Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no już trudno no

Najlepsze podpaski według was to ??

Polecane posty

Gość no już trudno no

Chcę wiedzieć jakie podpaski są najlepsze według was a potem sama sprawdze .. Czekam na bardzo duzo komentarzy .. PS. Z góry dziękuje :):) :P:P

Gość joojjjjjjj
napewno nie always!! jeju zawsze mnie denerowowały - ok są bella szczególnie z siateczką jak dla mnie - a najlepsze są tampony OB i zdania niezmienie!!!

Gość akuku kukam
czemu nie always?? ja kiedy mam te bardziej obfite dni, to kiedy zdarzyło mi się parę razy wypróbować w nie innych( zwłaszcza w jeden który mam taki bardzo 'intensywny' dzień) to zwykle kończyło się przeciekiem i to w bardzo krótkim czasie :P:P a always jeszcze nie zawiodły :) no może raz ale to w bardzo 'ekstremalnych' warunkach. najskuteczniejsze - always 'przyjemne' w dotyku - to jakieś always czy bella w wersji sensitive

Gość akuku kukam
p.s. takich tematów było już dużo więc nie sądzę żeby ci tu dużo osób odpisywało. także lepiej poszukaj jakichś starych

ja preferuję tampony. tampax łatwo się aplikują, ale ob wydają mi się pewniejsze, mimo, że żaden nigdy nie przeciekł, chociaż na wszelki wypadek mam wkładkę higieniczną belli. a co do podpasek używam ich na noc. bella. ciemno zielone z siateczką - idealne.

Gość dzidzia8484
bella, zwłaszcza bawełniane

Gość
PODPASKI :classic_cool: