Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnmjyhkh

kobieta, atrakcyjna, 38 lat i od roku NIC

Polecane posty

Gość 42....
ja jestem sam i chwilowo niezainteresowany relacja ale czysty sex ? czemu nie ....jestem 178, 78 i na slasku

Gość 42...
tez nie naleze do brzydali

kobiety kolo 40 to naprawde desperatki hihihi sama nia jestem jedna roznica- sam seks mi nie wystarcza;to nie ja... kobiecie z dzieckiem jest o wiele trudniej :-)

Gość bnbnmjyhkh
mnscac-wybacz, nie mam zamiaru rozwiewać Twoich wątpliwości:)) Jeśli poprawi Ci się nastrój , nie wierz. Jest mi to doskonale obojętne:)) A wracając do tematu, właściwie fajne jest takie czekanie na to, co się wydarzy. Szkoda tylko, że akurat dzisiaj nie uda mi się zrealizować moich fantazji. Okresy "postu" bardzo rozwijają wyobraźnię. I nie myślę o perwersji. Gdy od ponad roku nie jest się dotykaną przez mężczyznę, ...

Gość mnscac
bnbnmjyhkh-bo ty chłopa na stałę szukasz i nie mozesz trafic na takeigo ktory i by ciebie na stałe chciał.Taka prawda.

Gość bnbnmjyhkh
mały wóz - boisko jest, nawet spore:)) Ale aż takich poświęceń nie wymagam. Myśliwiec? To nie byłoby dyskretne:))

42... zaden facet nie przyzna, ze jest brzydki... nie wiem byc moze mam takie szczescie... wiekszosc moich rowiesników wyglada jak moi starsi wujkowie; oczywiscie zdarzaja sie rodzynki- facet tak wymuskany, wystylizowany, ze az strach go dotknac- kojarzy mi sie jedynie z zigolakiem :-)

Gość mnscac
chwilunia-masz lub miałąs problem ze znalezieniem fajnego mezczyzny tylko do seksu?

Gość bnbnmjyhkh
A dlaczego kobiecie z dzieckiem ma byc trudniej? Według mnie jest przeciwnie! Maluch odchowany, mieszkanie urządzone, a praca dobrze płatna:)) Męskich skarpetek prać już nie mam zamiaru. Jest tyle rzeczy, które mogłabym robić w tym czasie.... Zaczyna mnie przerażać myślenie kobiet, a nie mężczyzn. To straszne, chyba rzeczywiście zaczną wierzyć, że kobiety to desperatki:))

Gość bnbnmjyhkh
tzn. JA zacznę wierzyć.

Gość witaj w klubie ____________
mam 37 lat i ten sam problem :) albo gówniarze, których podryw wywoluje u mnie śmiech albo jacyś polamańcy życiowi, którzy najchetniej po 1 spotkaniu przekwaterowaliby sie do mnie , oczywiście z wyżywieniem ... ;) albo tacy , którzy wymagają bardziej terapii u psychologa ..... nie chce wysluchiwać historii czyjegoś nieudanego życia, bo ja swoją nikogo nie obarczam chce tylko tylko fajnego spontanicznego seksu !!!

Gość 42...
nie jestem wymuskany , tylko wygladam mlodziej, mam wszystkie zeby wlosy i niemam brzucha i zbyt wielu zmarszczek :D

o w morde! czyli raczej szybowiec wchodzi w gre. jeszcze pod oslona nocy bedzie bardzo dyskretnie. a co do poswiencen to raczej mysle o wspolnym skorzystaniu...

Gość bnbnmjyhkh
witaj w klubie - uff, jak miło! Podpisuję się pod tym, co napisałaś. I dziwi mnie, ze mężczyźni mówią o kobietkach pod 40-kę "desperatki". Kobiety w tym wieku mają poukładane, to co ma być poukładane. Gdy mówimy o potrzebach, nazywane jesteśmy nieczułymi sukami. Je też nie mam zamiaru być niczyją terapeutką:)) I ciągle wierzę, ze znajdę miłego człowieka, który będzie chciał spędzać ze mną krótkie chwile. Tylko tyle, ile będziemy potrzebować:))

