Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

****** łabędzie na weselu *********

Polecane posty

myślimy nad zrobieniem takich łabędzi, jednak sie do konca wiem jak byloby lepiej, a wię 1. albo takiej wielkości i nasypac w nie cukierki i położyc w jakichś odstepach na stołach: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ade0ae736264801.html 2. albo takie 2 z obraczkami, ale o wysokości ok metra i żeby stały na korytarzu przed wejściem do sali. http://www.fotosik.pl/usun_zdjecie.php?dCode=b0aac9803e28d4e74ddf44677b2e07 JAK MYŚLICIe? które lepsze?

Gość bojaxliwa
pierwsze sa świetne. A potraficie coś takiego robić? to bardzo czaso- i pracochłonne

Gość plumikk
kicz..okropne

Pomysł to może i fajny bo się z czym takim nie spotkałam,ale jakoś nie do końca jestem do tego przekonana :)

Gość ejsido
nieeeee :) tylko nie to :) tzn samo wykonanie jest bardzo efektowne i ogolnie wielki szacun dla tego, kto potrafi cos takiego zrobic, ale to sie chyba nadaje jedynie do pokazywania w ramach ciekawostki, bo ogolnie, to jest to taka "wisienka na torcie" calego weselnego kiczu (ktory jest calkowicie niepotrzebny)

Gość bojaxliwa
plumikk, no jeżeli origami jest dla Ciebie kiczowate, to gratuluję:) pewnie lepiej sobie kupic ceramiczne, co?

Gość ale dlaczego by nie
dlaczega autorke tak odrazu besztac?:) ... mnie sie np. tam podoba!:) ... ale to czy cos takiego zrobic to zalezy od tego jaki bedziecie miec wystój sali.. czasem bardzo szybko mozna \'przedobrzyc\' ... a wtedy efekt jest naprawde tragiczny.. jesli jednak wiecie ze to w jakis sposob moze uzupelnic wasza dekoracje, i wogole chce sie wam cos takie zrobic (i tu SZACUN bo mnie by sila do tego nie zmusili!:D ) .. to chyba ladniejsze bylyby takie polozone na stołach!:) tak mysle:)

Gość impresja_12
Jeżeli już chcesz coś takiego to tylko te z drugiej fotki..te co łączą je obrączki i koniecznie ustawione bardzo blisko bukietów. Żeby nie było kiczowato kwiaty powinny być żywe i w wysokich flakonikach..pod nimi te łabądki z cukierkami ale wtedy tylko migdały w lukrze w kolorze białym i kolorze dekoracji.. Też robię z origami podkładki pod świeczniki i wcale nie jest to kicz ale trzeba to sprytnie w komponować w całość. Będziesz miała coś innego niż wszyscy. Wszystko zależy co jeszcze oprócz tego chcesz mieć na stołach.