Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaa

moja siostra nie napisala podanie o skreslenie z listy studentow i teraz musi..

Polecane posty

Gość gffffffff
ten Facet powiedział wyraźnie - że jeśli Cię skreślili to nie mają prawa naliczać, bez względu czy pisałaś rezygnację czy nie.

tylko dla mnei to dziwne jak moja siostra 6 mc nie chodzila na zajecia a oni teraz sie z tym obudzili i zadana zaplaty? ona nie ma zaliczonego 1 semestru a oni naliczaja juz drugi:O i co nadal jest studentka mimo iz 6 mc nie bylo jej na zajeciach? a niby skreslaja z listy studentow jak sie iles tam razy nie pojawi

Gość gffffffff
Kacyk - chodzi o to, że teraz Nas i tak już nie ratuje żadne pisemko, bo kasę naliczyli nam za wcześniejsze miesiące. A podanie nie działa wstecz.

no ale ona nie pisal rezygnacjia oni dpiero teraz naposali pismo ze beda wstrzynac postepowanie w spr skreslenia

i co teraz ma napisac podanie o rezygnacje? bo sama juz nie wiem

Gość gffffffff
agnieszka, niech przeczyta dokładnie regulamin albo umowę. jesli jest tam napisane, że skreślają za nieobecność, to za tą kasę nich na wakacje sobie jedzie :) u mnie jak byk napisane, zresztą babka w dziekanacie sama mi mówiła, że jak się nie rozliczy w terminie z indeksu, to skreślają. i gówno mi mogą zrobić.

Gość gffffffff
ja napisałam rezygnację, po pracy wyślę to pocztą, na wszelki wypadek niech jest. ale nie zapłacę za wcześniejsze miesiące, ni cholery. aż taka bogata nie jestem , by kasę w błoto wyrzucać.

Kocyk a nie Kacyk! :P Chodzi mi po prostu o to,że dziwie się,że od razu tego dziewczyna nie załatwiła.Bo jeśli za coś się płaci to lepiej formalności uregulować od razu.Jeśli nie przyjdzie list w którym informują o skresleniu z listy studentów bądź o tym,że samemu się zrezygnowało to dalej jesteś studentem.

Gość gffffffff
sory - Kocyk :) no wszystko ok. ale jeśli w regulaminie wyraźnie jest napisane, że nie zaliczony semestr równa się skreślenie z listy?

Gość jknolwdm
nie chce mi sie wszytskiego czytac, jesli Twoja siostra chodzi na studia zaoczne to neistety bedzie musiala zaplacic, jesli sa to studia dzinne to peirwszy raz spotykam sie z czyms takim jak zaplata za polrocze - to by bylo smieszne