Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

ide spac...........dobrej nocki zycze wszystkim.......... camember----> milego zakuwania, nie przesilaj za bardzo szarych komorek, pamietaj ze jutro tez jest dzien i lepiej sie uczy jak sie nie jest zmeczonym ;) Malgorzatko---> mam nadzieje ze z nozka lepiej i nie nudzilas sie dzis tak samo bardzo jak ja, ze Tobie znaczne lepiej minela niedziela ;) a na jutro zycze sloneczka i milutkiego dzionka :) do jutra :)

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~~~dobry wieczór Agnieszko :-)..cieszę się niezmiernie,że nareszcie napisałaś..jest mi smutno,że masz aż tak kiepski nastrój !!..doskonale wiem co to znaczy!!:o dzisiaj ja również nie mogłam znaleźć sobie miejsca w domu- myślałam,że już nie wytrzymam nerwowo -mam dosyć bezsensownego chodzenia z kąta w kąt..nawet nie miałam nastroju na czytanie książki :o...........a jutrzejszy dzień nie zapowiada się wcale lepiej !!..dobrze,że chociaż Ty pójdziesz jutro do pracy ,lepsza czy gorsza atmosfera ..ale..zawsze to między ludźmi !!............pozdrawiam Cię bardzo,bardzo gorąco..trzymaj się dzielnie...i..spokojnych snów !!!.....bbbbuuuziaki :-) :-) :-)..bdę czekać jutro na Ciebie !!....pppppppa!!

Gość małgorzata06
~~~ Agnieszko - to jak telepatia :-)..pisałyśmy w tym samym czasie..choć Twój post ukazał się wcześniej !!!.......pytałaś jak noga : no niestety jeszcze się nie zagoiło do końca ..nadal jest ten odczyn zapalny - przyznam mam już tego serdecznie dosyć!!- czego właśnie mnie tak się źle goi - nie wiem??!!:o ************************* raz jeszcze dobrej nocki!!..ja też powędruję już do łóżeczka- choć wcale nie chce mi się spać :o *************** do jutra!!! papapa

...kurcze nie fajnie ze nie chce Ci sie ta nozka goic....szukalas w necie cos na ten temat, moze ktos mial podobnie i cos na to poradzil... jakos nie moglam spac dzis i obudzilam sie przed budzikiem, mam troszku czasu to zagladam tu ;) sloneczko swieci od samego ranka, moze jakos przezyje w pracy ....byle do konca zmiany hehehe ;) milutkiego dnia zycze... pozdrawiam :)

Gość małgorzata06
~~~~~~ Agnieszko - jak fajnie było rano po włączeniu komputerka ,przeczytać od Ciebie wpis na naszym topiku :-) :-)..to takie miłe przywitanie !!!!!!!!...odnośnie gojenia mojej nogi próbowałam poszukać czegoś w necie o takich przypadkach-ale nic nie udało mi się znaleźć:o ..więc.. trzeba dalej jakoś funkcjonować i czekać!! **************** miłego dzionka i dużo słoneczka nie tylko w aurze ale i w serduchu !!!********************* ppppppppppppaaaaaaa!! buźka:-) :-) :-)

Gość camember
cześć wam:) ja właśnie wróciłam z uczelni, zjem coś chwilę odpocznę i jak zwykle siadam do nauki:( Małgorzata, mam nadzieje że wreszcie wszystko ładnie szybciutko ci się zagoi 🌻 jabusko, mam nadzieje że wszystkie nudne dni znikną jak najszybciej bezpowrotnie!