Gość mnscac
:-) ale wy smiszne jestescie:-) przeciez seks to seks,a niech bedzie jakis wyrzalajacy sie facet oby nie był paskudny i dobrze mi zrobił :-) Przeciez nie trzeba przed i po konwersacji prowadzic. Wy naparwde chcecie faceta na staęł i nie chodzi o to aby z wami zamieszkał.Wy chcecie faceta ktory osobno mieszka,ale jest wasz na staęł.Bo jakbyscie chciały tylko seksu,to nie wkurzało by was,ze jakis gownairz was podruywa.Po waszych postach od razu mozna wyczuc,ze chłopa na steł chceci,tylko aby do was sie nie przeprowadził,ale był wasz i do seksu i do innych spraw towarzyskich.

mnscac do seksu nie mam problemu, tylko ze pzrestalo to byc zabawne... moze za pierwszym drugim razem z cekawosci czy jakis facet poleci na starsza z dzieckiem- bez problemu; problem raczej w mojej glowie- co mi po fizyce?

Gość mnscac
bnbnmjyhkh-a co ma seks wspolnego z terapia :-) jak masz ochote tylko na seks to sie seksisz i pa :-)

Gość mnscac
chwilunia--no to jak to jest,ze autorka nie moze znaleźć faceta do seksu :-) widocznie mysli tak jak Ty,tylko nie chce sie przyznac,ze szuka nie tylko na seks.

Gość bnbnmjyhkh
mały wóz - wspólne korzystanie, jak najbardziej:)) Może być szybowiec:) Bombowiec trafiłby pewnie na pierwsze strony gazet:)) Aż tak nie chiałabym ogłaszać światu mojego powrotu do świata ludzi uprawiających seks:))

i nadal bede twierdzic, ze kobietom z dzieckiem jest tudniej... by udowodnic, ze jestesmy poukladane i super konczymy kolejny fakultet, uczymy sie nastepnego jezyka, jestesmy niezalezne, zaradne... i nie mamy juz czasu na "bywanie" tam gdzie "las" by jakies drzewko zwinac hahaha

no spoko, nie ma problemu zreszta jak sie po kilku zdaniach nie spodoba to zwijam zagle i bez urazu;)

Gość akarosa35
mnscac przestań i wyjdź, bo jesteś monotematyczna, aż żal cię czytać

Gość to jest prowokacja
Ktoś robi sobie jaja

Gość bnbnmjyhkh
a tu się zgodzę:) Gdybym nie robiła kolejnej podyplomówki, pewnie łatwiej byłoby znaleźć czas na jakiegoś wymagającego "terapii" pana. A tak, niestety, czasu mało, wolę go wykorzystać na pieszczoty:) A z drugiej strony, przed tymi pieszczotami wolałabym jednak chwilę porozmawiać:)) Tak z 5 minut;) mnscac - byle jakiego gówniarza jednak nie chcę. Seks - ok, ale nie za wszelką cenę. Nie mam wymagań wiekowych, intelekt nie zależy od urodzin.

Gość mnscac
chwilunia-no ja tez nie odeniam,tylko ,ze przezyłam tyle lat i poraz pierwszy usłyszałam,ze kobieta atrakcyjna ma problem ze znalezieniem faceta do seksu,tylko do seksu. Jezeli kobieta szuka do seksu facetya atrakcyjnego,inteligentnego z ktorym chce sie pokazac tu i owdze,chce z nim sepdzac czas,to niestety nie mozna nazwac to szukaniem faceta tylko do seksu,bo bywanie gdzies razem,długie rozmowy to juz zalązek zwiazku a nie sam seks. Weźcie przykład mezczyzn-oni szukaja do seksu i wtedy nie patrza aby kobieta była inteligentna,nie chca z nis sie nigdzie pokazywac,moze byc nawet nieładna,oby nie była odrazajaca,bo seks to seks i tylko dla seksu chca taka klobiete.

Gość bnbnmjyhkh
maly wóz - to jest całkiem dobre podejście do sprawy i tematu:)

Gość mnscac
bnbnmjyhkh-ja jestem momotematyczna,el ty takz etaka jestes.:-) a Kobieto,wiadomo,ze przed seksem zawsze o czyms sie rozmawia,rzadko bywa tak,ze osoby rzucaja sie na siebie bez słowa. I nie chodzi mi o byle kogo do seksu.Gdyby taki gowniarz był przystojny i miał ochote pofiglowac to nie chciałabys tego?MOze nie chciałabys,bo ty szukasz faceta na stałe.