Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polma

chce zakupić aparat cyfrowy,tani i dobry, podpowie mi ktos...

Polecane posty

Proponuję napisać wiadomość do sklepu Internetowego http://digital24.pl/ - jest to sklep typowo związany z aparatami cyfrowymi i cały osprzętem. Myślę, że gdy zgłosisz się do nich to bez problemu odpowiedzą Ci na wszelkie zadane pytania oraz doradzą jaki aparat masz wybrać.

Gość enecka
Jakiś czas temu dostałam w prezencie aparat sony z otosklep24. Taki sobie wypatrzyłam i dostałam dokładnie taki. Zdjęcia wychodzą rewelacyjnie, także jestem bardzo zadowolona. A, że nie jest to nasz pierwszy zakup od nich, to wiedziałam, że się sprawdzi.

Gość armatorr
Co myslicie o sprzecie marki Canon? Przymierzam sie powoli do zakupu jakiejs lustrzanki cyfrowej jednak nie wiem zupelnie co wybrac. W przedziale 2-3tys zl jest naprawde sporo propozycji. Mi glownie zalezy na jak najwyzszej jakosci zdjec - oczywiscie w danym przedziale cenowym. Dodatkowo do zestawu chcialbym dokupic jakas lampe blyskowa. Na jakiej podstawie nalezy ja dobrac? Widzialem kilka w tym sklepie https://fripers.pl/b/yongnuo/ jesli ktoras by sie nadala do moich zastosowan to prosze o namiar. Bede wdzieczny, pozdrawiam wszystkich milosnikow fotografowania :)

Gość czamoniu
Nie mam pojęcia co masz na myśli pisząc "dobry" bo wiele zależy do jakiego typu zdjęć potrzebujesz aparat. Mi sie udalo ze sklepu https://e-oko.pl/ kupic fajny, a co najlepsze bardzo dobrze mi doradzili jednak sprecyzowalem od razu do czego bede go wykorzystywal. To bardzo wazne.

Gość Dajmo
Warto zapytać tak jak powyżej napisano w sklepie e-oko.pl tam powiedzą jaki się najbardziej nada i wskazą któryś z ich oferty, bądź polecą jakiś z innego sklepu. Jak ja szukałem konkretnego modelu Nikona, którego oni nie mieli to mi polecili inny sklep w którym ten aparat był.

Gość xxxxxyyyy12
Ja mam canona ze sklepu e-oko.pl. Bardzo dużo fotografuję także był mi potrzebny właśnie taki dobry profesjonalny sprzęt. Na chwilę obecną moje marzenie się powoli spełnia i być może na następny rok już będę właścicielem firmy fotograficznej

Gość sparto33
Jeżeli chodzi o markę to z pewnoscia Sony - mialem w swoim zyciu sporo aparatow tej marki i praktycznie z kazdego bylem zadowolony a jesli chodzi o sklep to faktycznie https://e-oko.pl/ jest godny uwagi dlugo na rynku i naprawde szeroka oferta aparatow oby wiecej takich sklepow jak ten :)

Gość Miksos
Ten sklep kilka osób widzę poleca, sugerując się także opiniami na innej stronie zamówiłem tam aparat Sony. Paczka dotarła niedawno i jestem mega zadowolony. Aparat lepszy niż się spodziewałem, w dodatku cena konkurencyjna

Gość zomers
Jaki dokładnie aparat Sony zamówiłeś? Ja mam A6300 i przestał odpowiadać moim potrzebom chce sobie inny, lepszy kupić nie mam pojęcia czy ze sklepu e-oko.pl czy nie choc biore go pod uwage jednak najpierw musze dowiedziec sie jaki aparat bedzie najlepszy do nagrywania filmow?

Gość Domisxx
Polecam Ci Sony A7rIII - najnowsze dziecko Sony, umożliwia filmowanie w 4K w najwyższej jakości, bardzo dobra matryca 43mln pixeli, najnowsze rozwiązania technologiczne autofocusa. E-oko.pl ma ten aparat jak już tam szukasz.

Gość virttuta
Wow! Ten model Sony o którym piszecie faktycznie robi wrażenie poczytałem recenzje na jego temat i każdy sobie chwali. Czy w tym sklepie e-oko.pl można wziąć coś na raty czy to raczej nie wchodzi w grę?