Gość małgorzata06
~~~~~~ u mnie dzień jak co dzień - nudny,smutny a..na dodatek wciąż dokucza mi ta nieszczęsna noga ;-)...jedyne fajne chwile ,to półgodzinna wizyta mojej psiapsiółki :-)..przytupała do mnie pomóc zdjąć te nieszczęsne opatrunki - sama nie dałabym rady- cięcia były pod kolanem..więc nie ma jak się samej do nich dobrać ;-) ************** może teraz będzie goić się lepiej - oby!!!! ************* zaraz siadam z nosem w telewizorze i..zaczynam maraton serialowy- bo co mi innego pozostało :o ****************** camember - wytrwałości w nauce :-) ************* jabusko - daj znać ,jak minął dzisiejszy dzionek,czy masz choć trochę lepszy nastrój?! ****************** trzymajcie się cieplutko..miłego popołudnia ...do zobaczenia wieczorkiem na topiku :-) :-) :-)...

czesc kobietki :) no i ja juz po pracy, albo dopiero po pracy....tez zasiadam przed tv czas na maly odpoczynek ;) tez mi nic innego Malgosiu nie pozostalo ;)...........a dzien jak co dzien, teraz odliczam do piatku... a w weekend odliczac bede do poniedzialku i tak w kolko... kurcze szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy :( mysle ze mialbysmy wiele tematow wspolnych na pogaduchy.... dobrze ze ktos wymyslil ten INTERNET....powinni mu dac nobla hehe.... ide sobie zrobic herbatke wlasnie jest reklama ... czy ktoras chce ??? ;)

.........zadna nie chce mojej cherbatki 😭 oj oj ..............................

Gość camember
ja chcę,taką mocną najlepiej:) a błąd każdemu może się zdarzyć;) a ja nie mam w ogóle tv, i nie wiem czy to dobrze czy źle:D

ooooooooooo czesc camember.....jak nauka ??? filmy sie pokonczyly moze i za chwile Gosia sie zjawi ;)

Gość małgorzata06
..dobry wieczór Kobietki :-) serialowy maraton dobiegł końca :-( ..i..od razu moje kroki skierowałam do komputerka na nasz topik!! :o ********** masz rację Agnieszko - bardzo szkoda że mieszkamy tak daleko :-( *********** miałybyśmy tyle tematów do obgadania i...nie było by NUDY - o nie!!!a ile herbatek wypiłybyśmy razem!!!!............ a tak - niedługo do łóżeczka,rano pobudka i...znowu cały dzień przede mną chodzenia z kąta w kąt - smutne :-( ****************

Gość camember
nauka do przodu baaardzo malutkimi kroczkami:( ważne że do przodu:) ale jakoś nie mam siły dziś do siedzenia w książkach... jabusko, napewno by było o czym rozmawiać gdybyśmy blisko mieszkały, szkoda:( i nuda stałaby się tylko wspomnieniem;)

no wlasnie tez tak mysle.... ze nuda mogla by sie schowac gdzies ;) ja juz wykapana i pachnaca, leze sobie w lozeczku i czekam az zachce mi sie spac... ( o dziwo mi sie nie chce, a tak wczas sie obudzilam, cosik sie ze mna dzieje hehe ) przegladam neta ....ale jakos nic nie widze ciekawego dla siebie, patrze na obrazki ;)..... Malgosiu od tego chodzenia z kata w kat to pewnie masz juz tak jak ja wydreptana sciezke ;)........... ciekawe czy liczenie baranow mi pomoze zasnac :o

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~tak masz rację Agnieszko - ile ja już narobiłam kilometrów chodząc po domu z kąta w kąt :p*********** ja też już wypluskana :-)i..czas do łóżeczka- choć przyznam,że nie chce mi się spać..ale..noga musi odpoczywać :o ************************ życzę więc spokojnych senków..i..mięciutkiej podusi ....do juterka...bbbbbuuuuuuuuuuuziaki na dobranoc :-) :-) :-)

w takim razie dobrej nocki zycze i kolorowych snow.... .............................do jutra 🖐️

Gość małgorzata06
...witam Kobietki !!:-)...dzisiaj wreszcie przełamałam strach po zabiegu i potuptałam na targ po warzywka i owoce ...i..to była jedyna rozrywka na cały dzisiejszy dzień !!..trochę się zmęczyłam niewygodą w poruszaniu.. ale..chociaż brzuszek jedząc te pyszności będzie miał radochę :p ***************** pozdrawiam Was cieplusieńko...sympatycznego dzionka...buziale :-) :-) :-)

czesc Malgorzatko :) ja po pracy tez udalam sie na osiedlowy ryneczek....widzialam jak kobitki nosza juz truskawki....wiec i ja sobie kupilam :D zrobie sobie mala uczte....za niedlugo zaczynaja sie seriale wiec bede ogladac i zajadac sie truskawkami ;).....Tobie zycze milego ogladania bo na pewno tez bedziesz ogladac :)...........do pozniej ;)

Gość camember
