ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 no i jedno mnie zastanawia nie zaszybko ta waga pada u mnie? Cos mi sie to dziwne wydaje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 kurde pożeram literki to przez myśl o lodach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak planuję 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 No właśnie zapomniałam Ci pogratulować spadku wagi;) Gratuluję!! U mnie na wadze dzis tak samo jak wczoraj,wiec nie zmieniam stopki,liczę że jutro ruszy;) Poprzednim razem na SB też mi szybko leciała na 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanilia5 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 slyszalam ze do 3 dni traci sie wode z a potem dopiero tluszcz :) ale musze przyznac ze waga Ci szybciutko leci w doł... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuleczkaaa Napisano Kwiecień 22, 2009 Ja mam problem bo mi chyba wyraźnie brakuje węglowodanów. Muszę poczytac trochę publikacji , ale nie mogę sie skupic, Czytam jedno zdanie 5 razy i nadal go nie rozumiem. Jak tak dalej pójdzie to chyba zrezygnuje z diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 o wodzie wiem ale i tak mnie dziwi. Zwlaszcza ze nie jem wszystkiego light itd ale pewnie karmienie piersia tez ma na to wplyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 anuleczka bez urazy ale cos tu mącisz . Nie moze ci brakowac wegli bo te wegle jesz tylko ze sa zdrowsze a nie przetworzone rozumiesz? Sa wegle i jest tluszcza ale zdrowy. Mi sie zdaje ze to kwestia twojej psychiki - chyba nie jestes gotowa do dietowania i pewnie odliczasz czas kiedy te 14 dni sie skonczy a to nie o to chodzi. Zeby sie odchudzic to najpierw trzeba sie do tego pozytywnie nastawic a nie jak jakas katorga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak planuję 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Tak ja też wiem o wodzie ale na SB naprawdę obwody spadają już w pierwszych dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 nie mierzylam sie jeszcze zresztą jakos nie potrafie tego dokladnie zrobic. Chyba bede musiala sie markerem wysmarowac cala zeby wiedziec w ktorych miejscach mierzyc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak planuję 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 anuleczka mi też sie wydaje że źle się psychicznie nastawiłaś na dietę.A może kiepsko sie czujesz na zmianę pogody... U mnie leje dziewczyny:( masakra a rano taka piękna pogoda była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuleczkaaa Napisano Kwiecień 22, 2009 ja sie przyłącze chętnie może masz racje , moze to kwestia psychiki Dla mnie to nie jest żadna katorga , chciałam zacząc dietę tylko po prostu dziwnie się czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 kochana to na bank o psychike chodzi - ja od wrzesnia planowalam tę diete i tak mnie ruszylo 18 04 powiedzialam a co tam na kolacje bedzie rybka :D i tak mi zostalo. Nie brakuje mi chleba ziemniakow makaronow itd nie mysle o9 tym wcale. Zamiast rozmyslac o tym co stracilam mysle o tym co zyskam :D:D:D:D a zyskam ladny tylek i zdrowe serce :D to wole to niz ziemniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuleczkaaa Napisano Kwiecień 22, 2009 U mnie jest piękne słoneczko , więc to na pewno nie pogoda. Moze przyczyna jest taka , że przez ostatnie 2 dni wstawałam o wczesniejszych porach niz wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuleczkaaa Napisano Kwiecień 22, 2009 Ale powiem szczerze , że nie moge sie doczekac kiedy bede mogłą zacząc jesc owoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 aniu tylko pamietaj by z tymi owocami nie przesadzac jak zjesz jablko to nie jedz juz chlebka. Nie mozesz zjesc kilka jablek w ciagu dnia najlepiej powli wprowadzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 ktos robił te cudo ????? 