Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milusia89

omdlenie podczas tanca i nie tylko - co sie ze mna dzieje??

Polecane posty

kiedy dalam ten temat na dyskusje ogolna, ktos sie pode mnie podszyl i wypisywal ohydne rzeczy moim nickiem :/ czy tak sie czesto zdarza na kafeterii? no nic, teraz sprobuje tutaj. po krotce - jest mi strasznie zle i wstyd, moze sie zdziwicie, ze z powodu omdlenia, ale jesli dodacie do tego to, ze jestem tancerka i padlam jak dluga na scenie podczas wystepu, psujac caly uklad dziewczynom i chrzaniac w ten sposob przygotowywany od miesiecy wystep, to zrozumiecie. to bylo kilka tygodni temu, przez to przegralysmy turniej (do dzis mi wstyd, bo chociaz dziewczyny twierdza, ze nie maja do mnie pretensji, to nie moge im spojrzec w oczy, przerwaly wtedy wystep i kiszka... nie kontynuowaly przeze mnie :/), myslalam, ze z przetrenowania, ale... wczoraj znow zemdlalam, podczas grillowania. chcialam wziac kielbaske i na leb na szyje - o co chodzi? to chyba nie jest normalne, prawda? moze sie czasem zrobic slabo, ale zeby tak w niekontrolowany sposob, w tak krotkim odstepie czasu? pomocy!

idź do lekarza pierwszego kontaktu opowiedz wszystko powienien dac Ci skierowanie na morfologie i mocz, a potem się zobaczy, może neurolog, kardiolog. Ale koniecznie idź do lekarza.

tak sie zastanawiam wlasnie, czy by nie isc jednak. wciaz czuje zawroty glowy, chyba mam niskie cisnienie, nie wiem ;( ale zeby do kardiologa? moze najpierw internista by starczyl?

Ja mialam tak z powodu ciśnienia, bez lekarza się nie obejdzie.

Gość kiriuszka
milusia, serdecznie wspolczuje, rozumiem ze to obciach byl :/ ale z drugiej strony nie powinnas sie az tak przejmowac, dziewczyny na pewno ci to wybacza... a co do twojego pytania co to moglo byc i dlaczego mdlejesz to hmm... mario tu juz obsmial ze wszyscy mowia jedno, ale z drugiej strony co powiedziec/ no na serio musisz isc do lekarza. amanitis i edziorek maja racje, takie akcje to z cisnienia sa, do tego z niskiego. ja pamietam ze swego czasu potrafilam zemdlec nawet przy wstawaniu z krzesla, eh. niefajne to bylo. no ale rada zebys poszla do lekarza jest o tyle dobra, ze lekarz przepisze ci leki i bedzie po problemie.

Gość megiiiiiiiiiiii
proste sprawdz morfolofie. Hct krwinki czerwone moze jest za malo i moze jestes zle dotleniona.moze masz malo zelaza i masz do czynienia ze zwyczajna anemia.

Gość UnaLampucera
Hehe, pewnie już myślałyście, że wygrałyście ten turniej? Chyba że tak przesadziłaz z podskokami że to był taki effekt jak tu http://www.youtube.com/watch?v=2p6P52q0JrY Tak mi się przypomniuało....

Gość udar.mozgu
jak ja bylam w teatrze kiedys mlodziezowym to jedna dziewczynka sie porzygala na scenie, bo na costam chorowala, ale i tak chciala bardzo wystapic i tak sie stalo. tez musielismy przerwac, ale nikt nie byl na nia zly, tylko martwilismy sie. najwazniejsze jest twoje zdrowie i o tym musisz myslec, a nie o tym, ze cos sie zepsulo bo to przeciez nie twoja wina.

Gość rurencja
moim zdaniem (w zasadzie nie tylko moim jak czytam) możesz mieć kłopoty z ciśnieniem, skoro zemdlałaś przy wykonywaniu nagłych ruchów, bo tak sobie wyobrażam tańczenie hiphopu :P u mnie zdiagnozowali niedociśnienie ortostatyczne rok temu; też się bałam, że nie będzie sportu. ale spokojnie, ja biorę Gutron akurat i spokojnie wszystko mogę robić, bo tabletka na długo starcza i się nie martwię, że padnę jak kłoda. a zdarzało mi się często, przy wysiłku właśnie.

Gość udar.mozgu
tak moze byc, wiec im szybciej pojdziesz do lekarza, tym szybciej wrocisz do tanca. cukier we krwi tez sobie mozesz zbadac.

Gość DEDYKOWANY PRZEZ RADĘ EUROPY.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość URSUS C330
A moze anemia, diety cud takie modne ze anemia bedzie tak czesta jak pryszcz na nosie :P