Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrahent

1000 PLN na miesiąc

Polecane posty

nie będę się tłumaczyć z pobudek swojej oferty, bo nie czuję takiej potrzeby czy to jest moralne w waszych oczach, czy nie, mało mnie obchodzi

Nerwowość wkrada się w Twoje wypowieedzi a ja ciekawa jestem po prostu.

Gość baarbapapa
Podziwiam twoją kulturę słowa mario prawie na równi z twoją pewnością co do mojego potencjalnego zachowania... Mam nadzieję, że nie zarabiasz na zycie przewidywaniem przyszłości, bo raczej umarłbyś z głodu przy twoich umiejętnościach w tej materii :O A jaka ilość zer by cię usatysfakcjonowała?

@brum napisałem to, co napisałem, zanim przeczytałem twój wpis to nie jest żadna nerwowość, tylko niechęć odpowiadania na wszystkie pytania wszedłem tu załatwiać swoje sprawy, a nie zabawiać innych ;-)

Gość baarbapapa
wszedłem tu załatwiać swoje sprawy, a nie zabawiać innych to chyba kiepsko trafiłeś.. może jakieś odloty albo inne portale tego typu?

Też sądzę, że niezbyt trafnie wybrałeś forum ale może się mylę.

Przegadałeś już 4 strony z mizernym efektem jak sądzę.

faktycznie, nie jestem zainteresowana platnym sexem z czystej ciekawości pytałam o dzień tygodnia ale Ty na to pytanie odpowiesz tylko zainteresowanej, prawda? Szkoda, że nie chcesz o sobie nic napisać, jesteś inteligentny i dobrze się Ciebie czyta ...ale oczywiście szanuję Twój wybór i juz znikam, udanego polowania ;)

NIe tylko seks? Pewnie już o tym pisałeś ale nie przeczytałam wszystkiego.

@Barbie Dzięki za komplement, choć nie sądzę, abym na niego zasłużył. Szukam tego, czego mi brakuje. Skupiam się zatem na celu, a nie pobocznych przyjemnostkach ;-)

Tematu oczywiście. Jak będziesz płacił. Po każdym spotkaniu? Ryczałt?

@brum Myślałem o tym i doszedłem do wniosku, że po pierwszym spotkaniu zapłaciłbym z góry za drugie, by podnieść swoją wiarygodność, a jednocześnie przy próbie oszustwa nie ponieść zbyt wielkiej straty. Po jakimś czasie byłoby mi wszystko jedno: tygodniowo, czy miesięcznie.

Gość w zyciu też jesteś taki
zasadniczy i wszystko przeliczasz na czas i pieniądz, pewnie ojciec tego nauczył, może dlatego jesteś sam i nikt z toba nie moze wytrzymac a wiosna w pełni i hormony buzują i bzykac sie chce

Ciekawi mnie dlaczego za pieniądze. Ale pewnie masz swoje powody.

Gość to ma do rzeczy
że jestes sam i dość masz już samotności i nawet wolisz zapłacić byle nie być sam :P pewnie sie nie myle co

I jeszcze jedno :D Tylko pieniądze? Prezenty, ubranie, kosmetyki? Ty płacisz za wszystko?