hej:) ja właśnie z uczelni wróciłam ;) też chętnie zjadłabym truskawki ale nie mam :( jutro kupię:) dziś rezygnuję z jakiejkolwiek nauki, odpoczywam:D zacznę od kąpieli i nabalsamowania się:)

czesc camember :D jak tam kapiel ??!! ...........tez juz sie wykapalam i nawet pieknie paznokietki sobie pomalowalam ;) masz racje ODPOCZYWAJ!!!!!!!!....czasem nalezy sie dzien wolnego....truskaweczkami moge poczestowac jeszcze cos mi zostalo ;) taaaaaaaaaaaaaaak pieknie pachna mmmmmm pychotka :):):):) znowu mi slinka cieknie...lece znowu po pare ;) Malgorzatko jak tam ogladanie ??? !!!

Gość małgorzata06
************ hm! moje truskaweczki też były pychotka :-)..trochę zgrzeszyłam łakomstwem - zjadłam całe 0,5 kg ( oczywiście w 2 porcjach:-) ) ..Agnieszko - w jakiej cenie są u Ciebie truskaweczki ..w Lublinie po 5 zł. za kg !! *********** camember - dobrze,że chociaż jeden dzień odpuściłaś sobie popołudniowe wkuwanie - taki luz jest czasami potrzebny a..jutro dla poprawienia jeszcze humorku - zafunduj sobie i Ty smakowite truskaweczki ( podzieliłabym się z Tobą ,gdybyś mieszkała trochę bliżej :-) ****************** serialowy maratonik dobiegł końca ..więc..trochę poszusuję po necie ,wezmę kąpiel..i..do łóżeczka **************

Malgosiu widze ze jednakowe mamy zachcianki ;).... kurcze to u Ciebie sa tansze.... u mnie sa po 6 zl... tzn tam gdzie ja je kupowalam....moze gdzies indziej sa w innych cenach....kurcze ale przeplacilam....a mieszkam w Bielsku-Bialej ;)........bylas kiedys juz w bielsku ??? ja w Lublinie nie bylam :( ............ zrobilam sobie jakas maske na wlosy, bo mam takie zniszczone....swoje naturalne mam krecone....codziennie rano je prostuje, bo nie cierpie swoich lokow 😠...swoj kolor mam blond ale oczywiscie zawsze marzyl mi sie platynowy kolor i mam pasemka biale....wiec moje wlosy sa bardzo zniszczone, po tych torturach....szukam jakiejs super ekstra odzywki albo maski...nie znacie jakiejs czasem ;) ....to tak poza tematem hihi........ :)

Gość małgorzata06
******* Agnieszko - niestety nie byłam nigdy w Bielsku Białej :-( ********* a odnośnie włosów - mnie też się kręcą a..ja wciąż zmagam się z ich prostowaniem - oczywiście bez używania prostownicy..nie lubię loczków :p ************** do mycia używam szamponu i odżywki z Avonu - najbardziej mi odpowiada ..a.. po każdym umyciu wielu mililitrów jedwabiu ,bo bez niego mam przysłowiowe siano na głowie :o ************ jestem szatynką ,ale robię pasemka blond- lepiej się czuję w takim kolorze :-) ************

ahaha nie wytrzymam .....tosmy sie dobraly :D........ ja juz siegam po kosmetyki "profesionalne" ze tak powiem bo te ze sklepu to nie za bardzo sie nadaja....ja niestety prostuje je prostownica inaczej nie wyszla bym z domu....codziennie je katuje i nie dziwie sie ze mi sie krusza i lamia...przegladam wlasnie allegro za jakimis maskami...ale w sumie nie widze tam nic ...bo juz wiele rzeczy mialam a tez kupowac odzywki za 100 zl to troszke przesada :(....

Gość małgorzata06
**************** Agnieszko - jeżeli mogłabym Ci polecić odżywkę to - Doliva ( Intensywna odżywka pielęgnacyjna do włosów z toksańską oliwą z oliwek) do kupienia w Aptekach - rewelacja!!!! ..ja byłam zachwycona - jeszcze troszkę mam w domciu !!..na pewno nie będziesz żalować :-)..cena przystępna ,śliczny zapach..a i inne kosmetyki z tej serii - uwielbiam ( krem do twarzy,do rąk,balsam do ciała ) - naprawdę super!! ********** spróbuj !! :-) :-)

Gość małgorzata06
************ no! na dzisiaj wystarczy już siedzenia przy komputerku..moja biedna nóżka musi odpocząć,bo zaczyna mnie już coraz bardziej pobolewać :-( ****************** zmykam do łóżeczka!!...więc..dobrej nocki..pięknych ,romantycznych senków******** papatki*********** do jutra :-) :-) :-) buziaki

o widzisz tego jeszcze nie mialam....a to jest do wlosow suchych tylko czy do roznych rodzajow wlosow ?? hmmm moze jutro sobie kupie i wyprobuje jak znajde ...jak znajde i kupie to Cie oczywiscie powiadomie ;) wlaczylam sobie wojewodzkiego na tvn ...kiedys lubialam go ogladac jak jeszcze na polsacie lecial a teraz to sie robi taki jakis na sile smieszny...kurcze trzeba by bylo do spania sie brac...