Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ank.

Ile znacie par, gdzie przystojny facet byłby z brzydką dziewczyną?

Polecane posty

Gość Ank.

Ile jest takich par w waszym otoczeniu?

Gość nana89.
Hmm... znam taką gdzie beznadziejny facet jest z ładną dziewczyną :)

Gość karmelowe slonce
ja conajmniej jedna czyli ja i moj facet:P

Gość daliście się nabrać cwaniaki
dużo. oblookaj swoich znajomych na NK u mnie na ponad 300 ludz, gdzies 200 to faceci z tego może 100 ma pasztetowate laski.

Gość jolabylak
ja znam- on zajebisty- ale tylko z wyglądu, bo charakter do bani ( taki bez jaj ) ona mądra ale nic poza tym- i na dodatek straszna zołza

\"le znacie par, gdzie przystojny facet byłby z brzydką dziewczyną?\" CZYTAJ autorka jest brzydka i chce przystojnego faceta więc próbuje się dowiedzieć czy ma szanse ale nie pisząc wprost bo nie chce się przyznawać do tego, że jest brzydka i ma takie czysto fizyczne wymagania :D

Czasami widuję takie pary, ale zdecydowanie częściej w układzie - on niezbyt urodziwy, ona bardzo ładna. To tłumaczy, że dla kobiet jednak wygląd nie jest najważniejszy, w przeciwieństwie dla nas facetów :)

"To tłumaczy, że dla kobiet jednak wygląd nie jest najważniejszy, w przeciwieństwie dla nas facetów" to tłumaczy tylko tyle, że łatwiej być ładną kobietą niż przystojnym facetem albo, że masz wyśrubowany gust co do facetów a kobiety ci wiszą więc każda ładna 🖐️

bo prawda jest taka, ze w PL facetów naprawde przystojnych to szukać ze świecą można:P

oczywiscie, nie sluchaj brzydkiego, znajdziesz swojego ksiecia, ale spac juz, bo do szkoly zaspisz :D

choc prawda jest taka, że w związku na dłuższą mete uroda nie wystarczy, wtedy "zakochać" można się w "duszy" jesli do tego nie dojdzie zwiazek sie rozpadnie.

Gość maria zerfall
moja uroda jest kwestia mocno dyskusyjna, a dotąd miałam samych pięknych (mało tego! wszyscy byli obyci, inteligentni i dobrze zarabiający) nie mam żadnych widocznych fizycznych skaz, ale ubieram się po męsku, nie używam kosmetyków kolorowych i od dwóch lat zapuszczam brwi