Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meridianka wesola

co ile sie kapiecie?powaznie !!!

Polecane posty

Gość meridianka wesola

ja 2 razy dziennie . przed praca i po i sie zastanawiam czy nie przesadzam ,bo m sucha skore .poza tym np teraz sie wykapalam i sie zastanawiam czy rano sie nie kapac przed praca . wiem ze to chore ,ale serio sie zastanawiam .

Gość pytanie podstawowe brzmi
w lato tez tak, w zime, jak sie mniej poce to raz dziennie, bo mam suchą skórę

Gość DDDUUPPPP
JAK JUZ ZACZYNAM SMIERDZIEC I KTOS MI O TYM POWIE...WODE TRZA OSZCZEDZAC..CO NIE?

Gość meridianka wesola
no bo ja sie w sumie nie poce duzo , bo mam spokojna prace itd , tylko jakas obsesje mam ze sie kapie zawsze przed praca . czasami usne bez kapieli np ogladajac tv i pozniej lece w bety ,ale przed praca zawsze nawet jak sie kapalam wieczorem

Gość patryk78787
alubicie sobioe wadzac cos w czasie kapieli lub inne techniki erotyczne ?:P

Gość meridianka wesola
tak rure spod kranu a co ?

Gość patryk78787
ja sobie lubię szlauchem od prysznica w dupę lać :)

Gość meridianka wesola
nie , wpycham sobie ta rure . wybacz ale nie rozumiesz topicu ale nic na twoja glupote nie poradze

Gość zacznij byc ...brudaską
jeśli się "teraz "wykąpałaś, a dziś/jutro idziesz do pracy i znowu "musisz", to ... nie jest wesoło :(

Gość ej ty czyścioszko
jak stosujesz różne żele pod prysznic to pamietaj o tym, że zawierają one sustancje potencjalnie rakotwórcze, a skóra jest bardzo chłonnym organem

Gość meridianka wesola
serio ? tzn ja prysznic biore ,ale zawsze ok 15 min , wiec to jak kapiel / sama mysle ,ze 2 razy to sporo dziennie ,ale jakos tak mam

Gość ej ty czyścioszko
tak kochana... wiec sie dodatkowo intoksykujesz... taka prawda, ze mydlo szare, mydlo kastylijskie sa bezpieczne jedynie na codzien reszta - od swieta bo po co dodatkowo pakowac w siebie chemie przez skore? malo tego w powietrzu i w jedzeniu?

Gość LLLOLLL
raz albo 2 razy dziennie

czeste mycie skraca zycie skora sie zdziera czlowiek umiera! ja sie myje raz dziennie :-P

Gość Z różą w butonierce.
po co sie kapac? dasmki pot i damski sok... czy musze mówic cos wiecej, panowie? Ola.

Autorko nie ty jedna tak masz. Rwoniez tak mam : razy szaler musowo a w wakacje nawet 3 :O Nie pojde spac zanim sie nie wykapie , nawet jak sie zasiedze przy filmie czy kompie potrafie po 2 czy 3 w nocy isc i sie kapac :O

Gość wstyd sie przyznac
kiedys mieszkalam w mieszkaniu gdzie nie bylo cieplej wody, a zimna tak slabiutko leciala.... nie kapalam sie codziennie, bo musialam wode grzac w garach :( tak co 2-3 dni w zimie nawet rzadziej :( za to myłam miejsca "strategiczne" codziennie, nawet dwa razy

Gość karolĆĆĆ 13
JA sie kapie wieczorem około 23;P rano mi sie szczerze nie chce.! ;D ale tez właśnie mam straaaasznie wysuszoną skurę.! a łój jest potrzeby człowiekowi ponieważ bedzieś mieć pomarszczoną skóre jak bedziesz przesadzać z wodą, żelami itd.! wystaraczająco jesli się duu zo pocimy to 1 raz dziennie sie trza myć no jak ktoś sie nie poci bo np. zima lub jest huderlakiem to 1 na 2 dni ;P

Gość a ja tylko raz
na rok przed bożym narodzeniem

codziennie wieczorem biorę prysznic, rano myje strategiczne miejsca nad umywalka! nie pójdę spać póki nie umyje się, nie zmyje makijażu, itp! tyle, że mieszkam z chłopakiem i muszę być w gotowości bojowej cały dzień! :P nigdy nie wiadomo kiedy nas najdzie ochota! ;)

Gość wituś-sprytuś
codziennie wieczorem

Gość Hanka Rumcajsa
Codziennie rano :classic_cool: Wieczorem tylko ząbki, buzię, paszki i pupkę :p

Gość raz dziennie biorę prysznic
też kiedyś brałam 2x dziennie, ale miałam wtedy bardzo suchą skórę (jeśli chodzi o balsamy nie chce mi się ich wsmarowywać, a poza tym nie lubię tego uczucia bycia czymś wysmarowaną - wtedy zawsze mam ochotę na prysznic :P)

Gość lubię bąbelki
fakt faktem codzienne siedzenie na przykład w wannie po ileś tam czasu jest niezdrowe :P lepszy prysznic z ranka i pod wieczór, a wannę zostawić sobie raz na tydzień :P

Gość biore prysznic raz na tydzień

Ja się kąpie 2 razy dziennie lub więcej ,cały czas mi się wydaje że jakaś nieumyta jestem ;D

zawsze rano jak wychodze...wlasciwie kapie sie przed kazdym wyjsciem jezeli wychodze 3 razy dziennie z domu to kapie sie 3 razy dziennie...glowe myje codziennie.....

Gość ulkaJ85
1 raz dziennie wieczorem.