmawiać bez złośliwości?

Gość gość
No ja tylko poleciłam fryzjerke matko zaraz musi być reklama co niektóre to niech się puka w lep!!!!!!!!!

Gość gość
Dobra ale my tu o Żorach mówimy co do Pszczyny to jeździmy tam do parku

Gość gość
Rozmowy o cukrze na forum o fryzjerach komus sie nudzi, sluchaj lalka jak masz ochote to chodz sobie nawet za dopłatą gdzie tylko chcesz, nie masz bladego pojecia co piszesz, a tym bardziej pojecia o farbach farbowaniu i kosmetykach, ,twoj ideał to farba z Garnier bo w tv ja pokazali i myslisz ze panienka z reklamy ma ja na sobie do tego szampon z dove i dzinsy z targu chcesz tak, masz tak ale szanuj tych ktorzy nie lubia tandety i nie wmawiaj ze kola z biedronki jest rownie dobra jak oryginalna.

Gość gość
"Dwie identyczne usługi" chyba w zakładzikach z Ostrego cięcia bo napewno nie na poziomie normalnego salonu.

Gość gość
Szkoda czasu na te wypociny.

Gość gość
Nie kumam o co ten spor, jedna ma pretensje ze ktos ma wysokie ceny a ona chodzi taniej to niech sobie chodzi nawet darmo kazdy chodzi gdzie chce

Gość gość
Uważaj z wyzwiskami bo na ciebie nikt nie napisal zlego slowa a pienisz sie nie wiadomo o co