Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem Cis zczerze

Czy do trenu pasuje długi welon?

Polecane posty

Gość powiem Cis zczerze

zastanawiam sie nad tym i zaczynam dochodzić do wniosku, ze jednak tren+ długi welon to zbyt wiele. Zgrabniej chyba będzie z welonem do łopatek. A Wy jak myślicie?

Gość patilllllllka
ja mam taką suknię i będe miała welon taki za tyłek troszke bo mi pasuje, ale taki prosty już mgiełkę bez żadnych haftów

Zależy jaka sukienka...jeśli jest w stylu Madonny i te sprawy i welon jest dobrany pod sukienke to może pasować... ale ogólnie dla mnie tren plus dlugi welon chodzi mi o taki do ziemi i dluzszy to nie bardzo... ja sama mialam dlugi welon ale sukienka bez trenu byla bo nie lubie trenów..Najlepiej przymierzyc i zobaczyc

podobno jest zasada, że jak długi tren to welon jeszcze dłuższy na pewno do koronkowej sukni pasuje długi welon z koronkowym wykończeniem

ja mam suknie dokładnie tą : http://zaslubiny.blog.onet.pl/2,0,0,album.html i dostałam od tej laski też widoczny z fotce welon :) ale sama dokupiłam jeszcze krótsza mgiełkę taką za łopatki i właśnie też się nie mogę zdecydować :) jeśli długi to tylko do kościoła ale nie wiem czy w ogóle się zdecyduję, jeśli nie do koscioła to wykorzystam na sesji plenerowej :D

ja sie tez zastanawialam,suknia moja ma tren,ale mam tylko krotka mgielke, dlugiego nie chce,jest zbyt dostojne,mam wrazenie ze jestem upchana,do tego musze ciagle uwazac bo welon sie zaplacze,bo zle lezy jakkolwiek ide.a nie chce zeby na tym skupiac swoje mysli w kosciele.krotki bedzie wygodniejszy. ale dluzszy od trenu pasuje welon.jak najbardziej.