Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnnmjh

Najbardziej żenujące weselne zabawy!!!!

Polecane posty

...i to jest rozsądne wyjście dla tych,którym poglądy nie zmieniają się po paru kieliszkach wódeczki:):):)

Gość lenaoolena
3 rayz zlapalam welon i tak raz bylo to jajko i pocalowac sie w usta z ztym co zlapal ( mialam wtedy 17 lat i okrutnie sie wstydzilam bylo to mega krępujące) , 2 raz tylko zatanczyc z tym co zlapal musznik ok , 3 raz musznik na udzie zawiązac i parner ma podniesc mnie i rozwiązac go zębami , dosc krępujące i o malo nie spadlam glowa na kafelki. Parner tak walczyl o flace, jeszcze mnie opierniczyl , że jej nie wygral. A co do innych , no cóż sa krępujące zboczone z lekka , ale po kilky glębszych ludzie nabieraja odwagi. Z tym kocem i sie kaldzie facet na babce jest oblesny i żeby ten balon nadmuchac jak babka siedzi na kolanach u faceta.

Zbieranie na wózek polega na tym, że świadkowie stoją z 2 koszykami, po jednym na małżonka, grana jest jakaś muzyka i płaci się za chwilkę tańca z młodymi tzn wrzucasz do koszyka 'co łaska' i robisz odbijanego :). Dlaczego uważacie, że to żenujące? Idzie tylko ten, kto chce, nikt nikogo nie zmusza a i czas nie jest długi-max 3 piosenki. W moich stronach to jest popularna zabawa na każdym weselu.

Gość code regon one
hahaha jak pcha tą blondyne!! :D:D:D ale co to ma być, wesele w sklepie?????!! wtf????

Gość spirited away
koszmar...dlatego nie bywam na weselach, po ślubie zmywam sie do domu. Nie dosc ze żałosna muzyka (najczesciej) to jeszcze te durne oczepiny.

Gość przyrodni nie gorszy
Skąd wiesz jak jest na weselach jeśli na nie nie chodzisz? Naoglądałaś się żałosnych filmików na youtube i myślisz, że każdy się zadowala tandetnymi zabawami z podtekstem?

Gość spirited away
pamiętam z dzieciństwa i z nagrań weselnych.

Gość przyrodni nie gorszy
No to masz pecha że otacza cię towarzystwo gustujące w takich "zabawach".

Gość mam czarny nick też
ja uwielbiam takie zabawy!! :d bez nich nie ma wesela i tyle w temacie.

Gość ja widzialam kiedys na
youtube taka zabawe ze chlopak mial udawac jak posuwa dziewczyne na podlodze...zenada na maxa

Gość ale wiocha o maskra
wyjebał bym taki zespół na zbity pysk

Bywają takie kapele,co takie "żenujące zabawy" serwują w trakcie seta muzycznego.Trudno wtedy zwiewać za stoly,wychodzić na zewnątrz,bo za chwilę znowu grają.A tak naprawdę gdy na weselu brak zabaw,podnosi się larum.Gdy zabawy są też jest zbyt seksownie i żenująco.Trzeba się określić

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.:)

Gość hehehe te wypowiedzi
niektóre przyśpiewki są zryte ale przecież to przed weselem można ustalić co chcecie/ czego nie chcecie itd przecież płacicie za to.

Gość wszystkie są jednakowe
szczerze to nie znam nie-żenującej zabawy weselnej, wszystkie są kiczowate.Nie wiem po co ludzie się tym osmieszają.