1. delikatne placuszki twarogowo-waniliowe - dwa jajka - kostka twarogu 0% (250g) - słodzik (ja dałam 3 tabletki) - aromat waniliowy - cynamon - oliwa z oliwek do smażenia Wymieszać widelcem jajka z serem, dodać aromat i cynamon. Jak kładłam na patelnię po łyżce stołowej i robiłam cieniutkie i dość małe placuszki bo inaczej ciężko będzie je obrócić. Smażyć aż brzegi zaczną się rumienić i delikatnie przewracać na druga stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 ania zrob sobie tego omleta na przekąske i przejdzie ci chandra :D omlet z czekoladą nie ukrywam, że przepis zapożyczyny od kogoś z innego forum - chyba na www.kuchnia.o2.pl ): usmażyć omleta z dwóch jajek; kiedy już się zetnie położyć 3 kostki gorzkiej czekolady, złożyc omleta i chwilę poruszać patelnią - czekolada się stopi, a my nasycimy się, zaspakajając nasz apetyt na słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 o te lody mi chodzi :D Lody cynamonowo - pomarańczowe Składniki: - serek Figura light - aromat pomarańczowy - cynamon - kakao - słodzik Przygotowanie: Bierzemy 2 miseczki i do każej wkładamy po pół opakowania serka i minimalną ilość słodzika. Do pierwszej miseczki dodajemy cynamon i kakao, do drugiej kilka kropel aromatu pomarańczowego. Dobrze mieszamy, żeby powstała jednolita masa. Teraz bierzemy umyte opakowanie od serka i na zmianę wkładamy raz warstwę jasnego serka, raz ciemnego. Opakowanie "zamykamy" folią spożywczą i wkładamy do zamrażalnika do czasu jak się zamrozi. Po zamrożeniu polewamy pojemniczek z wierzu gorącą wodą, wykładamy nasze lody na talerzyk i posypujemy delikatnie kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuleczkaaa Napisano Kwiecień 22, 2009 Moze ja zbyt restrykcyjnie przestrzegam tej diety. Dzis byłam w sklepie i nie kupiłam gorzkiej czekolady , bo na opakowaniu było ze zawiera glukozę. Dzięki wielkie za wsparcie i porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak planuję 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Fajne te przepisy;) A do tych placuszków to surowe jaja?Może głupie pytanie ale ja w kuchni to najlepiej parzę kawę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 czekolada gorzka o zawartosci powyzej 70 % kakao np lindt ma takie i chyba wedel sprawdz tą mozna oczywiscie nie calą ale dwie kostki nie zaszkodzą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuleczkaaa Napisano Kwiecień 22, 2009 Niedługo musze wychodzic , może zrobie tego omleta po południu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 kochana surowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak planuję 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 :D dzieki a u mnie znów słoneczko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak planuję 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Byłam troszkę z małą na dworzu korzystając z ładnej pogody.Znów się zachmurzyło:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 O MATKOOOO - dziewczyny ten omlet wymiata jest boski cudowny wspanialy kochammmm życie polecam bo zajebisty :D Ja dala czekolade bez cukru taką dietetyczną ale tez poezja i polalam tego omleta jogurtem naturalnym z aromatem waniliwym. zaraz zrobie deser kawowy moze postac kilka dni w lodowce takze jak mnie wezmie na slodkie to polec do lodowki i juz bedzie na mnie czekal. I wiecie co jogurt naturalny wymieszalam z aromatem poma dalam mpol lyz slodzika i wstawilam do zamrazarki bede miala ala loda jak zglodniej kiedys. Chce zrobic troche zapasow na wszelki wypadek. I dania glowne tez ugotuje wiecej i pomroże sobie np te gołąbki . O jaka ja szczesliwa:D kto by pomyslal ze dwa jajka zdzialają cuda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 z wrazenia pisac nie moge. A synek je az mu sie uszy trzesą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak planuję 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 :D A jaki słodzik kupiłaś?Był w Rossmanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 nie bylam w rosmanie - po drodze zobaczylam ze zrobili nowy sklep ze zdrową żywnośćią. Takie soje i inne i tam byl jakis niemiecki HUXOL kupilam taki sypany jak cukier ale ten slodzik tez wymiata :D ale wiecie co nie ma galaretki bez cukru :(:(:( nigdzie nie znalazlam. kupilyscie gdzies ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja sie przyłącze chętnie 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 ide robic ten deser jak skoncze to wpadne:D DESEREK KAWOWY Składniki: -230ml mleka 0,5% -2 białka jajek -2 łyzeczki kawy rozpuszczalnej -2 łyzeczki zelatyny -3 łyzeczki slodzika Wykonanie: mleko przegotowac, dodac kawe. Zelatyne wymieszac z 4 łyzkami zimnej wody, podgrzac do rozpuszczenia.Wystudzic, połaczyc z kawa, wstawic do lodowki. Z białek i slodzika ubic sztywna pian Dodac doi tężejacej kawy i delikatnie wymieszac. Pozostawic w lodowce do całkowitego stęzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach