Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolonyyyyyyyyyyyyyy

Rozwódki szukajcie rozwodników!!!!

Polecane posty

Jestem rozwodnikiem i pisze głownie do tych kobiet które ta negatywnie wypowiadaja sie o rozwodnikach pisze głownie do kobiet które śą od 30 w górę i akceptują nie większa różnice wieku niz 10 lat starszy mąż. Czy wy jesteście jakieś nie dorozwinięte emocjonalnie że wypisujecie takie rzeczy. Macie do dyspozycji 3 rodzaje facetów jeśli chcecie założyć normalną rodzinę 1 Wolni kawalerowie który dotychaczas nie byli w staółym związku w wieku pomiedzy 30 a 40 lat, facet który wieku np 35 lat nie był wstanie wtakim wieku stworzyc ani jednego trwałego zwiazku żeby zamieszkac z kobieta np na 2 lata to niedorozwoj emocjonalny wiekszości wypadków . 2. Kawelerowie wfałszywi to tacy którzy wprawdzie nie maja formalnego zwiazku ale byli w ielu i iniczym sie nie roznioa od rozwodnikow bo maja takie same obciazenia z przeszłosci jak ci fomalni rozwodnicy 3. Formalni rozwodnicy niczym nie różnia się od grupy drugiej z wyjatkierm tego że kobietom łatwiej pod wzgledem prawnym sciagaaać z nich alimenty jeśli rozwod był z orzeczeniem o winier faceta Ludzie rozwodzą się lyub rozstaja zroznych powodów facet mogł być np. dobrym mezem ale trafił na zła kobiete która go zdradzała Wazne jest to jak zachował się po rozwodzie zwłaszcza jesli w zwiaku były dzieci czy utrzymuje z nimi kontakt itp Ja rozwiodłem sie z własnej inicjatywy bo byliśmy niedopasowani seksualnie z zona plus jeszcze w kilku innych sferach i wiedziałem ze jesli z nia zostane bede ja notorycznie zdradzał a uwazałem że na to nie zasługuje i jest to sprzeczne z moim kodeksem honorowym którym starc sie w zyciu kierowac. Uważam że w tym wieku o jakim pisze zwłaszcza jesli chodzi o facetów po 35 roku zycia najbardziej podejrzana grupa dlam kobiet sa faceci z 5 grupy bo to w wiekszoisci wypadków niedorozwoje emocjonalne Wszystkie rozwodki serdecznie pozdrawia, zasługujecie na 2 szanse i jak tylko wyciagnełyscie wnioski z pirwszego małzeństwa i bedziecie otwate na nowe znajomości to trafim sie wam prawdziwa miłsć. Je jestem obecnie w zwiaku opartym na miłości iz anmierzam z ta kobieta spedzic reszte zycia jest ode mnie 10 lat młodsza wiec mam nadziej ze zdazymy jeszcze z 3 dzieci:-)

Gość gość
. 2. Kawelerowie wfałszywi to tacy którzy wprawdzie nie maja formalnego zwiazku ale byli w ielu i iniczym sie nie roznioa od rozwodnikow bo maja takie same obciazenia z przeszłosci jak ci fomalni rozwodnicy 3. Formalni rozwodnicy niczym nie różnia się od grupy drugiej z wyjatkierm tego że kobietom łatwiej pod wzgledem prawnym sciagaaać z nich alimenty jeśli rozwod był z orzeczeniem o winier faceta xxx Nic dziwnego, ze żona rozwiodła się z takim analfabetą i tłumokiem, który nie widzi różnicy pomiędzy rozwodnikiem płacącym alimenty na byłą żonę, a kawalerem bez żadnych zobowiązań, co rozstał się z obcą dla niego kobietą z którą wcześniej mieszkał, bądź się spotykał.

Gość gość
A co z rozwódką bez dzieci? Też ma szukać sobie wyłącznie rozwodnika?

Gość gość
A w czym jest lepsza rozwódka bez dzieci od rozwódki z dziećmi? Rozwódka to rozwódka. Trzeci sort...

Gość gość
trzeci sort to coś takiego jak ty. Spójrz w lustro :D:D

Gość gość
Zadna normalna kobieta go nie chce to siedzi na kafe i stęka, ze rozwódki są bee. Pewnie, najlepsze to te stare panny przechodzone ze stadem nieślubnych bękartów ze zbiorówek w bramach. :D

Literowki w moim wpisie wynikaja z szybkiego pisania ale rozumiem ze sens zrozumiałas chyba ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo to jest prawdziwy objaw analfabetyzmu nie wystarczy umiec składac literki. To Ja sie rozwiodłem z żoną a nie ona ze mną i nie była to niczyja wina po prostu sie nie dobralismy a ozenilem się w bardzo mlodym wieku

Nie bede sie odnosil do wpisow gdzie nick nie definiuje jasno plci osoby i nie jest podany wiek

Dla mnie nie ma zadnej roznicy pomiedzy rozwodka bez dzieci a kobieta po nieformalnym zwiazku tez bez dzieci. Wole nawet rozwodke bo widac ze jest na siebie zdolna wziac odpowiedzialnosc za swojego faceta skoro zdecydowala sie kiedys na slub. Natomiast obie te kobiety wole od kobiety wolnej która nigdy nie była w stałym kilkuletnim zwiazku gdzie mieszkała z facetem

Gość gość
No, ty starcze, to z pewnością możesz sobie woleć i przebierać w pannach i rozwódkach, jak w ulęgałkach ;):)

Gość gość
Z rozwódkami sie wiążą brzydale,obszczymurki,lesery i patafiany co mają problem poderwać singielkę taka prawda.

Gość gość
Silgielki nie moga poderwac bo singielki lataja za Zonatymi .

Gość gość
wczoraj ty się związałeś z wiejską, podstarzałą singielką i teraz wychowujesz dziecko zupełnie niepodobne do ojca :D

Gość zzzZniecierpliwiony
Nigdy nie związałbym się z rozwódką ani podstarzałą singielką. Dla mnie to są twory albo potwory. Jak kto woli. Takiej kobiecie nie mógł bym zaufać.A rozwódce w szczególności. Już raz daną przysięgę złamała. Złamanie następnej przyjdzie łatwiej . To tylko kwestia czasu.

Gość gość
Ja bym wolał rozwódke od singielki bo singielki wyżej srają niż d**e mają!

Gość gość
singielki łapią dzieciatych rozwodników i się cieszą że ktoś je chciał :D

Gość zzz Zniecierpliwiony
Jest powiedziane. Kobieta jest winna posłuszeństwo mężowi. A mąż ma szanować żonę Jeżeli nie ma posłuszeństwa to i nie ma poszanowania.Jeżeli posłuszna nie jest to cudzołoży.Nie każdy z cudzołożnicą chce się zadawać. Cudzołóstwo nie polega tylko na aspekcie fizycznym ale i psychicznym.Kobiety zdradzają fizycznie i psychicznie. Zdrada psychiczna jest gorsza od fizycznej. Mężczyzna z reguły jak zdradza to zdradza fizycznie. Kobieta podobno bez miłości seksu nie uprawia, poza nielicznymi wyjątkami. Te kobiety wychowywały mamusie . Które rozpłaszczone i rozklepotane nadal ronią łzy . Krokodyle łzy. Prawo podaży i popytu. Nie będzie podaży to i nie będzie popytu. A wtedy nie będzie cudzołóstwa. Człowiek wierzący wie , że jest przykazanie boskie " nie cudzołóż ". Wie na czym to przykazanie polega. Wie np. ,że nie weźmie oddalonej żony / rozwódki / bo będzie cudzołożył.. Nie można żyć na zasadzie """ Panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek""". Świat idzie w złym kierunku. Kobiety słabe , chciwie słuchają tzw. kobiet wyzwolonych , nowoczesnych, co gorsza przekazują te informacje swoim dzieciom. Wychowując je. Robią to zarówno świadomie jak i nie świadomie. Stąd też coraz mniejsza ranga rodziny i małżeństwa. A jeśli ta ranga , wypracowana przez wiele pokoleń upadnie , to pozostanie Sodoma i Gomora. A co za tym idzie całkowity upadek ludzkości , człowieka. Ewa już raz skusiła Adama. Przez co ludzie są śmiertelni i obarczeni różnymi chorobami , klęskami ,wojnami itd. Teraz zamiast jabłka są inne wynalazki. Diabeł nie śpi. Ja nigdy nie zaufałbym rozwiedzionej kobiecie. Już raz przysięgała. W zdrowiu , w chorobie , w bogactwie , w biedzie ...nigdy Cię nie opuszczę. Następną złożoną przysięgę , przyjdzie złamać łatwiej.

Gość gość
zzz Zniecierpliwiony weź leki, bo majaczysz :D A jak to nie rozwiedziona kobieta opuściła tylko jej eks mąż ją opuścił, a ona wniosła pozew rozwodowy, bo ideał eks mężulek nie chciał wrócić to kto złamał przysięgę? "W zdrowiu , w chorobie , w bogactwie , w biedzie ...nigdy Cię nie opuszczę." A eks mężulek miał syndrom strusia i jak był problem to bach głowa w piach, a następnie ile sił w nogach :D:D:D

Gość gość
Więc nad(r)obne panie rozwódki - proszę pozostać za drzwiami i delektować się śniegiem i wodą z kałuży cool.gif x wodą z kałuży i śniegiem za drzwiami to sama się delektuj stara ruro śmierdząca

"""""" gość dziś zzz Zniecierpliwiony weź leki, bo majaczysz smiech.gif A jak to nie rozwiedziona kobieta opuściła tylko jej eks mąż ją opuścił, a ona wniosła pozew rozwodowy, bo ideał eks mężulek nie chciał wrócić to kto złamał przysięgę? "W zdrowiu , w chorobie , w bogactwie , w biedzie ...nigdy Cię nie opuszczę." A eks mężulek miał syndrom strusia i jak był problem to bach głowa w piach, a następnie ile sił w nogach smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif """" Kobieta jest winna posłuszeństwo mężowi. Jeżeli posłuszna nie jest niech nie liczy na jego szacunek. Wtedy zaczyna się problem. Problem , który się nawarstwia. Sama odpowiedziałaś , kto kogo opuścił. W zdrowiu w chorobie , w bogactwie i w biedzie.Myślałaś ,że będzie Cię po stopach całował? Bo wniosłaś sprawę o rozwód? Może by to robił , gdybyś w jego oczach nie straciła wszystkiego. Ty nawet mnie nie znasz a próbujesz mi ubliżyć. Wyobrażam sobie Twoje relacje z mężem i Twoje rozmowy z nim. Mam nadzieję ,że przynajmniej tej mentalności nie przeniesiesz na dzieci . Jeśli je masz.

"""" Rozwódki szukajcie rozwodników!!!! """"" Żaden mężczyzna raz ruszonej przez kogoś innego , nie ruszy na poważnie. Żadnej ruszonej kobiety.

Gość gość
zzz Zniecierpliwiony tłumok jesteś i brednie smarujesz. :D To już nie jest mój maż tylko eks mąż, a w zasadzie obcy człowiek dla mnie, bo ja mam męża (drugiego), który od ponad 20 lat całuje mnie po stopach. A od moich dzieci wara, bo taki prymityw jak ty to może im tylko buty czyścić. Mój obecny maż w porównaniu do ciebie jest mężczyzną, bo nie siedzi całymi dniami i nie skrzeczy na babskim forum tak jak ty to robisz, niedorajdo życiowa :D

Gość gość
aja jestem rozwodka ( z winy ex) i mam syna-poznalam kawalera i jesteśmy MEGA szczęśliwi!!!!!!! Generalizowanie to największa przypadłość Polaków !!!!!!!!!!!

Gość gość
a ja bym z checia poznal fajna rozwodke z Wawy z dzieckiem....30+ ale nie ma takich....:((( popisac posmiac sie na spacer pojsc.....ehh.... :(((zamieszac sobie w glowie....eh

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość karmel88
ja również jestem rozwiedziona, tez przechodziłam przez różne fazy i tez było mi ciężko..szukałam pomocy i zrozumienia oraz rady. zaczęłam pisać bloga. nie tylko dla rozwódek..po prostu dla kobiet. chciałam podzielić się tym co przeszłam, przekazać subiektywne rady i jakaś pozytywna energie. zapraszam do czytania i pisania rozwiedziona.pl/